Businesspark
Businesspark
Businesspark
Businesspark
Businesspark
5803 AB, Venray

Businesspark "de Hulst", kavel 02 ong, 5803 AB, Venray

€ 111 k.k.

Omschrijving

BESTEMMINGSPLAN ONHERROEPELIJK, WOON/-WERKKAVELS INMIDDELS BOUWRIJP, WEGEN ZIJN AANGELEGD. Op het inmiddels opgeschoonde terrein is een interne ontsluitingsweg gerealiseerd, waarna het de bedoeling is dat er twee typen bedrijfskavels worden uitgegeven. De kavels...

Lees meer

Kenmerken

Perceel 1785 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in Venray

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 111 k.k.
Koop BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bouwgrond
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres Businesspark "de Hulst", kavel 02 ong
Plaats Venray
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1785 m²

Uitgebreide omschrijving

BESTEMMINGSPLAN ONHERROEPELIJK, WOON/-WERKKAVELS INMIDDELS BOUWRIJP, WEGEN ZIJN AANGELEGD.

Op het inmiddels opgeschoonde terrein is een interne ontsluitingsweg gerealiseerd, waarna het de bedoeling is dat er twee typen bedrijfskavels worden uitgegeven. De kavels direct langs de Stationsweg worden uitgegeven als type woon-/werkkavels. De kavels op het terrein daarachter worden uitgegeven als type bedrijfskavels.

Het betreft de verkoop van een onbebouwde bedrijfskavels waarop u voor eigen rekening en risico een kantoor- /bedrijfsruimte kan oprichten.

Businesspark De Hulst is een bedrijvenpark dat zich richt op kleinschalige bedrijven. Het maakt deel uit van industrieterrein De Hulst 1 waar reeds diverse bedrijven gevestigd zijn. De laatste nieuwe ontwikkeling is het hoofdkantoor met productiehallen van Inalfa. Er zijn een achttal kavels bouwrijp, zodat de omgevingsvergunning kan worden aangevraagd.
De Hulst onderscheidt zich door de uitstekende bereikbaarheid via de N 270 en de A 73 ( 1 km ) De haven van Wanssum, waar een groot container overslag bedrijf is gevestigd, is goed bereikbaar en ligt op een afstand van ca. 6 km. Spoorweg verbindingen in alle richtingen lopen via het station in Oostrum dat nagenoeg naast het Businesspark ligt met een afstand van 900 meter. Het winkelcentrum van Venray ligt op een afstand van 2,5 km. Het vliegveld Düsseldorf- Weeze ligt op minder dan een half uur rijden.
Steeds meer logistieke en aanverwante bedrijven vestigen zich in Venray. Met Venlo is Venray niet voor niets uitgeroepen tot Hot Spot door logistiek Nederland. De goede, rechtstreekse verbindingen, tussen de havens in Rotterdam en Duitsland dragen daar in hoge mate aan bij en is voor bedrijven een belangrijke reden om zich in Venray te vestigen. De crisis heeft daar nauwelijks vat op gehad. Het heeft er zelfs toe geleid dat er op dit moment nog maar weinig grond voor industriële doeleinden beschikbaar is.
Met de nieuwe ontwikkeling van Businesspark De Hulst, met een oppervlakte van 41.000 m² verdeeld over 19 uitgeefbare kavels is er weer enige ruimte ontstaan om aan de vraag te voldoen. Vijf kavels gelegen aan de doorgaande weg van Venray naar Oostrum zijn zogenaamde woon/werk kavels.
De infra structuur van het bestaande bedrijventerrein wordt dit jaar aangepast en verbeterd waardoor de representativiteit sterk verhoogd wordt.

Bestemmingsplan
Volgens het goedgekeurde bestemmingsplan komen bedrijven in de categorie 1 tot 3 in aanmerking voor vestiging op Businesspark De Hulst. De bouwhoogte is maximaal 12 m. Een en ander treft u aan op de website http://ruimtelijkeplannen.venray.nl/prod/NL.IMRO.0984.BP11017-va01/r_NL.IMRO.0984.BP11017-va01_2.html.

Verkaveling
Deze kavel heeft een koopprijs van € 111,- exclusief omzetbelasting. Vanwege het feit dat het een project betreft is als notaris notariskantoor Mathijsen & Weijs in Venray aangewezen.

De koopsom wordt verhoogd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting aangezien de onderhavige levering onderworpen is aan de heffing van omzetbelasting. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Voor gronden gelegen direct onder het hoogspanningstracé is een korting van toepassing. Hieronder valt de grond binnen een afstand van 20 meter aan weerszijde van de as van de hoogspanningsleiding. Het is volgens het vigerende bestemmingsplan verboden enig bouwwerk te bouwen binnen deze afstand, echter kan onder voorwaarden wel vrijstelling verleend worden door Burgemeester en Wethouders.
Nabij de hoogspanning zijn een tweetal kavels beschikbaar met een prijs vanaf € 84,- per m² met een oppervlak vanaf 1.479 m².

Alle media

Alle afbeeldingen

Businesspark
Businesspark
Businesspark
Businesspark
Businesspark

Bedrijfstakken in Venray

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie