Stationsweg 98 kvl 18, 5807 AC, Oostrum
Stationsweg 98 kvl 18, 5807 AC, Oostrum
Stationsweg 98 kvl 18, 5807 AC, Oostrum
Stationsweg 98 kvl 18, 5807 AC, Oostrum
Stationsweg 98 kvl 18, 5807 AC, Oostrum
Verkocht onder voorbehoud 5807 AC, Oostrum

Stationsweg 98 kvl 18, 5807 AC, Oostrum

€ 97 k.k.

Omschrijving

Woon-/werkkavel gelegen op het terrein aan de Stationsweg 92 te Oostum-Venray, waar voorheen J.P.A. Nelissen van Egteren gevestigd was, ontwikkelt businesspark “De Hulst B.V.” een nieuw bedrijvenpark. Op het inmiddels opstallen vrij en opgeschoond terrein wordt een...

Lees meer

Kenmerken

Perceel 1479 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 97 k.k.
Koop BTW belast ja
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Hoofdfunctie bouwgrond
Bouwvorm Niet van toepassing
Locatie
Adres Stationsweg 98 kvl 18
Plaats Oostrum
Provincie Limburg
Land Nederland
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1479 m²

Uitgebreide omschrijving

Woon-/werkkavel gelegen op het terrein aan de Stationsweg 92 te Oostum-Venray,
waar voorheen J.P.A. Nelissen van Egteren gevestigd was, ontwikkelt businesspark “De Hulst B.V.” een nieuw bedrijvenpark.

Op het inmiddels opstallen vrij en opgeschoond terrein wordt een interne ontsluitingsweg gerealiseerd, waarna het de bedoeling is dat er twee typen bedrijfskavels worden uitgegeven. De kavels direct langs de Stationsweg worden uitgegeven als type woon-/werkkavels. De kavels op het terrein daarachter worden uitgegeven als type bedrijfskavels.

Woon-/werkkavels aan de Stationsweg

Het betreft de verkoop van een onbebouwde kavels waarop voor eigen rekening en risico kantoor/bedrijfsruimte en woonhuis kan worden opgericht door middel van een door koper aan te vragen bouwvergunning.

Bedrijfskavels

Het betreft de verkoop van een onbebouwde bedrijfskavels waarop voor eigen rekening en risico een kantoor- /bedrijfsruimte kan oprichten middels een door de koper aan te vragen omgevingsvergunning.

Businesspark De Hulst is een bedrijvenpark dat zich richt op kleinschalige bedrijven. Het maakt deel uit van industrie-terrein De Hulst 1 waar reeds diverse bedrijven gevestigd zijn. De laatste nieuwe ontwikkeling is het hoofdkantoor met productiehallen van Inalfa.
De Hulst onderscheidt zich door de uitstekende bereikbaarheid via de N 270 en de A 73 ( 1 km ) De haven van Wanssum, waar een groot container overslag bedrijf is gevestigd, is goed bereikbaar en ligt op een afstand van ca. 6 km. Spoorweg verbindingen in alle richtingen lopen via het station in Oostrum dat nagenoeg naast het Businesspark ligt met een afstand van 900 meter. Het winkelcentrum van Venray ligt op een afstand van 2,5 km. Het vliegveld Düsseldorf- Weeze ligt op minder dan een half uur rijden.
Steeds meer logistieke en aanverwante bedrijven vestigen zich in Venray. Met Venlo is Venray niet voor niets uitge-roepen tot Hot Spot door logistiek Nederland. De goede, rechtstreekse verbindingen, tussen de havens in Rotterdam en Duitsland dragen daar in hoge mate aan bij en is voor bedrijven een belangrijke reden om zich in Venray te vestigen. De crisis heeft daar nauwelijks vat op gehad. Het heeft er zelfs toe geleid dat er op dit moment nog maar weinig grond voor industriële doeleinden beschikbaar is in Venray.
Met de nieuwe ontwikkeling van Businesspark De Hulst, met een oppervlakte van 41.000 m2 verdeeld over 19 uitgeefbare kavels is er weer enige ruimte ontstaan om aan de vraag te voldoen. Vijf kavels gelegen aan de doorgaande weg van Venray naar Oostrum zijn zogenaamde woon/werk kavels.

Bestemmingsplan
Volgens het goedgekeurde bestemmingsplan komen bedrijven in de categorie 1 tot 3 in aanmerking voor vestiging op Businesspark De Hulst. De bouwhoogte is maximaal 12 m. Een en ander treft u aan op de website http://ruimtelijkeplannen.venray.nl/prod/NL.IMRO.0984.BP11017-va01/r_NL.IMRO.0984.BP11017-va01_2.html.

Verkaveling

Woon-/werkkavels € 142,- per m².
Bedrijfskavels vanaf € 82,- per m² al naar gelang grootte en ligging.

Koopsommen zijn afhankelijk van deuit te geven percelen en exclusief BTW.

Perceelsgrootten variëren vanaf ca. 1.000 m² en kunnen in onderling overleg worden bepaald c.q. afgestemd. Hierbij is het uitgangspunt dat de restkavel(s) naar inzicht van Businesspark De Hulst courant blijven.

De koopsom wordt verhoogd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting aangezien de onderhavige levering onderworpen is aan de heffing van omzetbelasting.
Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Voor gronden gelegen direct onder het hoogspanningstracé is een korting van toepassing. Hieronder valt de grond binnen een afstand van 20 meter aan weerszijde van de as van de hoogspanningsleiding. Het is volgens het vigerende bestemmingsplan verboden enig bouwwerk te bouwen binnen deze afstand, echter kan onder voorwaarden wel vrijstelling verleend worden door Burgemeester en Wethouders. Dit gedeelte van de kavel is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld parkeren en/of open opslag.

Alle media

Alle afbeeldingen

Stationsweg 98 kvl 18, 5807 AC, Oostrum
Stationsweg 98 kvl 18, 5807 AC, Oostrum
Stationsweg 98 kvl 18, 5807 AC, Oostrum
Stationsweg 98 kvl 18, 5807 AC, Oostrum
Stationsweg 98 kvl 18, 5807 AC, Oostrum
Stationsweg 98 kvl 18, 5807 AC, Oostrum

Bedrijfstakken in Venray

Documenten

Kadastrale kaart Download
brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie