Dynamis wint aanbesteding Kentalis

Op 12 april 2021 formaliseerden Sandra Beuving (Kentalis) en Jeroen Kroondijk (Dynamis) hun samenwerking met een contract voor twee jaar. Met deze samenwerking wordt Dynamis de makelaar van Koninklijke Kentalis. Met meer dan 50 vestigingen door heel Nederland is Dynamis als beste in staat diensten te verlenen voor de landelijke vastgoedportefeuille van Kentalis.

Koninklijke Kentalis is een landelijke organisatie voor mensen die een taalontwikkelingsstoornis hebben of slechthorend, doof of doofblind zijn. Kentalis maakt gebruik van locaties door het hele land die worden ingezet als kantoor, school of woningen voor hun cliënten. Voortdurend wordt gezocht naar locaties die aansluiten bij hun steeds veranderende behoefte. Om zich efficiënt met hun eigen bedrijfsvoering bezig te houden, kiest Kentalis nu Dynamis als partner voor de invulling van al haar vastgoedvraagstukken. Zoals ondersteuning bij verhuur- en verkooptransacties, taxaties, het verwerven van nieuwe locaties en het heronderhandelen van overeenkomsten.

Jeroen Kroondijk, Dynamis: “Wij kunnen goed aan de vraag van Kentalis voldoen. Om veel geschikte locaties door het hele land te vinden, is kennis van de lokale en regionale markt onontbeerlijk. Het kostte Kentalis veel tijd om samenwerkingen met veel lokale partijen op te zetten. Onze Dynamis makelaars zitten door het hele land en hebben die lokale expertise in huis. Met Dynamis hebben ze nu één partner, die de beste panden door heel Nederland vindt”.

Over Kentalis

Koninklijke Kentalis is een landelijke organisatie voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis of communicatief meervoudige beperking hebben. Voor hen is het belangrijk dat zij kunnen communiceren met anderen, worden begrepen en kunnen meedoen aan de samenleving. Daarom biedt Kentalis onderzoek, diagnostiek, zorg en onderwijs. Kentalis heeft audiologische centra, zorglocaties en scholen door heel Nederland maar biedt ook behandeling aan huis en ambulante begeleiding op de reguliere school. Bij Kentalis werken ongeveer 4500 onderwijs- en zorgmedewerkers. Meer informatie over Kentalis.

Dynamis: dé vastgoedexpert van Nederland

Dynamis is een groep van vastgoedprofessionals verspreid over 50 vestigingen (met ruim 550 medewerkers) in heel Nederland. Een samenwerking van lokale makelaarskantoren met een sterke positie in de eigen regio en uitgebreide lokale marktkennis. Voor woningen, kantoren, winkels, bedrijfspanden en logistiek vastgoed ondersteunen de Dynamis partners met aan- en verkoop begeleiding, taxaties, beheer, financiële diensten en aan- en verhuur.

De gebundelde kracht van een sterk landelijk makelaars- en taxateurs collectief met behoud van lokale marktkennis maakt Dynamis de marktleider in vastgoeddienstverlening in Nederland.

Dynamis wint aanbesteding Kentalis
Jeroen Kroondijk
Neem contact op met Jeroen

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Uitdagingen voor Nieuwbouw: Regionale Verschuivingen onder de Wet Betaalbare Huur

Uitdagingen voor Nieuwbouw: Regionale Verschuivingen onder de Wet Betaalbare Huur

De Nederlandse woningmarkt staat onder druk met een groeiende vraag naar betaalbare huurwoningen in zowel de sociale als de vrije sector. Om aan deze vraag te voldoen, wordt nieuwbouw...
De Invloed van Duurzaamheid en Locatie op het nieuwe WWS-puntenstelsel

De Invloed van Duurzaamheid en Locatie op het nieuwe WWS-puntenstelsel

Afgelopen dinsdag 18 juni debatteerde de Eerste Kamer met demissionair minister De Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening over de Wet betaalbare huur. Tijdens dit debat...
Bekijk overzicht