Spuiboulevard 263, 3311 GP, Dordrecht
Spuiboulevard 263, 3311 GP, Dordrecht
Spuiboulevard 263, 3311 GP, Dordrecht
Spuiboulevard 263, 3311 GP, Dordrecht
Spuiboulevard 263, 3311 GP, Dordrecht
3311 GP, Dordrecht

Spuiboulevard 263, 3311 GP, Dordrecht

€ 990 p.m.

Omschrijving

Algemeen Aan de rand van de historische binnenstad van Dordrecht gelegen kantoorruimte. Perfect voor de kleine of startende ondernemer. Een unieke kantoorruimte van ca. 43 m², welke beschikt over een eigen pantry en toilet. De ruimte is recentelijk vernieuwd,...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 43 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfshuisvesting Drechtsteden
Bedrijfshuisvesting Drechtsteden

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in Dordrecht

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 990 p.m.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1930
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Spuiboulevard 263
Plaats Dordrecht
Land NL
Ligging
  • winkelgebied stadscentrum
Kantoor
Oppervlakte 43 m²
Oppervlakte in units vanaf 43 m²
Verdiepingen
  • 1
Voorzieningen
  • toilet
  • pantry
  • verwarming
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Aan de rand van de historische binnenstad van Dordrecht gelegen kantoorruimte. Perfect voor de kleine of startende ondernemer.

Een unieke kantoorruimte van ca. 43 m², welke beschikt over een eigen pantry en toilet. De ruimte is recentelijk vernieuwd, waarbij de wanden opnieuw zijn geschilderd, vloerverwarming is aangelegd en er nieuwe vloerbekleding is aangebracht. Hierdoor is er een fijne, lichte ruimte ontstaan.

De historische binnenstad van Dordrecht bevindt zich om te hoek en de op- en afritten van de rijksweg A 16 zijn gelegen op 5 minuten rijden met de auto. Ook het treinstation Dordrecht Centraal bevindt zich in de nabije omgeving, op ca. 5 minuten loopafstand.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Dordrecht, sectie H, complexaanduiding 4581-A, appartementsindex 1, uitmakende het dertien éénhonderdste (13/100ste) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

Indeling
Ca. 43 m² kantoorruimte op de begane grond, bestaande uit een open kantoorruimte met gescheiden pantry en toilet.

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via www.bagviewer.nl. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Onder- danwel overmaat van het metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met de volgende voorzieningen:

- Vloerverwarming;
- Houten kozijnen voorzien van enkele beglazing;
- Gezamenlijk dames- en herentoilet;
- Pantry voorzien van combimagnetron, koelkast met vriesunit en vaatwasmachine;
- Internet aansluiting*;

De voorzieningen die met een * zijn gemarkeerd, worden in geval van verhuur ‘’om niet’’ aan Huurder ter beschikking gesteld. Hiervoor geldt dat Huurder kosteloos gebruik mag maken van deze voorzieningen, doch behoren deze voorzieningen niet tot het gehuurde.

Eventueel toekomstig onderhoud of vervanging van deze voorzieningen komen geheel en al voor rekening van Huurder. Na afloop van de huurovereenkomst dienen deze voorzieningen in het gehuurde achter te blijven. Verhuurder is niet verantwoordelijk voor de kosten van onderhoud of vervanging van deze voorzieningen.

Huurprijs
€ 990,-- per maand, exclusief BTW.

Huur te voldoen bij vooruitbetaling per maand.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met verlengingsperioden van vijf jaar.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belaste huur.

Bijkomende kosten
Uitgangspunt is dat Huurder zelf verantwoordelijk is voor het sluiten van onder andere leveringsovereenkomsten met nutsbedrijven voor gas, water en elektra. Verhuurder levert geen aanvullende leveringen diensten.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW en servicekosten.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Bestemmingsplan
Het complex valt bij de gemeente Dordrecht binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Historische Binnenstad’, vastgesteld bij Raadsbesluit op 22 februari 2011.

Op grond van artikel 6 van dit bestemmingsplan is de enkelbestemming van het complex: ‘Gemengd-1’, met de nadere dubbelbestemmingen “waarde - archeologie” en “waarde – beschermd stadsgezicht”.

De voor 'Gemengd-1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. wonen;
b. detailhandel;
c. dienstverlening;
d. horeca-1;
e. horeca-2;
f. bedrijf;
g. maatschappelijk;
h. kantoor;
i. atelier;
j. cultuur en ontspanning;

De bovenstaande en in de bijlage verstrekte gegevens, betreffende de bestemming zijn gedownload via de internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl per toestandsdatum 13 juni 2019.

Datum van oplevering
In overleg.

Privacy
Ooms respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle media

Alle afbeeldingen

Spuiboulevard 263, 3311 GP, Dordrecht
Spuiboulevard 263, 3311 GP, Dordrecht
Spuiboulevard 263, 3311 GP, Dordrecht
Spuiboulevard 263, 3311 GP, Dordrecht
Spuiboulevard 263, 3311 GP, Dordrecht
Spuiboulevard 263, 3311 GP, Dordrecht
Spuiboulevard 263, 3311 GP, Dordrecht
Spuiboulevard 263, 3311 GP, Dordrecht
Spuiboulevard 263, 3311 GP, Dordrecht
Spuiboulevard 263, 3311 GP, Dordrecht

Bedrijfstakken in Dordrecht

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie