Dynamis Video

Over ons

Dynamis is de overkoepelende serviceorganisatie voor onze 13 vastgoedpartners die wij faciliteren op het gebied van research, kennisdeling, opleiding, marketing en acquisitie. Met 50 vestigingen en ruim 550 medewerkers opereren onze partners zowel landelijk als regionaal. Met recht worden zij de 'Local Heroes' genoemd in de markt voor wonen, bedrijfsonroerendgoed, taxaties en financiële dienstverlening.

Dynamis is al ruim 25 jaar een vertrouwde naam in de vastgoedmarkt. Vraag mensen een makelaarskantoor in hun eigen omgeving te noemen, en de kans is groot dat ze kiezen voor een partner van Dynamis. Als serviceorganisatie faciliteren wij onze regionale partners en ontzorgen we onze landelijke opdrachtgevers bij hun vastgoedvraagstukken. De kracht van verbinding in een groep, gecombineerd met de expertise van onze individuele partners: dat is Dynamis. Daarmee zijn wij de grootste speler op de Nederlandse vastgoedmarkt die zowel lokaal, regionaal als landelijk werkzaam is.

Naast dienstverlening naar onze leden draagt Dynamis ook zorg voor de commerciële ontwikkeling van de groep. Door middel van landelijke acquisitie en innovatie op de verschillende vastgoedgebieden zijn wij altijd up-to-date. De beste organisatie voor al uw vastgoedvraagstukken!

Onze specialisten

Martijn  Haanappel Martijn Haanappel
Martijn  Haanappel Martijn Haanappel

Research Manager

Daan Bruinekreeft Daan Bruinekreeft
Daan Bruinekreeft Daan Bruinekreeft

Researcher

Jeroen Kroondijk Jeroen Kroondijk
Jeroen Kroondijk Jeroen Kroondijk

Directeur

Bas van der Veen Bas van der Veen
Bas van der Veen Bas van der Veen

Webmaster

Nathalie Dieleman Nathalie Dieleman
Nathalie Dieleman Nathalie Dieleman

Management assistent

Hélène van de Giessen Hélène van de Giessen
Hélène van de Giessen Hélène van de Giessen

Manager Marketing & Communicatie

Silla  Schouten Silla Schouten
Silla  Schouten Silla Schouten

Administratief medewerker

Over ons

Dynamis partners

Onze partners hebben niet voor niets gekozen voor Dynamis. Gezamenlijk hebben we landelijke dekking met grote regionale en lokale betrokkenheid. Alle partners delen dezelfde waarden: betrouwbaar, oprecht, uitstekende marktkennis en het ontzorgen van de klant. Bovendien zijn al onze partners lid van de NVM. U profiteert dus van de kracht van de groep met behoud van lokale kennis en expertise.

Over ons

Over research

Dynamis Research onderzoekt de Nederlandse vastgoedmarkt en legt de bevindingen vast in de Sprekende Cijfers rapportages. Met onze data en expertise zijn wij niet alleen in staat om de markt diepgaand te beschrijven, maar geven we ook onze visie op verschillende thema’s.

Onze Sprekende Cijfers-publicaties geven inzicht in de verschillende vastgoedsectoren, zo publiceert Dynamis over de woningmarkt, kantorenmarkt, bedrijfsruimtemarkt, logistieke markt en winkelmarkt. Voor meer informatie: neem contact op met Martijn Haanappel (Research Manager).

Als onderzoekers hechten wij veel waarde aan de kwaliteit en de volledigheid van onze data en daarom verzamelen wij zelf alle informatie over de diverse vastgoedmarkten in Nederland. Naast een centrale researchafdeling verzamelen, controleren en valideren alle partners van Dynamis de data. Op die manier bent u verzekerd van de beste onderzoeken om zo een juiste vastgoedbeslissing te nemen. Wij staan als datagedreven kenniscentrum onze partners bij in al hun werkzaamheden, daarnaast hebben wij een adviesrol voor (externe) opdrachtgevers bij (strategische) vastgoedkeuzes.

Over ons

Dynamis dienstverlening

Vastgoeduitdagingen zijn er in vele vormen. Dynamis biedt een breed scala aan vastgoeddiensten voor haar klanten. Voor kantoren, woningen, winkels, bedrijfspanden en logistiek vastgoed ondersteunen wij u met aan- en verkoop begeleiding, taxaties, beheer, financiële diensten en aan- en verhuur. In heel Nederland vindt u bij onze lokale partners de professionals die u met kennis en expertise ondersteunen.