Langestraat 20 , 7511 HC, Enschede

  € 64.500 p.j.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  Te huur representatieve winkelruimte gesitueerd in het kerngebied van Enschede aan de Langestraat 20. Deze winkel is gelegen aan de drukke Langestraat die aansluit op de Kalanderstraat. In dit stuk van de Langestraat zijn onder andere gevestigd: My Jewellery, Guts &...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 300 m²

  Downloads

  Te huur representatieve winkelruimte gesitueerd in het kerngebied van Enschede aan de Langestraat 20. Deze winkel is gelegen aan de drukke Langestraat die aansluit op de Kalanderstraat. In dit stuk van de Langestraat zijn onder andere gevestigd: My Jewellery, Guts & Gusto, Schuurman Schoenen, Scotch & Soda en Nikkie.

  Bestemmingsplan:
  “Binnenstad 2016” met als bestemming “detailhandel”, (zie bijlage)

  Indeling en oppervlakte(en)
  De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 300 m² en is als volgt onderverdeeld:

  ca 250 m² winkelruimte gelegen op de begane grond
  ca. 50 m² kelderruimte

  De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

  Het object wordt casco verhuurd.

  Huurprijs:
  € 64.500,-- per jaar, te vermeerderen met btw.

  Huurtermijn:
  In overleg.

  Verlengingstermijn:
  In overleg.

  Servicekosten:
  Niet van toepassing, het object is voorzien van eigen meters ten behoeve van de nutsvoorzieningen.

  Opzegtermijn
  12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

  BTW:
  Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

  Zekerheidsstelling:
  Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

  Indexering:
  Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

  Bereikbaarheid:
  Het object is gelegen in het voetgangersgebied, dat onderdeel uitmaakt van het levendige stadscentrum van Enschede. Het object is per auto en per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het NS- en busstation liggen op loopafstand (circa 4 minuten). Tot 11.00 uur ’s ochtends is het winkelgebied toegankelijk voor auto-/vrachtverkeer.

  Omgevingsfactoren:
  De winkelruimte is gelegen in het kerngebied van Enschede met in de directe omgeving enkel winkels. Binnen een straal van 100 meter zijn de navolgende winkel(ketens) gevestigd, te weten: T-mobile, Douglas, Van Haren, ZARA, State of Art, Vanilia, Oil & Vinegar, Bakker Bart en KFC.

  Parkeren
  In de omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in onder andere een van de overdekte parkeergarages waaronder de Van Heekgarage, alsmede op diverse openbare parkeerterreinen in de directe nabijheid.

  Centrum Enschede (winkels)
  Als gastvrije winkelstad heeft Enschede het meest veelzijdige winkelaanbod in Oost-Nederland. Je kunt dan ook verrassend goed winkelen in de grootste winkelstad van het oosten. Naast de grote (inter)nationale ketens, zoals Mango, Primark en Zara, vind je in de kleinere winkelstraten de lokale parels van de stad.
  Het Van Heekplein is het drukste plein in de binnenstad. Hier zijn de meeste grote ketens gevestigd. Aan het Van Loenshof zijn veel exclusieve zaken en boetieks gevestigd en in de Haverstraatpassage vind je leuke, hippe winkeltjes met een uniek assortiment.
  De grootste warenmarkt van het land, die elke zaterdag wordt gehouden op het Van Heekplein in Enschede, trekt vele bezoekers vanuit de hele regio en van ver over de Duitse grens. Ook op zondag zijn ook veel mogelijkheden om te shoppen in Enschede met openingstijden van 12:00 – 17:00 uur.

  Aanvaarding:
  Aanvaarding in overleg.

  Voorbehoud:
  Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 64.500 p.j.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1950
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Langestraat 20
  Plaats Enschede
  Provincie Overijssel
  Land Nederland
  Ligging

   Winkelruimte

   Oppervlakte 300 m²
   Oppervlakte verkoop vloer 300 m²

   Bedrijfstakken in

   Ontdek de winkelruimte

   Langestraat 20, 7511 HC, Enschede

   Locatie

   Langestraat 20, 7511 HC, Enschede

   Schaduwwijzer

   Vragen over dit pand?
   Maak een afspraak of blader online door de brochure.

   Deze website maakt gebruik van cookies

   Voor welke cookies geef je akkoord?

   Meer informatie