Expert Team Wonen Particulier

Expert Team Wonen Particulier

Expert Team Wonen Particulier

Dynamis dienstverlening

Vastgoeduitdagingen zijn er in vele vormen. Dynamis biedt een breed scala aan vastgoeddiensten voor haar klanten. Voor kantoren, woningen, winkels, bedrijfspanden en logistiek vastgoed ondersteunen wij u met aan- en verkoop begeleiding, taxaties, beheer, financiële diensten en aan- en verhuur. In heel Nederland vindt u bij onze lokale partners de professionals die u met kennis en expertise ondersteunen.

Expert Team Wonen Particulier

Wonen Particulier

Onze partners kennen hun klanten als stads- of dorpsgenoten uit hun eigen regio. Ze werken niet alleen bij elkaar in de buurt, ze wonen en leven er ook. Het zijn lokale professionals met voelsprieten in de lokale vastgoedmarkt en zijn dus altijd op de hoogte van wat er speelt. Met 50 vestigingen door heel Nederland zijn wij altijd dichtbij. Bekijk hier het aanbod van onze partners.

De regionale verschillen in de woningmakelaardij in Nederland zijn enorm. Het delen van lokale kennis tussen onze partners in nieuwbouw en de bestaande woningbouw is de basis van het succes van Dynamis. Een continu proces van evaluatie en innovatie zorgt ervoor dat wij onszelf blijven ontwikkelen om onze klanten te voorzien van excellente dienstverlening. Dit maakt dat Dynamis als de gedegen marktpartij in Nederland gezien wordt. Wilt u meer weten over onze visie op wonen, neem dan contact op met onze Expert Team voorzitter: Marius Don.

Marius Don RM RT

don@molenbeek.nl
06 13 63 19 60