Dynamis & Panattoni organiseren cocktailparty voor Kinderhulp tijdens PROVADA 2023

Geschreven door Dynamis op 23 mei 2023

Van 13 t/m 15 juni 2023 staat de RAI Amsterdam in het teken van vastgoedbeurs PROVADA. Met het thema “We Can be Heroes” roept de beurs haar bezoekers op tot het vinden van een nieuwe ecologische, economische en sociale balans. In aansluiting op dit thema bundelen logistiek vastgoedontwikkelaar Panattoni en Makelaarsvereniging Dynamis op dinsdag 13 juni de krachten met een gezamenlijke cocktailparty op hun stands waarmee zij geld inzamelen voor Nationaal Fonds Kinderhulp. De opbrengst van de borrel komt voor 100% bij Kinderhulp terecht en zal gebruikt worden om jongeren tussen 18 en 21 die opgroeien in armoede te ondersteunen een stap te maken naar een onafhankelijk en zelfstandig bestaan.

De armoede en eenzaamheid onder jongeren stijgt. In Nederland groeit 1 op de 15 jongeren tussen de 18 en 21 jaar op in armoede. Dat zijn zo’n 35.000 jongeren die door chronisch geldgebrek of schulden nauwelijks financiële of mentale ruimte hebben voor een studie, een sport of een sociaal leven. Kinderhulp is er voor alle kinderen tussen 0 en 21-jaar die opgroeien in armoede. Met de cocktailparty hopen Panattoni en Dynamis naast geld inzamelen ook meer bewustzijn te creëren voor het complexe probleem van kinder- en jongerenarmoede en de hulp die Kinderhulp kan bieden.

Een duurzame toekomst begint met gelijke kansen
Panattoni en Dynamis staan als standhouders ieder jaar naast elkaar tijdens PROVADA. De bedrijven treffen elkaar niet alleen als buren op de beursvloer maar ook in de duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen.

Jeroen Gerritsen, Algemeen Directeur Panattoni Nederland: “Voor ons begint een duurzame toekomst bij een inclusieve toekomst met gelijke kansen voor iedereen. In Nederland leven nog 1 op de 15 jongeren in armoede, wat hun mogelijkheden om op een gelijkwaardige manier mee te doen aan onze samenleving enorm beperkt. Kunnen zij beginnen met bouwen, of starten ze hun zelfstandige leven met een problematische schuld? Kunnen ze volwaardig studeren of moeten ze noodgedwongen kiezen voor een baan, om hun broek op te houden? Wanneer andere instanties niet kunnen helpen, is Kinderhulp er om deze jongeren een steuntje in de rug te geven.”

Jeroen Kroondijk, Algemeen Directeur Dynamis: “Voor veel jongeren in armoede is het een harde realiteit om op 18-jarige leeftijd op eigen benen te moeten staan zonder een vangnet in de vorm van familie of vrienden. Ze hebben volwassen rekeningen en verantwoordelijkheden, maar geen volwassen inkomen om hieraan te voldoen. Het ontbreekt deze jongeren vaak aan geld om vaste lasten en studiekosten te betalen, laat staan voor het inrichten van een woning met de nodige spullen zoals een tafel om aan te eten of een bed om in te slapen.”

Met de cocktailparty ‘Cheers to the real heroes’ willen Panattoni en Dynamis aandacht vragen en geld inzamelen voor deze groep jongeren die vastberaden zijn om een onafhankelijk en zelfstandig bestaan op te bouwen.

Gerritsen en Kroondijk besluiten: “Voor ons zijn dit de échte helden.”

Netwerk-cocktailparty met extra ingrediënt
Met een imposant trackrecord van nationale en internationale netwerkevenementen kan de bezoeker van Dynamis en Panattoni een cocktailparty van formaat verwachten. Met dit verschil dat naast netwerken deze borrel bedoeld is om Kinderhulp te steunen.

Kroondijk: ”Op dinsdag 13 juni slaan wij de handen ineen door onze relaties vanaf 16.30 uur te trakteren op een fantastische cocktailparty met live gemixte cocktails en andere drankjes, hapjes en goede muziek. Onze gasten steunen Kinderhulp door tijdens de borrel de speciale QR-code te scannen en een symbolisch bedrag voor hun drankjes over te maken. Dit bedrag komt voor 100% bij Nationaal Fonds Kinderhulp terecht en zal worden gebruikt om jongeren te helpen bij de inrichting van hun kamer of woning, of als bijdrage in de studiekosten. De QR code treffen de gasten zowel in de uitnodiging als op onze stands. Naast onze eigen relaties is iedere PROVADA bezoeker die Kinderhulp een warm hart toe draagt wat ons betreft welkom. Doel is zo veel mogelijk geld in te zamelen voor deze jongeren”

Aan het eind van de avond hopen de organistoren dan ook een mooie cheque te kunnen overhandigen aan Kinderhulp die op PROVADA aanwezig is om het bedrag in ontvangst te nemen.

QR Code voor Nationaal Fonds Kinderhulp
Nationaal Fonds Kinderhulp is een ANBI en heeft in 2022 ruim 5.000 kinderen geholpen en kan dat alleen door de donaties die het fonds krijgt. Iedereen kan bijdragen aan dit goede doel, ook als je niet aanwezig bent bij de cocktailparty. De QR-code is namelijk al live en direct te gebruiken.

Voor meer informatie over Nationaal Fonds Kinderhulp: www.kinderhulp.nl

Over de cocktailparty

“Cheers to the real heroes Cocktailparty”

Datum: Dinsdag 13 juni 2023

Tijd: 16.30 uur

Locatie: PROVADA Stands Dynamis hal 10, stand 31 en Panattoni hal 10, stand 27

Aanmelden kan hier

Dynamis & Panattoni organiseren cocktailparty voor Kinderhulp tijdens PROVADA 2023
Jeroen Kroondijk
Neem contact op met Jeroen

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Kwartaal update Nederlandse woningmarkt 2023 Q4

Kwartaal update Nederlandse woningmarkt 2023 Q4

Krapte Intensiveert In Nederland steeg de woningverkoop door NVM- en niet NVM-makelaars met 15% vergeleken met het vierde kwartaal van 2022. Deze toename wordt niet...
Kwartaal update Nederlandse woningmarkt 2023 Q4

Kwartaal update Nederlandse woningmarkt 2023 Q4

Krapte Intensiveert In Nederland steeg de woningverkoop door NVM- en niet NVM-makelaars met 15% vergeleken met het vierde kwartaal van 2022. Deze toename wordt niet...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie