Expert Team Bedrijfsonroerendgoed

Expert Team Bedrijfsonroerendgoed

Expert Team Bedrijfsonroerendgoed

Dynamis dienstverlening

Vastgoeduitdagingen zijn er in vele vormen. Dynamis biedt een breed scala aan vastgoeddiensten voor haar klanten. Voor kantoren, woningen, winkels, bedrijfspanden en logistiek vastgoed ondersteunen wij u met aan- en verkoop begeleiding, taxaties, beheer, financiële diensten en aan- en verhuur. In heel Nederland vindt u bij onze lokale partners de professionals die u met kennis en expertise ondersteunen.

Expert Team Bedrijfsonroerendgoed

Bedrijfsonroerendgoed

Dynamis makelaars die zich richten op de verkoop of verhuur van bedrijfsonroerendgoed, kunnen rekenen op de kennis en ervaring van hun collega’s in heel Nederland. Op basis van onze eigen transactiegegevens en externe data waarover wij kunnen beschikken, heeft Dynamis het meest uitgebreide en betrouwbare referentiekader in dit segment. Met een landelijke spreiding hebben onze professionals bovendien toegang tot een groot netwerk van beleidsbepalers, gebruikers, eigenaren, ontwikkelaars en bouwbedrijven. Daarom is Dynamis voor het kantoren segment de beste keuze!

Zoekt u een geschikte kantoorlocatie voor uw onderneming of wilt u meer weten over onze visie op trends en ontwikkelingen in dit segment, neem dan contact op met onze Expert Team voorzitter: Mike Hoffman.

Mike Hoffman

mike@hrs.nl
06 - 13 14 20 30