Maliebaan 51, 3581 CD, Utrecht
Verhuurd 3581 CD, Utrecht

Maliebaan 51, 3581 CD, Utrecht

Omschrijving

Het object bevindt zich halverwege de Maliebaan nabij de kruising met de Nachtegaalstraat. De groen opgezette Maliebaan kent een lange historie die teruggaat tot 1637. Vandaag de dag is de Maliebaan een gewilde kantorenlocatie met het centrum van Utrecht op enkele...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 112 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in Utrecht (gemeente)

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Maliebaan 51
Plaats Utrecht
Land NL
Ligging
  • in woonwijk
Kantoor
Oppervlakte 112 m²
Oppervlakte in units vanaf 112 m²
Verdiepingen
  • 2
Voorzieningen
  • te openen ramen
  • toilet
  • pantry
  • verwarming
  • kamerindeling
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed tot uitstekend

Uitgebreide omschrijving

Het object bevindt zich halverwege de Maliebaan nabij de kruising met de Nachtegaalstraat. De groen opgezette Maliebaan kent een lange historie die teruggaat tot 1637. Vandaag de dag is de Maliebaan een gewilde kantorenlocatie met het centrum van Utrecht op enkele minuten afstand. Ook zijn verschillende uitgangswegen goed bereikbaar. Daarnaast zijn de winkel-en horecavoorzieningen van de Nachtegaalstraat en Burgemeester Reigerstraat en diverse parken op een kleine loopafstand gelegen.

Object
De Maliebaan 51 betreft een karakteristiek kantoorpand daterend uit het begin van de 20e eeuw. Het pand is recent gerenoveerd waardoor de ruimtes een frisse uitstraling hebben gekregen met behoud van authentieke ornamenten. De voor verhuur beschikbare kantoorruimte is gelegen op de begane grond en heeft een oppervlakte van circa 112 m². Daarnaast beschikt de kantoorruimte over een kelder welke gebruikt kan worden als archiefruimte of opslag. Het metrage hiervan bedraagt 52 m². Tot slot beschikt de kantoorruimte over een ruime tuin die exclusief beschikbaar is voor de begane grond.

Huurprijs
De huurprijs van het object bedraagt € 2.760,00 per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Afrekening servicekosten verloopt via huurder van de eerste verdieping, die alle meters van de nutsbedrijven op haar naam heeft.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte zal schoon en ontruimd worden opgeleverd inclusief de volgende voorzieningen:

- twee wc's;
- luxe pantry inclusief inbouwapparatuur;
- huidige vloerbedekking;
- tuin met veranda.

In overleg met zittend huurder kan een gedeelte van het meubilair worden overgenomen.

Bestemming
De kantoorruimte zal door of vanwege huurder uitsluitend worden bestemd om te worden gebruikt als kantoorruimte ten behoeve van bureauwerkzaamheden.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
De Maliebaan is gelegen aan de rand van het centrum in Utrecht Oost en gemakkelijk bereikbaar via de Waterlinieweg, Berekuil en de Museumlaan. Hierdoor zijn rijkswegen A27, A28 en A12 op enkele autominuten bereikbaar.

Openbaar vervoer
Het kantoorpand is eveneens uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer middels diverse bushaltes, welke op loopafstand zijn gelegen. De reistijd per stadsbus naar Utrecht CS bedraagt slechts circa 5 minuten.

Parkeren
In de straat is voldoende betaalde parkeergelegenheid beschikbaar.

Beschikbaarheid
In overleg.

Huurtermijn
5 (vijf) jaar met verlengingstermijnen van telkens 5 (vijf) jaar.

Huurbetaling
Per 1 (één) maand vooruit.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bedrijfstakken in Utrecht (gemeente)

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie