Dynamis en Play Padel Club gaan samenwerken in de verspreiding van Padel!
Dynamis en Play Padel Club gaan samenwerken in de verspreiding van Padel!

Dynamis en Play Padel Club gaan samenwerken in de verspreiding van Padel!

Geschreven door Dynamis Redactie op 5 oktober 2020

Op 1 oktober 2020 tekenden Andreas Ezinga (Play Padel Club) en Jeroen Kroondijk (Dynamis) een overeenkomst om te gaan samenwerken in de realisatie van Padel faciliteiten. Deze ongekend populaire en snel groeiende sport verovert met rasse schreden ons land. Het partnership vormt de gedroomde combinatie van een ambitie voor landelijke uitrol van deze sport en kennis van de lokale vastgoedmarkt voor nieuwe locaties.

Padel is een racketsport voor vier spelers die is ontstaan in 1969 in het Mexicaanse Acapulco. De bedenker van het spel had thuis niet genoeg plaats om een tennisbaan aan te leggen, dus bedacht hij het alternatief ‘Padel’. Een Padelbaan is omringd door hekwerk en glazen wanden, met in het midden een net. Het spel kan zowel indoor als outdoor gespeeld worden. De sport wordt vaak omschreven als een kruising tussen tennis en squash en met een afmeting van 10 bij 20 meter is een Padelbaan dan ook kleiner dan een tennisbaan. De laatste jaren is Padel uitgegroeid tot een van de snelst groeiende sporten ter wereld. Het is een leuke dynamische sport, ideaal voor alle leeftijden, laagdrempelig, sociaal en bovenal FUN!

Met 5 locaties in 2 steden is de Play Padel Club niet alleen marktleider in Amsterdam, maar ook in Nederland. Op unieke locaties worden Padel courts gerealiseerd op basis van een ‘pay and play’ model, zodat een lidmaatschap niet nodig is. De Play Padel Club wil doorgroeien naar 50+ locaties in Nederland en gaat in haar zoektocht naar geschikte plaatsen samenwerken met Dynamis. Momenteel is de aanhuur van 8 andere locaties in de afrondende fase. Met meer dan 50 landelijke vestigingen is Dynamis de ideale partner om deze uitrol succesvol te laten verlopen.

We hebben als aandeelhouders zelf veel ervaring met het sourcen van leisure en horeca locaties en weten uit ervaring hoe belangrijk lokale kennis is” aldus Ezinga. “Wij zijn daarom ook enthousiast over de lokale aanpak van Dynamis met hun lokale partners.

Toen wij benaderd werden voor deze opdracht hebben wij uiteraard de handschoen opgepakt” aldus Kroondijk. “Om een dergelijke vraag goed te kunnen invullen is kennis van de lokale en regionale markt onontbeerlijk. Als geen ander kent Dynamis de landelijke regio’s en weten onze leden wanneer zich kansen voordoen om unieke locaties te bemachtigen. Voor ons is dit project de basis voor een langdurig partnership met Play Padel Club.

Over Play Padel Club:
Play Padel Club is een van de eerste niet aan een tennis- of sportvereniging gebonden Padel organisatie van Nederland. Zij heeft haar roots in Amsterdam met momenteel 4 locaties en 19 banen (waarvan 8 indoor banen) en 1 in Utrecht welke 1 november a.s. open zal gaan. Play Padel Club is een deelneming van Axivate Capital, een investeringsmaatschappij welke actief deelneemt in Nederlandse en Europese ondernemingen op het gebied van digitale media, e-commerce, leisure, telecom, travel en horeca. Play Padel Club beschikt over de beste kennis voor het opzetten van succesvolle Padel locaties. Voor meer informatie bezoek: https://www.playpadel.club/

Over Dynamis:
Dynamis is de overkoepelende serviceorganisatie voor 13 vastgoedpartners die wij faciliteren op het gebied van research, kennisdeling, opleiding, marketing en acquisitie. Met 50+ vestigingen en ruim 550 medewerkers opereren onze partners zowel landelijk als regionaal. Met recht worden zij de 'Local Heroes' genoemd in de markt voor wonen, bedrijfsonroerendgoed, taxaties en financiële dienstverlening.
Dynamis is al ruim 25 jaar een vertrouwde naam in de vastgoedmarkt en de grootste speler op de Nederlandse vastgoedmarkt die zowel lokaal, regionaal als landelijk werkzaam is. De kracht van verbinding in een groep, gecombineerd met de expertise van onze individuele partners: dat is Dynamis.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie