Aankoop / Aanhuur

Bedrijven

Aankoop / Aanhuur

Aankoop / Aanhuur

Onze partners helpen u graag om een bedrijfsruimte te vinden die voldoet aan uw wensen en ambities – voor nu en in de toekomst. Onze partners maken een gedegen bedrijfsanalyse. We luisteren, stellen vragen en scherpen uw eigen beeld aan van wat u zoekt. Met deze concrete wensenlijst gaan ze daarna voor u aan de slag om de beste bedrijfsruimte voor u te vinden. Of dat nou een huurlocatie of een aankoop betreft.

Onze partners helpen u graag bij het vinden van de volgende soorten bedrijfsonroerendgoed:

  • kantoren
  • winkels
  • bedrijfsruimten
  • logistieke hallen
  • maatschappelijk vastgoed

“Als dat pand nou ooit beschikbaar komt …”

Al jaren reed Pieter de Boer langs het bedrijfspand waar hij inmiddels is gevestigd. Het heeft lang geduurd totdat het pand beschikbaar kwam. Gelukkig was Dynamis op de hoogte van de wens van Pieter de Boer. Hierdoor was de deal snel geregeld. Inmiddels zit Pieter de Boer alweer 2 jaar op zijn droomlocatie.

Landelijk bereik, lokale expertise
Is uw droomlocatie een groot bedrijventerrein langs de snelweg, met veel parkeermogelijkheden, of juist een kleine bedrijfsruimte met glas-in-loodramen in het centrum van een stad? De partners van Dynamis zoeken dagelijks de beste bedrijfsruimten voor onze klanten. Dankzij onze 40 vestigingen door het hele land hebben wij aanbod van de Randstad tot Groningen en van Zuid-Limburg tot Twente.

Door onze liefde voor het vak bereiken wij voor klanten dat ze kunnen werken op een plek die bij hun wensen en ambities past.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.