Dynamis voor de 13e keer op de PROVADA!
03-07-2017

Dynamis voor de 13e keer op de PROVADA!

Dynamis voor de 13e keer op de PROVADA!

De PROVADA was weer een groot succes voor Dynamis en haar partners! Het was hét moment om bekende banden binnen de vastgoedmarkt te versterken en nieuwe verbindingen aan te gaan. Op de stand van Dynamis was het drie dagen druk door afspraken, lunches en de bekende Dynamis borrel. Dit jaar hadden wij ook een winnaar in ons midden! Op onze stand kon iedereen kennismaken met de 14 partners van Dynamis. Onze local heroes. Landelijk netwerk, locale expertise.

Dynamis en haar 14 partners zijn op dit moment landelijk de enige partij die zowel landelijk, als regionaal en lokaal alle vastgoedexpertise in huis heeft. In vastgoed is dit altijd al belangrijk geweest en uit research blijkt dat echte kennis in alle vastgoedsegmenten steeds belangrijker wordt. Dynamis zit regionaal en is lokaal geworteld. Dankzij onze partners hebben we directe kennis tot de lokale markt, komen zij de lokale spelers uit de eigen regio’s overal tegen en hebben wij daardoor al vele jaren de noodzakelijke ervaring en knowhow.

Opening PROVADA
De PROVADA werd dit jaar geopend door Prins Constantijn, die als Special Envoy van StartupDelta2020 nauw betrokken is bij bedrijfsinnovatie. Het hoofdthema van PROVADA 2017 was “Connecting the Future”.

Dynamis borrels
Samen met Logistiek Magazine organiseerde Dynamis Logistiek de tweede editie van de Logistiek borrel tijdens de PROVADA. De borrel vond plaats op dinsdag 30 mei. Gelijktijdig vond op de stand van Dynamis de Dynamis Taxaties borrel plaats. Op woensdag 31 mei vond traditiegetrouw de bekende Bier & Bitterballen Borrel plaats. Ook dit jaar werd de borrel goed bezocht en waren de bitterballen niet aan te slepen. Bekijk de foto en video impressie.

Dynamis Taxaties congres
Na eerdere succesvolle edities organiseerde Dynamis Taxaties Nederland tijdens de Provada op woensdag 31 mei wederom een congres. Het thema was 'Van theorie tot praktijk; Duurzaamheid 2.0'. Tijdens het congres ging Dynamis Taxaties Nederland in op de toepassing van duurzaamheid in onder andere de woningbouw. Gastspreker Onno Dwars (commercieel directeur Ballast Nedam) gaf zijn ervaring en toekomstvisie weer op de toepassing van duurzaamheid.


Collega Frank Verwoerd winnaar Young Talent Award 2017
Al maanden was collega Frank Verwoerd verwikkeld in de strijd om de titel “Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017”. Frank was de jongste finalist en scoorde op elk onderdeel het hoogst. Zowel qua aantal stemmen op de website, blogs en zijn optreden in de halve finale en de finale op de PROVADA. Hij stak met kop en schouder boven de rest uit. . De jury was lovend: “Zijn inbreng is levendig en met flair gebracht en dat werd zeer op prijs gesteld.’ Verwoerd werd een multitalent genoemd. ‘Hij heeft de expressie van een verkoper”. Bekijk de impressie van de finale.

Wij kijken terug op een geslaagde PROVADA en bedanken u voor uw stem op collega Frank Verwoerd.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.