Dynamis wint Mestreechter Geis Award 2017

Op 24 augustus heeft Dynamis de Mestreechter Geis Award in ontvangst genomen. Deze award, een initiatief van KPE, is bestemd voor die organisatie binnen de bouw- en vastgoedbranche, die op de meest innovatieve en persoonsgerichte wijze opleidingen, trainingen en cursussen initieert en ontwikkelt voor haar medewerkers. Dynamis heeft de prijs ontvangen voor het opleidingstraject ‘In partnerschap van visie naar uitvoering’.

Regionaal flexibel opleidingsprogramma
Ron Koenen, directeur KPE: “De jury, onder voorzitterschap van Prof. dr. Theo Bastiaens, heeft Dynamis tot winnaar van onze opleidingsprijs 2017 uitgeroepen, omdat dit bedrijf een divers en flexibel programma van hoge kwaliteit aanbiedt aan haar medewerkers. Vanuit de certificerende instanties worden hoge eisen gesteld aan de opleidingsprogramma’s in de vastgoedbranche. Dynamis heeft in dit project deze eisen vertaald in een regionaal flexibel opleidingsprogramma dat optimaal aansluit bij de opleidingsvraag van haar partners en medewerkers. Deze duidelijke focus op de professionalisering van medewerkers, zowel vanuit het verplichte karakter als vanuit de individuele behoefte, vertaalt zich in een hoge kwaliteit dienstverlening, nu en in de toekomst."

Opleiding met toegevoegde waarde
Wilfred van der Neut, directeur Dynamis: “Als landelijke organisatie met veel lokale kantoren door heel Nederland vinden wij het van groot belang om kennis en ervaring te delen. Je houdt nooit op met leren, hoeveel kennis of ervaring je ook hebt. Een opleidingsprogramma dat afgestemd is op de behoefte van onze medewerkers is dan ook een must. Uiteraard zoeken we altijd naar een interessant, uitdagend en innovatief programma dat ervoor zorgt dat wij toegevoegde waarde kunnen blijven bieden aan onze klanten.”

Over de Mestreechter Geis
De Mestreechter Geis is een bronzen beeld in Maastricht op het plein bij de Kleine Stokstraat. Dit beeld is van de Haarlemse kunstenaar Mari Andriessen en staat sinds 1962 in Maastricht. Het is een speels, charmant, zwierig en Bourgondisch figuur. Deze ingrediënten moeten volgens Bastiaens bij de ontwikkeling en organisatie van opleidingen, trainingen en cursussen aanwezig zijn om de gestelde doelstellingen op een innovatieve en persoonlijke manier te behalen. In 2008 is de Mestreechter Geis Award door KPE in het leven geroepen om het ontwikkelen van innovatieve en persoonsgerichte opleidingen, trainingen en cursussen binnen de bouw- en vastgoedbranche te stimuleren.

Op de foto staan van links naar rechts, George Raessens (Director Corporate HRM Heijmans), Prof.dr. Theo Bastiaens (Lid Raad van Advies KPE), Drs. Ing. Wilfred van der Neut MRE (Directeur Dynamis).

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Uitdagingen voor Nieuwbouw: Regionale Verschuivingen onder de Wet Betaalbare Huur

Uitdagingen voor Nieuwbouw: Regionale Verschuivingen onder de Wet Betaalbare Huur

De Nederlandse woningmarkt staat onder druk met een groeiende vraag naar betaalbare huurwoningen in zowel de sociale als de vrije sector. Om aan deze vraag te voldoen, wordt nieuwbouw...
De Invloed van Duurzaamheid en Locatie op het nieuwe WWS-puntenstelsel

De Invloed van Duurzaamheid en Locatie op het nieuwe WWS-puntenstelsel

Afgelopen dinsdag 18 juni debatteerde de Eerste Kamer met demissionair minister De Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening over de Wet betaalbare huur. Tijdens dit debat...
Bekijk overzicht