Research

Wonen

Research

Research

Dynamis Research onderzoekt de Nederlandse vastgoedmarkt en legt de bevindingen vast. Door onze data durven we de markt onderbouwd en vaak eerder dan anderen te duiden. Daarnaast creëren we transparantie voor het vakgebied.

Sprekende Cijfers
Onze publicatie Sprekende Cijfers geeft inzicht in de woningmarkt, kantorenmarkt, bedrijfsruimtenmarkt, logistieke markt, winkelmarkt en beleggingsmarkt. Daarnaast adviseert Dynamis Research haar opdrachtgevers graag bij (strategische) vastgoedkeuzes. Bezoek ook ons jaarlijkse Symposium met een actueel thema om van deze kennis te profiteren en te netwerken.

Landelijk en lokaal

Dynamis hecht veel waarde aan de kwaliteit en de volledigheid van haar data en verzamelt daarom zelf alle informatie over de diverse vastgoedmarkten in Nederland. Naast een centrale researchafdeling vergaren, controleren en valideren meer dan 35 lokale researchers en makelaars van Dynamis de data. Op die manier bent u verzekerd van de beste onderzoeken om zo een juiste vastgoedbeslissing te nemen.

Naast deze openbare publicaties helpt Dynamis Research haar opdrachtgevers graag bij (strategische) vastgoedkeuzes. Dit kan zijn door:

  • monitoring
  • concurrentie-analyses
  • due diligence
  • haalbaarheidsanalyses
  • benchmark-analyses

Benieuwd wat Dynamis Research voor u kan betekenen? Of heeft u vragen over de vastgoedmarkt? Neem dan contact op met Rick van Zwet (Research Manager).

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.