Expert Team Logistiek

Expert Team Logistiek

Expert Team Logistiek

Dynamis dienstverlening

Vastgoeduitdagingen zijn er in vele vormen. Dynamis biedt een breed scala aan vastgoeddiensten voor haar klanten. Voor kantoren, woningen, winkels, bedrijfspanden en logistiek vastgoed ondersteunen wij u met aan- en verkoop begeleiding, taxaties, beheer, financiële diensten en aan- en verhuur. In heel Nederland vindt u bij onze lokale partners de professionals die u met kennis en expertise ondersteunen.

Expert Team Logistiek

Logistiek

Dynamis Logistiek bouwt aan de aanwezigheid van Dynamis partners op zo veel mogelijk logistieke hotspots in Nederland. Bij de diverse kantoren is een team met specialistische kennis van logistiek vastgoed aanwezig. Door de sterke samenwerking tussen de leden van dit team, kunnen wij inspelen op de laatste marktontwikkelingen en onze klanten snel en adequaat bedienen. Daarnaast zijn onze Dynamis logistiek vastgoedspecialisten continu scherp op de hoogte van de lokale marktkennis en de vraag en het aanbod op/binnen de regionale en landelijke vastgoedmarkt.

Dit team houdt zich bezig met taxaties, beleggingen en huisvestingsvraagstukken op logistiek vastgoedgebied. Wilt u meer weten over logistiek vastgoed, neem dan contact op met onze Expert Team voorzitter: Jeroen van der Meer.

Jeroen van der Meer

j.vd.meer@ooms.com
088 42 40 179

Logistieke samenwerkingen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie