Expert Team Logistiek

Expert Team Logistiek

Expert Team Logistiek

Dynamis dienstverlening

Vastgoeduitdagingen zijn er in vele vormen. Dynamis biedt een breed scala aan vastgoeddiensten voor haar klanten. Voor kantoren, woningen, winkels, bedrijfspanden en logistiek vastgoed ondersteunen wij u met aan- en verkoop begeleiding, taxaties, beheer, financiële diensten en aan- en verhuur. In heel Nederland vindt u bij onze lokale partners de professionals die u met kennis en expertise ondersteunen.

Expert Team Logistiek

Logistiek

Dynamis Logistiek bouwt aan de aanwezigheid van Dynamis partners op zo veel mogelijk logistieke hotspots in Nederland. Bij de diverse kantoren is een team met specialistische kennis van logistiek vastgoed aanwezig. Door de sterke samenwerking tussen de leden van dit team, kunnen wij inspelen op de laatste marktontwikkelingen en onze klanten snel en adequaat bedienen. Daarnaast zijn onze Dynamis logistiek vastgoedspecialisten continu scherp op de hoogte van de lokale marktkennis en de vraag en het aanbod op/binnen de regionale en landelijke vastgoedmarkt.

Naar Dynamis Logistiek

Dit team houdt zich bezig met taxaties, beleggingen en huisvestingsvraagstukken op logistiek vastgoedgebied. Wilt u meer weten over logistiek vastgoed, neem dan contact op met onze Expert Team voorzitter: Eric van Hoogt.

Eric van Hoogt

eric@verschuuren-schreppers.nl

06 22 23 74 48

Logistieke samenwerkingen

Laatste publicaties logistieke markt

Sander Heidinga nieuwe voorzitter NVM Business
Nieuws
Sander Heidinga nieuwe voorzitter NVM Business Sander Heidinga, vennoot van Kuijs Reinder Kakes, is tijdens de ledenvergadering op 14...
Dynamis: achtergelaten logistieke panden behouden hun potentie
Nieuws
Dynamis: achtergelaten logistieke panden behouden hun potentie Verouderd aanbod wordt grotendeels opgenomen ondanks nieuwbouwontwikkelingen Gedurende 2017 is het totale...
Ontdek meer nieuws