Dynamis partners

BMV Makelaars

Bent u op zoek naar een toonaangevende makelaar in de regio Arnhem en Ede? BMV Makelaars is de specialist in elk marktsegment! Met een brede marktkennis en jarenlange ervaring kent BMV uw toekomstige koper of huurder!

Sinds de oprichting is BMV Makelaars uitgegroeid tot één van de bestverkopende en toonaangevende NVM-makelaar in de regio. Het werkgebied bestrijkt de regio Arnhem (o.a. Arnhem, Duiven, Zevenaar, Elst, Rheden en Renkum) en regio Ede (o.a. Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Lunteren en Bennekom) en de direct omliggende gemeenten. Wij zijn actief op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed, de particuliere woningmarkt, nieuwbouw, taxaties en consultancy.

Bekijk onze vestigingen
 • Kantoren in Arnhem-Noord én Arnhem-Zuid en Ede;
 • Toonaangevend in wonen, bedrijven & taxaties;
 • Specialist in elk marktsegment;
 • BMV kent uw toekomstige koper of huurder!

Bent u op zoek naar een woningmakelaar, bedrijfsmakelaar, verhuurmakelaar, hypotheekadviseur, nieuwbouwspecialist of taxateur? Bij BMV Makelaars Arnhem, vindt u al deze professionals onder één dak!

Boek-en-Offermans-Heerlen

Boek en Offermans Makelaars

Jouw makelaar in Limburg!
Sinds 1975 is Boek & Offermans Makelaars jouw Limburgse makelaar. Vanuit onze kantoren in Heerlen, Maastricht, Sittard, Valkenburg, Venray en Venlo zijn wij actief in Noord- en Zuid-Limburg.

Onze woningmakelaars, bedrijfsmakelaars, taxateurs en financieel adviseurs zijn dagelijks actief op de Limburgs (vastgoed)markt. Wij helpen je graag!

Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met het enthousiasme van een jong en dynamisch team, vormen het ijzersterke fundament van onze organisatie. Of het nu gaat om het kopen of verkopen van je woning, verkopen of verhuren van je bedrijfspand, het taxeren van zorg- of maatschappelijk vastgoed, of financieel advies, onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg!

Dynamis partners

Frisia Makelaars

Frisia Makelaars: dé full service makelaar in de regio Groot Haaglanden! Sinds de jaren 20 zijn wij hét begrip waarop mensen en bedrijven vertrouwen. Met meer dan 40 enthousiaste vakmensen, elk met hun eigen specialisme, bieden wij een multidisciplinaire dienstverlening die u nodig heeft.

Of het nu gaat om de verkoop, aankoop, taxatie of advies, bij Frisia Makelaars heeft u altijd de juiste adviseur aan uw zijde. Onze expertise en toewijding zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw vastgoedavontuur tegemoet kunt gaan. Ontdek waarom iedereen denkt: "Bij Frisia Makelaars moet ik zijn!"

Bekijk onze vestiging
Dynamis partners

HRS

Hecht u waarde aan een betrouwbare partner op zowel de zakelijke markt alsook de woningmarkt in de regio ’s-Hertogenbosch, Waalwijk, Oss en Tilburg, dan is HRS uw partner. Wij werken niet alleen in onze regio, wij wonen er ook. We houden onze oren en ogen 24/7 open en weten daardoor precies wat er in de vastgoedmarkt speelt.

"Met beide benen stevig in het gebied staan, dat is onze kracht.” Wij denken met u mee en onze creativiteit, inventiviteit, betrouwbaarheid en deskundigheid zorgt voor het optimale resultaat voor uw organisatie.

Bekijk onze vestigingen

Door gewoon te doen waar wij goed in zijn, kunt u van ons verwachten dat wij niet alleen kijken naar vandaag, maar dat we ook altijd investeren in een langetermijnrelatie.

Op zoek naar een betrouwbare partner op de zakelijke markt in deze regio? Bij HRS bent u aan het juiste adres!

Dynamis partners

KRK Makelaars

Vanuit vijf vestigingen in Noord-Holland is KRK actief als woningmakelaar, bedrijfsmakelaar en commercieel vastgoedtaxateur. Daarnaast biedt zij brede services aan op het gebied van vastgoedmanagement, financieringen en verzekeringen. Na 100 jaar groeit KRK nog steeds door haar hoogwaardige kennis en brede ervaring. Ruim 75 gedreven experts werken dagelijks aan de beste oplossingen voor uw vastgoed- en financieringsvraagstukken.

KRK kent de Noord-Hollandse commercieel vastgoedmarkt en de particuliere markt als geen ander. Ieder segment verdient een eigen aanpak. Daarom hebben wij specialisten voor ieder discipline. Zo bent u verzekerd van deskundige en betrouwbare begeleiding.

Bekijk onze vestigingen

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Commercieel vastgoed: verkoop/aankoop, verhuur/aanhuur en beleggingen
 • Woningmakelaardij: bestaande bouw, nieuwbouw, verhuur en beleggingen
 • Taxeren (RICS, REV, NRVT, NWWI) van commercieel vastgoed en woningen
 • Vastgoedmanagement: technisch, commercieel en administratief beheer
 • Financiële dienstverlening: hypotheekadvies, bedrijfsfinanciering, verzekeringen en pensioen

Op zoek naar een ervaren vastgoedpartner die vooruit denkt en u ontzorgt? Neem contact op met KRK.

Dynamis partners

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Of je nou een huis wilt verkopen, een aankoopmakelaar zoekt, een nieuw huis wilt laten bouwen, een taxatierapport nodig bent, een bedrijfspand zoekt, behoefte hebt aan onafhankelijk hypotheekadvies of je verzekeringen voordelig wilt regelen … voel je welkom bij Lamberink!

Historie
De basis van Lamberink Makelaars & Adviseurs ligt in Assen, waar Harry Lamberink op 1 januari 1988 begon met een makelaarskantoor. Inmiddels is Lamberink de nr. 1 makelaar van het Noorden en staan we in de Top 10 van best verkopende fullservice makelaars van Nederland.

Bekijk onze vestigingen

Familiebedrijf
Naast oprichter en algemeen directeur Harry Lamberink zijn ook enkele broers in het bedrijf werkzaam en kwam in 2011 de tweede generatie (zoon Evert) het bedrijf versterken. Wij zijn een familiebedrijf dat staat voor bepaalde waarden en dat oog heeft voor de klant achter het pand. De basis van onze dienstverlening is vakmanschap en vertrouwen. We hechten aan lange termijnrelaties met onze klanten en een goede werksfeer binnen onze teams.

Dynamis partners

Molenbeek Makelaars

Hecht u waarde aan een specialistische makelaar voor uw woning, bedrijfspand of beleggingen, met de meest actuele kennis van de lokale markt? Dan bent u bij de enthousiaste en passievolle specialisten van Molenbeek Makelaars al meer dan 60 jaar aan het juiste adres. Door gezamenlijke kennis, een sterk netwerk in de regio Utrecht en toegang tot gedetailleerde, actuele marktinformatie kunnen zij meer voor u betekenen!

Molenbeek Makelaars is een full servicekantoor met woningmakelaars, bedrijfsmakelaars, beleggingsmakelaars, aankoopmakelaars, taxateurs en consultants. Door onze gezamenlijke kennis en ons sterke netwerk benutten wij marktkansen optimaal, waardoor wij meer voor u kunnen betekenen. Onze makelaars wonen, werken en leven in Utrecht stad en op de Utrechtse Heuvelrug. Met vestigingen in Utrecht, Woudenberg en Zeist adviseren wij u met een blik op de toekomst, weten wij wat er gebeurt in de omgeving en anticiperen wij op marktontwikkelingen.

Bekijk onze vestigingen
 • Groot landelijk netwerk: partner in Dynamis
 • Hoogopgeleide specialisten (NVM, RICS, Vastgoedcert.) met veel vakkundige kennis
 • Uitgekiende, maatwerk verkoop- en verhuur strategie voor zowel wonen als bedrijfsmatig vastgoed
 • Heldere communicatie en een transparant en eerlijk verhaal
 • Aantoonbaar de beste verkoop- en verhuurresultaten
 • Kennispartner voor diverse soorten vastgoed; nieuwbouw & bestaande bouw, bedrijfsmatig vastgoed, beleggingen
 • Taxatiepartner voor bedrijfsmatig vastgoed en wonen, gecertificeerd partner en preferred supplier van grootbanken en overige financiële instellingen.

Groot regionaal netwerk: particulier, zakelijk en beleggers

Wilt u gedegen advies bij de taxatie, koop, verkoop en/of verhuur van uw onroerend goed van een sterke makelaar in de Omgeving Utrecht, Woudenberg, Zeist en de Utrechtse Heuvelrug? Dan bent u bij de specialisten van Molenbeek Makelaars aan het goede adres!

Dynamis partners

Ooms Makelaars

Zoekt u een specialist in woning- en bedrijfsmakelaardij, taxaties, beleggingen en financieel advies? Ooms Makelaars helpt al meer dan 90 jaar bij al uw vraagstukken! Met ruim 170 creatieve, enthousiaste medewerkers die graag hun handen uit de mouwen steken, adviseren zij u graag over de vastgoedmarkt in de regio’s Groot- Rijnmond, Drechtsteden Zuid-Hollandse Eilanden en Noordwest Brabant.

Ooms is een solide en integere dienstverlener en werkgever op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties. Dit doen wij op een klantgerichte en vooruitstrevende wijze waarbij we duurzame relaties met onze klanten, relaties en medewerkers opbouwen. Wij zien vakmanschap en het leveren van kwaliteit als een persoonlijke overtuiging. Het is de ambitie van Ooms om de meest klantgerichte en vooruitstrevende allround dienstverlener te zijn in de regio’s waarin we actief zijn.

Bekijk onze vestigingen

Ooms Makelaars zit verspreid over 8 vestigingen: Rotterdam, Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Dordrecht, Hellevoetsluis, Lansingerland, Schiedam en Spijkenisse.

Op zoek naar een betrouwbare partij die een uitstekende service verleent? Ooms Makelaars bouwt graag samen met u aan een duurzame relatie!

Dynamis partners

Rodenburg Makelaars

Op zoek naar een kundige en betrouwbare makelaar met een passie voor wonen en vastgoed? Rodenburg Makelaars weet wat er leeft! Onze makelaars hebben lokale kennis en zijn diepgeworteld in de regio’s Apeldoorn, Deventer en Zwolle.

Rodenburg weet wat er leeft! Dat kunnen wij met bijna negentig jaar ervaring met een gerust hart zeggen. Al sinds 1930 zijn we actief. Begonnen in Apeldoorn en inmiddels 3 vestigingen in de regio. Bij ons werken enthousiaste medewerkers met passie voor hun vak.

Bekijk onze vestigingen
 • Sinds 1930
 • Eerlijk en integer advies
 • Enthousiaste medewerkers
 • Kundig, betrouwbaar en dienstbaar
 • Passie voor wonen en vastgoed

Rodenburg Makelaars is uw kundige en betrouwbare makelaar met passie! Komt u binnenkort een kop koffie (of thee) drinken op een van onze vestigingen?!

Dynamis partners

Snelder Zijlstra Makelaars

Op zoek naar een makelaar in de regio Twente? De ervaren makelaars van Snelder Zijlstra Makelaars spelen continu in op de veranderende markt om altijd het beste resultaat voor u te behalen!

Snelder Zijlstra Makelaars verzorgt vanuit vestigingen in Enschede, Hengelo en Almelo de verkoop, aankoop, taxatie, het beheer en financiering van zowel huizen als zakelijk onroerend goed.

Bekijk onze vestigingen

Bij Snelder Zijlstra Makelaars doet u zaken met mensen. Mensen die trots zijn wanneer zij een overeenkomst sluiten waar u van kunt genieten. Mensen die geen ander belang hebben dan dat van u als onze opdrachtgever. Mensen van wie het hart sneller gaat kloppen wanneer zij u een thuis of een prettige werkplek kunnen geven. Daarom zien wij altijd meer dan alleen een huis of bedrijfspand en gaan wij op zoek naar persoonlijke verhalen die het verschil maken.

Wilt u kennismaken met dé makelaar die zich continu inzet voor het beste resultaat? Ontmoet Snelder Zijlstra Makelaars in de regio Twente!

Dynamis partners

Strijbosch Thunnissen Makelaars

Op zoek naar een ervaren makelaar in Nijmegen en omgeving? Met een enthousiast en goed opgeleid team is Strijbosch Thunnissen Makelaars het full servicekantoor op het gebied van vastgoed!

Strijbosch Thunnissen Makelaars is sinds 1934 uitgegroeid tot de meest toonaangevende makelaar in Nijmegen en omgeving. Ons karakteristiek kantoor is gelegen aan de meest prominente singel van de stad Nijmegen en grenst direct aan het stadscentrum. Wij zijn actief op de volgende werkgebieden: aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur, nieuwbouw, beleggingen, taxaties, vastgoedmanagement en consultancy.

Bekijk onze vestiging

Ons team bestaat uit zeer ervaren makelaars en taxateurs en professionele binnendienst medewerkers, daarnaast bieden wij u ook financieel advies aan en verzorgen wij uw verzekering.

 • Ruim 85 jaar ervaring
 • Enthousiast, innovatief en betrokken team
 • Toonaangevend in wonen, bedrijven en taxaties

Wilt u weten wat Strijbosch Thunnissen Makelaars voor u kunt betekenen? Kom eens langs voor een kop koffie of thee in ons karakteristieke kantoor!

Dynamis partners

Van der Sande Makelaars

Zoekt u een grote regionale speler met specialisten in West-Brabant? Of u nu een woning wilt verkopen of verhuren, een bedrijfspand wilt huren, op zoek bent naar een nieuwbouwwoning of een hypotheekadvies wenst, bij Van der Sande Makelaars kunnen wij het allemaal!

Van der Sande Makelaars is een grote regionale makelaar op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw en hypotheken. Ons team gaat met enthousiasme en toewijding altijd voor het beste resultaat.

Bekijk onze vestiging
 • Ondernemend en innovatief
 • Veel kennis van de West-Brabantse markt
 • Onze klanten beoordelen onze dienstverlening met een 8+

Onze makelaars en adviseurs gaan met veel enthousiasme graag voor u aan de slag. Waarmee mogen wij u van dienst zijn?

Dynamis partners

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars

Als ondernemer in de regio Zuidoost Brabant wilt u bij uw zoektocht naar commercieel vastgoed verzekerd zijn van een makelaar die weet wat er speelt en direct betrokken is. Verschuuren & Schreppers is de naam. Door de sterke lokale roots zijn wij dé bedrijfspartner in regio groot Eindhoven!

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars weet wat er speelt. Sinds 2000 richten wij ons op commercieel vastgoed in alle sectoren, zoals kantoren, industrieel en logistiek vastgoed, winkels en vastgoedbeleggingen.

Bekijk onze vestiging

Door de directe betrokkenheid van de directie en onze hooggekwalificeerde medewerkers bieden wij de ideale samenwerking om zo tot het beste resultaat te kunnen komen waar onze klanten trots op zijn.

 • Nummer 1 in de regio Zuidoost Brabant (PropertyNL)
 • Hooggekwalificeerde makelaars (RICS, RM)
 • Creativiteit, inventiviteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn kernbegrippen

Wilt u een bedrijfsmakelaar die weet wat er speelt? Dan is Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars dé partner voor u.