Expert Team Taxaties

Expert Team Taxaties

Expert Team Taxaties

Dynamis dienstverlening

Vastgoeduitdagingen zijn er in vele vormen. Dynamis biedt een breed scala aan vastgoeddiensten voor haar klanten. Voor kantoren, woningen, winkels, bedrijfspanden en logistiek vastgoed ondersteunen wij u met aan- en verkoop begeleiding, taxaties, beheer, financiële diensten en aan- en verhuur. In heel Nederland vindt u bij onze lokale partners de professionals die u met kennis en expertise ondersteunen.

Expert Team Taxaties

Taxaties

Met ruim 135 gecertificeerde taxateurs, verspreid over de 50 vestigingen door heel Nederland is Dynamis met recht dé partij voor landelijke taxatieopdrachten. Hierbij lopen we voorop voor wat betreft duurzaamheid. Duurzaamheid heeft niet alleen de toekomst, maar ook waarde. Dynamis Taxaties maakt die waarde voor u inzichtelijk, helder en vooruitstrevend. Ook bij complexe en omvangrijke taxaties. Van kantoren, zorgvastgoed en woningcomplexen tot logistiek, winkelcentra en industrie. We initiëren, coördineren en voeren landelijke taxatieopdrachten uit voor onze uiteenlopende klanten, o.a. Financiers, gebouweigenaren, beleggers en investeerders.

Dynamis Taxaties Nederland B.V. onderscheidt zich van andere taxateurs op het gebied van duurzaamheid en regionale expertise gecombineerd met landelijk volume en afspraak is afspraak!

Alle Dynamis partners hebben een sterke positie in de eigen regio, Hierdoor zijn wij goed bekend met de lokale markt en lopen wij voor op onze concurrenten. Onze uniforme werkwijze draagt bij aan transparante taxaties voor onze klanten, hoe complex de waardebepalingen ook zijn. We zien een groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame taxaties. Daarnaast neemt de complexiteit van de waardebepaling toe.

Naar Dynamis Taxaties

Dynamis Taxaties Nederland is de voorloper in de veranderende markt als het gaat om hoogwaardig, eenduidig en duurzaam taxeren. We zijn een landelijke partij met sterke regionale kennis en weten wat er in uw regio speelt. Al onze gecertificeerde taxateurs zijn sterk betrokken bij de lokale markt en de mensen. Wat kunt u verwachten?

  • Een team van enthousiaste en betrokken medewerkers
  • Een eenduidige werkwijze
  • Een groter bereik en extra slagkracht door 38 vestigingen
  • Dé speler in de markt die duurzaamheid in marktwaarde vertaalt"

Wilt u meer informatie inzake taxaties, neem dan contact op met onze Expert Team voorzitter: Bert Deen.

Bert Deen MRICS RT

bd@dynamistaxaties.nl
06 52 71 88 65