Expert Team Wonen Nieuwbouw

Expert Team Wonen Nieuwbouw

Expert Team Wonen Nieuwbouw

Dynamis dienstverlening

Vastgoeduitdagingen zijn er in vele vormen. Dynamis biedt een breed scala aan vastgoeddiensten voor haar klanten. Voor kantoren, woningen, winkels, bedrijfspanden en logistiek vastgoed ondersteunen wij u met aan- en verkoop begeleiding, taxaties, beheer, financiële diensten en aan- en verhuur. In heel Nederland vindt u bij onze lokale partners de professionals die u met kennis en expertise ondersteunen.

Expert Team Wonen Nieuwbouw

Wonen Nieuwbouw

In het segment Wonen Nieuwbouw richten wij ons op overheden, beleggers, corporaties en ontwikkelaars van (nieuwbouw)woningcomplexen. In tegenstelling tot particuliere eigenaren adviseren wij deze klantgroep vanuit een zakelijk perspectief. De vastgoedvraag is immers heel anders en dus stemmen wij onze dienstverlening daaropaf. Dynamis heeft een groot netwerk onder regionale en landelijke opdrachtgevers in deze markt.

De partners van Dynamis ondersteunen hun opdrachtgevers met de verkoop en verhuur van nieuwbouwwoningen, uitponden van huurwoningen, marktadvies met betrekking tot diverse woningmarkt vraagstukken en aan en verkoop van beleggingswoningen. Samenwerking tussen de partners resulteert in één groot landelijk en regionaal netwerk waarin kennis en expertise gedeeld wordt, om uiteindelijk onze opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen. Wilt u meer weten over onze visie op zakelijk wonen, neem dan contact op met onze Expert Team voorzitter: Maarten Muller.

Maarten Muller

06 260 844 28
muller@bmvmakelaars.nl