Oranje Nassaustraat 13 , 6411 LE, Heerlen

  • C
€ 199.000 k.k.
David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

INSTAPKLARE WINKELUNIT | TOPLOCATIE HEERLEN CENTRUM Oranje Nassaustraat 13 | Heerlen Vraagprijs: EUR 199.000,- k.k. OBJECT In hartje centrum gelegen goed afgewerkte winkelruimte met royaal front. De winkelruimte kan na aankoop door de eigenaar zelf gebruikt worden...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 146 m²

Downloads

INSTAPKLARE WINKELUNIT | TOPLOCATIE HEERLEN CENTRUM

Oranje Nassaustraat 13 | Heerlen

Vraagprijs: EUR 199.000,- k.k.

OBJECT
In hartje centrum gelegen goed afgewerkte winkelruimte met royaal front. De winkelruimte kan na aankoop door de eigenaar zelf gebruikt worden of verhuurd worden. Het geheel is gelegen op de hoek Dautzenbergstraat / Oranje Nassaustraat en bevindt zich middenin de aanwezige lokale middenstand aan ondernemers. Door deze ligging geniet de locatie goede passantenstromen.
Het geheel is verdeeld over de begane grond en het souterrain en is met elkaar verbonden via een wenteltrap. De begane grond is rechthoekig van opzet en geniet volop daglicht door de grote raampartijen. Daarnaast bieden deze hierdoor zeer goede etaleermogelijkheden. Het souterrain is onderverdeeld in een viertal ruimtes waarvan een als commerciële ruimte benut kan worden en de overige drie ruimtes als pantry en opslagruimte.

VOORZIENINGEN
Plavuizen vloer
Systeemplafond
Airconditioning
Warmtegordijn
Zonwering (m.u.v. doek)
Rolluiken binnenzijde
Twee pantry opstellingen
CV installatie (Nefit 2021, eigendom

LIGGING
In de binnenstad van Heerlen bevindt zich een uitstekende mix van zowel gerenommeerde lokale ondernemers, (dag)horeca als ook (inter)nationaal opererende partijen, zoals H&M, Douglas, Jack & Jones, Media Markt, Etos en Steps. Het object bevindt zich op de hoek van de bekende Dautzenbergstraat en de Oranje Nassaustraat. De Dautzenbergstraat is de verbinding tussen de hoofdwinkelstraat en de Oranje Nassaustraat die parallel aan de hoofdwinkelstraat loopt. Deze locatie is al jaren dé locatie voor de lokale middenstand met diverse boutieks en speciaalzaken.

BEREIBAARHEID
Het centrum van Heerlen is goed bereikbaar middels een nabijgelegen directe afrit/aansluiting op de autosnelweg A76 en de A79, alsmede de aansluiting op de Heerlense Ringweg. Op korte afstand gelegen van bushaltes, het NS station Heerlen (maankwartier) CS, het Corio Center, en het gezellige Pancratiusplein met gezellige horeca.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'City-Oost', vastgesteld op 02 juli 1996. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrumdoeleinden/Wonen zijnde detailhandel en/of horeca en/of dienstverlening en/of kantoor'. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

PARKSTAD
Heerlen is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze stadsregio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur (samen 800.000 inwoners). In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme / recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall Retail centrum. Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en banken en accountantskantoren.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 80 m² VVO
Souterrain Winkel-/ opslagruimte/ pantry circa 84 m² VVO

ENERGIELABEL
Label C, geldig t/m juni 2032

PARKEREN
In de omgeving van het kernwinkelgebied bevinden zich diverse parkeergarages voor langdurig parkeren. Laden en lossen op gezette tijden aan de voorzijde.

PASSANTENSTROOM
De passantenstroom wordt gemeten op een gemiddelde zaterdag in het jaar. Op onderhavige locatie bedraagt deze 2.100 passanten per dag (Locatus; laatste telling najaar 2021).

VRAAGPRIJS
€ 199.000,- k.k.

VVE BIJDRAGE
€ 170,- per maand.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 199.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1990
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Oranje Nassaustraat 13
Plaats Heerlen
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Winkelruimte

Oppervlakte 146 m²
Oppervlakte in units vanaf 146 m²
Oppervlakte verkoop vloer 146 m²
Horeca toegestaan ja

Energie

Energielabel C
Energielabel einddatum 2032-06-01

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Oranje Nassaustraat 13, 6411 LE, Heerlen

Locatie

Oranje Nassaustraat 13, 6411 LE, Heerlen

Schaduwwijzer

David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie