Hanekamp 2 , 8023 TH, Zwolle

  prijs op aanvraag
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  VERKOOP BIJ INSCHRIJVING TE KOOP MARKANT APPARTEMENTENCOMPLEX MET WINKELRUIMTE OP BEGANE GROND, HANEKAMP 2-8 te ZWOLLE HISTORIE De locatie heeft een rijke historie. Tot 1953 was herberg ‘’De Hanekamp’’ op het perceel gevestigd. In 1953 werd de herberg gesloopt en...

  Toon meer

  Kenmerken

  VERKOOP BIJ INSCHRIJVING
  TE KOOP MARKANT APPARTEMENTENCOMPLEX MET WINKELRUIMTE OP BEGANE GROND, HANEKAMP 2-8 te ZWOLLE

  HISTORIE
  De locatie heeft een rijke historie. Tot 1953 was herberg ‘’De Hanekamp’’ op het perceel gevestigd. In 1953 werd de herberg gesloopt en in 1956 werd het huidige complex ontwikkeld. Op de begane grond vestigde kruidenier " De Gruyter" zich en op de etages werden 12 appartementen ontwikkeld. Later verhuisde de kruidenier en is het complex aangekocht en in gebruik genomen door "de Graaf Muziek".

  ALGEMEEEN
  Het zeer markante complex, met een fraai uitzicht over de Wipstrikkerallee, is gelegen aan de Hanekamp 2-8 te Zwolle. Het complex is gebouwd in 1956 als woon-winkelcomplex.

  Commerciële ruimte (Hanekamp 2-8):
  De begane grond betreft een commerciële ruimte en is volledig in gebruik als winkelruimte door "de Graaf Muziek". In 1981 is de winkelruimte aan de achterzijde uitgebouwd.
  De begane grond betreft circa 645 m² winkelruimte en bestaat uit drie aangesloten delen. Op een eenvoudige manier is de commerciële ruimte in 3 of eventueel 4 zelfstandige delen te verdelen.
  Er is tevens een goed toegankelijke kelderruimte (circa 220 m² groot), welke ook uit 3 delen bestaat. Iedere kelder is via een eigen trap te bereiken. 

  Appartementen (Hanekamp 2A, 2B, 2C, 4A, 4B, 4C, 6A, 6B,6C, 8AB, 8C):
  Het gebouw beschikt over 2 trappenhuizen. Beide trappenhuizen geven toegang tot 6 appartementen en de bergingen in de kelder. In totaal zijn er 12 appartementen, echter appartement 8A en 8B zijn samengevoegd. Dit appartement wordt door de eigenaar bewoond.

  De appartementen hebben over het algemeen dezelfde indeling, enkele appartementen hebben het balkon bij het appartement betrokken.
  De standaard indeling is: entree, hal, meterkast, keuken aan achterzijde met CV-opstelling / geiser en deur naar eerste balkon (7 m²) met balkonkast, toilet badkamer met douche, wastafel en aansluiting wasmachine, slaapkamer aan achterzijde met vaste kast en deur naar tweede balkon (3 m²), tweede slaapkamer met deur naar tweede balkon, derde slaapkamer aan voorzijde met deur naar derde balkon (5 m²), tussenportaal met vaste kast, woonkamer aan voorzijde met vaste kast. In onderbouw is een separate berging van 9 m² aanwezig.

  De appartementen zijn allen voorzien van een eigen berging, meterkast en verwarmingsinstallatie. Een deel van de appartementen zijn voorzien van een CV-ketel en een aantal van een moederhaard met radiatoren.

  BIJZONDERHEID: BEHOUD 1/4 DEEL DOOR VERKOPER
  De verkoper wenst zelf 1/4 deel van het gebouw te behouden. Dit betreft het uiterst linkerdeel van de winkelruimte met kelder (Hanekamp 8) en de 3 erboven gelegen appartementen (Hanekamp 8AB en 8C) en zij entree. Dit betreft circa 155 m² winkelruimte met kelder en 3 appartementen, waarvan er 2 samen zijn gevoegd.

  Wij verwijzen u naar het investment memorandum en overige documenten in de dataroom, waar alle informatie is opgenomen omtrent het behoud van dit gedeelte van het complex door de verkoper.

  LOCATIE
  Dit markante pand is gelegen aan de rotonde op de Wipstrikkerallee / Hanekamp. Het pand heeft een goede stand en ligging nabij de binnenstad van Zwolle. Het pand is goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Voor het pand ligt een bushalte en het treinstation ligt op circa 2 kilometer. De snelweg A28 is eveneens goed bereikbaar.

  VERKOOPPROCES
  Kijkdagen
  - Woensdag 7 juni 2023 van 14.00 uur tot 17.00 uur.
  - Donderdag 22 juni 2023 van 10.00 uur tot 12.00 uur.
  - Dinsdag 4 juli 2023 van 14.00 uur tot 17.00 uur.

  U dient zich tijdig aan te melden voor de bezichtiging en daarbij uw voorkeur dag / dagen aan te geven. U bent vervolgens van harte welkom op het door ons gestelde moment.

  DE KIJKMIDDAG IS UITSLUITEND IN DE WINKELRUIMTE EN EVENTUEEL EEN ENKEL APPARTEMENT!

  Sluiting inschrijving
  Woensdag 12 juli 2023 17.00 uur

  Gunning
  Uiterlijk vrijdag 21 juli 2023 zal er uitsluitsel worden gegeven door verkoper via mededeling vanuit Rodenburg Makelaars.

  Dataroom
  Van alle gebouwen is er een Investment Memorandum en nadere gedetailleerde informatie beschikbaar. Tevens is het volledige verkoopproces hierin opgenomen. Na ondertekening geheimhoudingsverklaring ontvangt u de toegang tot de dataroom.

  KADASTRALE GEGEVENS
  HANEKAMP 2-8 te ZWOLLE
  Gemeente: Zwolle
  Sectie: B
  Nummer: 4846
  Groot: 1.110 m²
  Ten tijde van de levering zal het complex gesplitst zijn en zal verkoper 1/4 van het complex behouden.

  OPPERVLAKTE:
  Commerciële ruimte:
  Kelderruimte: circa 220 m²
  Verkoopruimte: circa 645 m²

  Appartementen:
  De appartementen zijn 89 m² groot en 2 appartementen zijn 94 m² groot.
  Momenteel zijn 2 appartementen aan elkaar verbonden tot 1 appartement.

  HUURGEGEVENS:
  Appartementen (Hanekamp 2A, 2B, 2C, 4A, 4B, 4C, 6A, 6B,6C, 8AB, 8C):
  De appartementen zijn allemaal voor onbepaalde tijd verhuurd.
  De totale huuropbrengst van de woningen bedraagt € 97.600,- per jaar, exclusief servicekosten.

  Commerciële ruimte (Hanekamp 8)
  De begane grond en kelder is momenteel volledig in gebruik bij “de Graaf Muziek”. Het betreft een aan eigenaar gelieerde partij. De verkoper zal het linker deel (1/4), zelf behouden en in gebruik nemen. Dit betreft een winkelruimte van circa 155 m² met kelder.

  Het overige deel (Hanekamp 2-6) zal bij verkoop, vrij van huur, leeg en ontruimd worden opgeleverd.
  Derhalve is er geen huurovereenkomst van kracht bij het moment van verkoop.
  Zie investment memorandum voor nadere informatie omtrent het behouden van 1/4 deel.

  ENERGIELABELS:
  Commerciële ruimte: Energielabel A
  Appartementen: Energielabels variëren tussen een C en een G label.
  In de dataroom zijn de energielabels van alle appartementen opgenomen.

  BESTEMMING:
  Het gebouw heeft de bestemming: Wonen - Meergezinshuis en een functie aanduiding detailhandel. Wij verwijzen u naar de site van ruimtelijke plannen voor het volledige bestemmingsplan.

  KOOPPRIJS
  Er is gekozen voor verkoop bij inschrijving. Deze inschrijving zal worden uitgevoerd door haar makelaar Rodenburg Makelaars, vestiging Zwolle. De voorwaarden die gelden bij deze verkoop bij inschrijving (verkoopproces) kunt u vinden in de dataroom.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs prijs op aanvraag
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Verkocht onder voorbehoud

  Bouw

  Hoofdfunctie belegging
  Bouwjaar 1956
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Hanekamp 2
  Plaats Zwolle
  Provincie Overijssel
  Land Nederland
  Ligging

   Belegging

   Soort belegging overig
   Aantal huurders 12

   Onderhoud

   Onderhoud binnen Redelijk
   Onderhoud buiten Redelijk

   Bedrijfstakken in

   Ontdek het object

   Hanekamp 2, 8023 TH, Zwolle

   Locatie

   Hanekamp 2, 8023 TH, Zwolle

   Schaduwwijzer

   Vragen over dit pand?
   Maak een afspraak of blader online door de brochure.