1920xauto_9ac4b086-8d88-4766-a51a-102f3302b078

De kracht van Dynamis

De kracht van Dynamis

De kracht van Dynamis

Al 25 jaar is Dynamis succesvol in de vastgoedmarkt. In alle vastgoedlijstjes staan we structureel hoog, vaak in de top 5. Door onze lokale betrokkenheid staan wij op het lijstje ’kleine (lees: lokale) verhuringen’ ver boven de rest op nummer 1.

Local heroes: bekendheden in de buurt

Vraag mensen een makelaarskantoor in hun eigen omgeving te noemen, en de kans is groot dat ze een partner van Dynamis noemen. Vraag je het iemand in Zaandam? Dan komt Kuijs Reinder Kakes al snel bij mensen boven. Vraag je het iemand in Enschede? Snelder Zijlstra. En in Limburg: Boek en Offermans. Alle partners van Dynamis hebben hun sporen verdiend. De makelaars en medewerkers kennen hun klanten en de regio door en door.

Betrouwbaar, oprecht, uitstekende marktkennis, volledige ontzorging

Het is niet voor niets dat deze kantoren zijn aangesloten bij Dynamis. We zoeken landelijke dekking met grote regionale en lokale betrokkenheid. De overkoepelende waarden van onze partners: betrouwbaar, oprecht, uitstekende marktkennis, volledig ontzorgen van de klant.

Natuurlijk profiteren onze klanten daar als eerste van. Of u nou als particulier lokaal via onze partner een huis aankoopt, of als investeerder landelijk zaken met ons doet: u kunt op onze expertise en waarden bouwen.

Wat doet Dynamis als hoofdkantoor voor de vestigingen?

  • Wij faciliteren onze regionale partners op het gebied van research, kennisdeling en landelijke naamsbekendheid. Onze regionale partners wonen, werken en leven in hun eigen marktgebied en kennen de regio dus als geen ander. Ze bedienen particulieren en zakelijke opdrachtgevers vanuit hun eigen expertise op allerlei vastgoedgebieden. Wij ondersteunen ze daarbij.
  • Daarnaast ontzorgen we onze landelijke opdrachtgevers bij hun vastgoedvraagstukken.

De kracht van onze landelijke fullservice-organisatie, gecombineerd met de lokale en regionale expertise op alle vastgoedgebieden van onze partners: dat is Dynamis.

Dynamis: de enige speler op de Nederlandse vastgoedmarkt die zowel lokaal, regionaal als landelijk werkzaam is.

Bekijk onze corporate brochure

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.