Terugblik PROVADA 4, 5 en 6 juni 2019

Terugblik PROVADA 4, 5 en 6 juni 2019

Geschreven door Jeroen Kroondijk op 25 juni 2019

Met gepaste trots kijken we terug op drie succesvolle dagen PROVADA! Van de ontbijtsessie tot de Bier & Bitterballen Borrel werd onze stand drukbezocht. Ook tijdens de lunches, die dit jaar een andere formule kregen, konden onze relaties op informele wijze in gesprek gaan met onze local heroes. De beurs was weer een mooi podium om te netwerken, contracten te tekenen en toekomstplannen te maken.

Op de eerste dag van de PROVADA vond er voor de opening al een ontbijtsessie plaats. De vakgroep Logistiek van Dynamis had haar connecties uitgenodigd om verder in te gaan op de vastgoedontwikkelingen in de logistieke sector. Dynamis Research nam de bezoekers mee in een verhaal over de risico’s van de huidige arbeidstekorten in de logistieke sector.

Foto's en filmpjes van de ontbijtsessie Logistiek

Netwerklunches
De nieuwe culinaire invulling van onze lunches (en ook van de ontbijtsessie) is enthousiast ontvangen. Verse, rijk belegde broodjes werden live door een kok op de Dynamis stand klaargemaakt. Bekijk de foto’s voor een impressie. Wilt u volgend jaar ook uitgenodigd worden? Neem vooral contact met ons op.

Foto’s en filmpjes van dag 1
Foto’s en filmpjes van dag 2

De Bier en Bitterballen Borrel
Traditioneel was er op de woensdagmiddag weer onze Bier en Bitterballen Borrel. Kortom een overvolle stand, koud bier en veel bitterballen. Dit alles muzikaal omlijst door dj Remco. De sfeer zat er al snel goed in. Heeft u ook genoten en wilt u dit terugzien? Bekijk dan snel de foto’s en filmpjes van deze gezellige borrel.

Foto’s en filmpjes van de B&BB

Bedankt
Als laatste nog een woord van dank aan allen die ervoor gezorgd hebben dat deze dagen zo succesvol zijn verlopen. En voor onze bezoekers; fijn dat u er was!

Wilt u verder praten of kennismaken met ons, neem dan contact op via 030 3078920 of marketing@dynamis.nl

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie