Terugblik op een geslaagde jongerendag bij PROVADA 2024

Geschreven door Dynamis op 17 juni 2024

Op donderdag 13 juni beleefden we een enerverende dag tijdens PROVADA 2024, boordevol activiteiten en mogelijkheden voor studenten en young professionals in de vastgoedsector. De dag begon met een inspirerend Smooth netwerkontbijt, waar Young Dynamis-leden uit verschillende kantoren samenkwamen om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Vervolgens namen studenten deel aan de Tour PROVADA, georganiseerd in samenwerking met NEVAP. Tijdens deze tour bezochten ze diverse stands, woonden ze presentaties bij en hadden ze de unieke gelegenheid om te speeddaten met een Dynamis Young Professional op onze stand.

Na de tour sloten we de dag af met een pubquiz op onze stand, waarbij mooie prijzen te winnen waren. De hoofdprijs werd beschikbaar gesteld door KPE Groep: de Leergang Young Professional Vastgoed. Dit programma biedt jonge vastgoedprofessionals de benodigde basiselementen voor hun eerste carrièrestappen.

We eindigden de dag in stijl met een gezellige borrel.

Bedankt aan iedereen die aanwezig was en heeft bijgedragen aan deze speciale dag. We kijken uit naar volgend jaar!

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Uitdagingen voor Nieuwbouw: Regionale Verschuivingen onder de Wet Betaalbare Huur

Uitdagingen voor Nieuwbouw: Regionale Verschuivingen onder de Wet Betaalbare Huur

De Nederlandse woningmarkt staat onder druk met een groeiende vraag naar betaalbare huurwoningen in zowel de sociale als de vrije sector. Om aan deze vraag te voldoen, wordt nieuwbouw...
De Invloed van Duurzaamheid en Locatie op het nieuwe WWS-puntenstelsel

De Invloed van Duurzaamheid en Locatie op het nieuwe WWS-puntenstelsel

Afgelopen dinsdag 18 juni debatteerde de Eerste Kamer met demissionair minister De Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening over de Wet betaalbare huur. Tijdens dit debat...
Bekijk overzicht