Beleggen

Wonen

Beleggen

Beleggen

Weet u al waar u in gaat investeren?

Solide belegging

Bedrijfsmatig onroerend goed heeft zich door de jaren heen bewezen als een solide belegging en een gewaardeerd onderdeel van een beleggingsportefeuille. Beleggen in vastgoed wint niet voor niets steeds meer aan populariteit.

Grondige kennis van de markt

De verwerving of verkoop van beleggingsonroerendgoed is een strategische beslissing die vraagt om een grondige kennis van de markt. Dynamis is een zeer actieve partner op dit gebied, zowel voor institutionele als particuliere beleggers.

Begeleiding en advies

Wij begeleiden en adviseren institutionele en particuliere beleggers bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen, initiëren en begeleiden verkopen via inschrijving en adviseren onze relaties over de samenstelling van de vastgoedportefeuille. Daarnaast lokaliseren wij (her)ontwikkelingslocaties voor met name onze relaties in de projectontwikkeling en corporatiewereld en taxeren wij de onderliggende waarde van uw beleggingsportefeuille.

Succesvolle transacties
Of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen, logistieke complexen, winkelruimten of woningen: onze jarenlange ervaren stelt ons in staat succesvolle transacties tot stand te brengen. Dankzij onze partners, de local heroes door heel Nederland, en onze landelijke researchafdeling hebben wij een uitmuntend beeld van de totale onroerendgoedmarkt.

Wat doet Dynamis Woning- en BOG-beleggingen?

  • Strategie en advies
  • Individuele beleggingsobjecten en complete woningportefeuilles
  • Zowel institutionele als particuliere beleggers en woningcorporaties

Wat mag u van ons verwachten?

  • Professionele begeleiding bij de aan- en verkoop
  • Vakkundig advies over de samenstelling van uw vastgoedportefeuille
  • Passende beleggingsstrategie
  • Integriteitsgarantie volgens de lidmaatschappen van de RICS, NVM en VastgoedCert

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.