Dynamis kiest voor KATE Data Management Service om de volgende stap te maken naar een datagedreven organisatie

Dynamis kiest voor KATE Data Management Service om de volgende stap te maken naar een datagedreven organisatie

Geschreven door Dynamis Redactie op 27 november 2020

Afgelopen week hebben Dynamis en KATE Innovations een samenwerkingsovereenkomst getekend voor het gebruik van KATE Data Management Service. Dit dataserviceplatform gaat Dynamis ondersteunen met het controleerbaar en beheersbaar delen van vastgoeddata onder de Dynamis partners.

Jeroen Kroondijk, Algemeen Directeur bij Dynamis: Data is essentieel voor onze organisatie en zal in belangrijke mate de ontwikkeling van onze branche in de komende jaren bepalen. De samenwerking met Kate past geheel in deze lijn. Naast de directe samenwerking met onze researchafdeling ondersteunt deze keuze de ontwikkeling van het Dynamis Datalab die tot doel heeft om invulling te geven aan de keten van ‘data naar impact’. Daarnaast profiteren met name de Dynamis partners die het verwerkingsproces van data verder zien professionaliseren.

Erik Schlooz, Managing Director van KATE Innovations: We zijn blij met de samenwerking met Dynamis, het past perfect in de ambitie van KATE. Data krijgt een steeds crucialere rol. Met onze nieuwe Data Management Service helpen wij Dynamis om de data binnen de gehele organisatie te verbeteren, structuren en optimaal te gebruiken om een zo hoog mogelijke kwaliteit te bereiken.

De samenwerking tussen KATE en Dynamis geschiedt in twee fases, in de eerste fase wordt de data van Dynamis in het platform geïmplementeerd. In de volgende fase wordt de data gestructureerd en beheersbaar met alle partners gedeeld. Beiden partijen kijken uit naar een prettige samenwerking.

Over KATE Data Management Service

Met de KATE Data Management Service lanceert KATE Innovations een nieuwe service die interne en externe data structureert, beoordeelt en vergelijkt. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om data aan iedere afdeling beschikbaar te stellen. Hiermee werkt iedereen binnen de organisatie met de meest up-to-date beschikbare data.

De Data Management Service heeft verschillende features, zo worden in de Compview datapunten gevisualiseerd in een geografische kaart. Ook beschikt het platform over een Transaction Rating Model, deze kwalificeert (met behulp van sterren) de volledigheid van de ingevoerde data. De Data Management Service verleent tot slot de mogelijkheid om connecties te maken met externe bronnen.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie