Dynamis wint aanbesteding Kentalis

Op 12 april 2021 formaliseerden Sandra Beuving (Kentalis) en Jeroen Kroondijk (Dynamis) hun samenwerking met een contract voor twee jaar. Met deze samenwerking wordt Dynamis de makelaar van Koninklijke Kentalis. Met meer dan 50 vestigingen door heel Nederland is Dynamis als beste in staat diensten te verlenen voor de landelijke vastgoedportefeuille van Kentalis.

Koninklijke Kentalis is een landelijke organisatie voor mensen die een taalontwikkelingsstoornis hebben of slechthorend, doof of doofblind zijn. Kentalis maakt gebruik van locaties door het hele land die worden ingezet als kantoor, school of woningen voor hun cliënten. Voortdurend wordt gezocht naar locaties die aansluiten bij hun steeds veranderende behoefte. Om zich efficiënt met hun eigen bedrijfsvoering bezig te houden, kiest Kentalis nu Dynamis als partner voor de invulling van al haar vastgoedvraagstukken. Zoals ondersteuning bij verhuur- en verkooptransacties, taxaties, het verwerven van nieuwe locaties en het heronderhandelen van overeenkomsten.

Jeroen Kroondijk, Dynamis: “Wij kunnen goed aan de vraag van Kentalis voldoen. Om veel geschikte locaties door het hele land te vinden, is kennis van de lokale en regionale markt onontbeerlijk. Het kostte Kentalis veel tijd om samenwerkingen met veel lokale partijen op te zetten. Onze Dynamis makelaars zitten door het hele land en hebben die lokale expertise in huis. Met Dynamis hebben ze nu één partner, die de beste panden door heel Nederland vindt”.

Over Kentalis

Koninklijke Kentalis is een landelijke organisatie voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis of communicatief meervoudige beperking hebben. Voor hen is het belangrijk dat zij kunnen communiceren met anderen, worden begrepen en kunnen meedoen aan de samenleving. Daarom biedt Kentalis onderzoek, diagnostiek, zorg en onderwijs. Kentalis heeft audiologische centra, zorglocaties en scholen door heel Nederland maar biedt ook behandeling aan huis en ambulante begeleiding op de reguliere school. Bij Kentalis werken ongeveer 4500 onderwijs- en zorgmedewerkers. Meer informatie over Kentalis.

Dynamis: dé vastgoedexpert van Nederland

Dynamis is een groep van vastgoedprofessionals verspreid over 50 vestigingen (met ruim 550 medewerkers) in heel Nederland. Een samenwerking van lokale makelaarskantoren met een sterke positie in de eigen regio en uitgebreide lokale marktkennis. Voor woningen, kantoren, winkels, bedrijfspanden en logistiek vastgoed ondersteunen de Dynamis partners met aan- en verkoop begeleiding, taxaties, beheer, financiële diensten en aan- en verhuur.

De gebundelde kracht van een sterk landelijk makelaars- en taxateurs collectief met behoud van lokale marktkennis maakt Dynamis de marktleider in vastgoeddienstverlening in Nederland.

Dynamis wint aanbesteding Kentalis
Jeroen Kroondijk
Neem contact op met Jeroen

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Dynamis & Panattoni organiseren cocktailparty voor Kinderhulp tijdens PROVADA 2023

Dynamis & Panattoni organiseren cocktailparty voor Kinderhulp tijdens PROVADA 2023

Van 13 t/m 15 juni 2023 staat de RAI Amsterdam in het teken van vastgoedbeurs PROVADA. Met het thema “We Can be Heroes” roept de beurs haar bezoekers op tot het vinden van een nieuwe...
Onhaalbare duurzaamheidsdoelen door netcongestie

Onhaalbare duurzaamheidsdoelen door netcongestie

De ambitie om te verduurzamen is in de afgelopen twee jaar enorm toegenomen in Nederland, onder zowel bedrijven als particulieren. Er is echter nog grote winst te behalen als het gaat om...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie