De Voorde 11 , 5807 EZ, Oostrum

  € 710.000 v.o.n.
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Omschrijving

  Nog 1 nieuw te bouwen bedrijfshal aan de op- en afritten van de A73 in Venray beschikbaar met een kavelgrootte van 1.367 m². ALGEMEEN Op het industrieterrein de Hulst aan de Voorde worden 4 bedrijfshallen ontwikkeld met een verhuurbaar vloeroppervlak van 700 m²...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 909 m²

  Bedrijfstakken in

  Downloads

  Nog 1 nieuw te bouwen bedrijfshal aan de op- en afritten van de A73 in Venray beschikbaar met een kavelgrootte van 1.367 m².

  ALGEMEEN
  Op het industrieterrein de Hulst aan de Voorde worden 4 bedrijfshallen ontwikkeld met een verhuurbaar vloeroppervlak van 700 m² waarvan 600 m² op de begane grond en 100 m² op de verdieping. De betreffende bedrijfsruimte heeft een hoogte van 7,5 m (binnenmaat) ter plaatse van de verdiepingsvloer 3,5m.

  Het betreft een complex van een tweetal half vrijstaande en twee geschakelde bedrijfsruimten elk voorzien van een verdiepingsvloer. Binnen het project zijn 37 parkeerplaatsen voorzien. Iedere hal krijgt een 5-tal parkeerplaatsen. Er zijn een inritten voorzien aan de zijde van de Voorde.

  VOORZIENINGEN
  De 4 half vrijstaande panden hebben elk in 2 voor- en zijgevel raam - en deuropeningen, de tussen-units hebben in de voorgevel een raampartij. Om het bevoorraden te vergemakkelijken hebben de panden 2 overheaddeuren, een elektrisch bedienbaar en de 2e handbediend. De begane grond- en verdiepingsvloer worden uitgevoerd in beton. De geïsoleerde plint wordt uitgevoerd in beton aan de buitenzijde voorzien van uitgewassen grind. De verdere gevelbeplating bestaat uit sandwichpanelen met een RC van 4,70 m²K/W in kleur RAL 7021. De scheidingswanden worden uitgevoerd in 15 cm dikke cellenbeton. De overheaddeur in de voorgevel is 4 m breed en 4,5m hoog en in de achtergevel 2,5 m breed bij 2,5 m hoog.

  Het dak wordt afgewerkt met stalen dakplaten, geïsoleerd met een minimale RC van 6,3m²K/W.

  Er zal een meterkast worden opgeleverd alsmede een aansluiting voor een toiletunit.
  De verdiepingsvloer van ca 100 m² op 3,5 meter hoogte wordt bereikbaar gemaakt middels een vaste steektrap van 1 m breed.

  PARKEREN
  10 eigen parkeerplaatsen, voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

  LIGGING
  Het complex is gerealiseerd binnen bedrijvenpark De Hulst II en richt zich op kleinschalige en middelgrote bedrijven. Het maakt deel uit van industrieterrein ‘de Hulst II’ waar reeds diverse bedrijven gevestigd zijn w.o. Inalfa en Inther. De Hulst onderscheidt zich door de uitstekende bereikbaarheid via de N270 en de A73 (1 km). De haven van Wanssum is goed bereikbaar en ligt op een afstand van ca. 6 km. Spoorwegverbindingen in alle richtingen lopen via het station in Oostrum dat nagenoeg naast het bedrijventerrein ligt.

  BESTEMMING
  Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'De Hulst II' vastgesteld d.d. 01-07-2014. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming "gemengd" met functieaanduiding 'bedrijven categorie 2 t/m categorie 4.2'. Het bebouwingspercentage bedraagt maximaal 90% en de bouwhoogte 15 m. Huurder dient zelf bij de gemeente Venray te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

  OPLEVERINGSNIVEAU
  De units worden casco opgeleverd met een elektrische overheaddeur en meterkast voor stroom- en wateraansluitingen. De panden zijn gasloos.

  KOOPSOM
  van de hoek unit bedraagt € 710.000,- kosten koper exclusief omzetbelasting.

  ZEKERHEIDSTELLING
  Waarborgsom ter grootte van 10% van de koop-/aanneemsom.

  AANVAARDING
  Na bouwkundige oplevering.

  DISCLAIMER
  Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
  Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien de exacte maat voor u van belang is, kunt u deze laten opmeten. Deze informatieve brochure is geheel vrijblijvend en dient als uitnodiging voor het plannen van een gesprek en is niet bedoeld als aanbod.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 710.000 v.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 2023
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres De Voorde 11
  Plaats Oostrum
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Terrein

  Oppervlakte 1367 m²

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 22

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 909 m²
  Oppervlakte in units vanaf 700 m²
  Terrein oppervlakte 1367 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  De Voorde 11, 5807 EZ, Oostrum

  Locatie

  De Voorde 11, 5807 EZ, Oostrum

  Results

  No results were found
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie