Mini-symposium, speciaal bier en een nieuwe directeur: PROVADA 2018

Mini-symposium, speciaal bier en een nieuwe directeur: PROVADA 2018

Terugblik op de PROVADA 2018! We stonden er voor de 13e keer en waren met 13 partners van de partij. Toch bracht de 13 ons geen ongeluk: we kijken terug op een zeer geslaagde beurs. Wilt u nog een presentatie terugzien, weten hoe dat lekker bier heette of kijken of u wel goed op de foto staat? Bekijk hier de hoogtepunten.

Bij de stand
Dinsdagochtend was het angstaanjagend stil op de stand, maar dat bleek stilte voor de storm. De rest van de beurs was het steeds een drukte van belang en gaven onze partners advies over onder andere hoe je gebouwen beter en sneller kunt verhuren of verkopen. En waar je op moet letten als het gaat om verduurzaming, duurzame taxaties, zorghuisvesting en vastgoed in de regio.

Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws: Jeroen Kroondijk nieuwe directeur
Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws had de primeur: Jeroen Kroondijk is onze nieuwe directeur. Samen met Robert de Joode (KRK, en bestuurslid) werd hij geïnterviewd door Johannes van Benthum. Benieuwd? Bekijk of beluister het interview.
> Beluister de podcast van Ontbijtnieuws
> Bekijk de uitzending van Ontbijtnieuws

Netwerklunches
Onze netwerklunches Bedrijfsonroerendgoed en Wonen Zakelijk werden goed bezocht. Zo goed, dat we snel nog wat extra couverts moesten regelen. Met dank aan de RAI voor hun flexibiliteit. Was u erbij? Bekijk dan de foto’s. Wilt u volgend jaar ook uitgenodigd worden? Neem vooral contact op.
> Bekijk foto’s van de netwerklunches

Mini-symposium Future proof Logistics
Dynamis Logistiek organiseerde op dinsdag 5 juni een mini-symposium met als thema Future proof Logistics met deze vragen als uitgangspunt:

  • Wat betekent digitale transformatie voor de logistieke sector?
  • Hoe belangrijk is The Last Mile in logistiek?
  • Hoe belangrijk is duurzaamheid voor het logistieke vastgoed? Is duurzaamheid in bestaande bouw mogelijk?

(….) van Giesbers nam ons in zijn presentatie mee naar park15. Lidl wil op park15 het duurzaamste logistieke pand van Europa worden.
> Bekijk de volledige terugblik en presentaties

De Bier en Bitterballen Borrel: mét speciaalbier
En natuurlijk was er op de woensdagmiddag onze bekende Bier en Bitterballen Borrel, met dj Lungarno. Dit keer maakte het speciaalbier van een aantal kleine Amsterdamse brouwerijen er een extra fijn feestje van. Wat was uw favoriet: een heerlijke Loki Golden IPA van Walhalla Craftbeer, een bitterblond van De Prael of een Weizen van Brouwerij Troost? En met wie staat u allemaal op de foto?
> Bekijk de video impressie van PROVADA dag 1
> Bekijk de video impressie van PROVADA dag 2
>
Bekijk de foto’s

Bedankt!
Iedereen die erbij was, bedankt! We hebben dankzij u een beurs gehad waar we met een goed gevoel op terugkijken.

Verder praten of kennismaken?
Wij hopen dat u niet wacht tot de volgende PROVADA om ons te spreken. Neem contact op en we ontvangen u graag met koffie en een lokale specialiteit. We zijn landelijk groot, maar onze kracht zit ‘m ook in het lokale.

Contactinformatie: 030 3078920 of marketing@dynamis.nl