Verkoop/Verhuur

Bedrijven

Verkoop/Verhuur

Verkoop/Verhuur

Onze partners zijn deskundige verhuur- en verkoopmakelaars en adviseurs voor alle soorten vastgoed en hebben een groot lokaal en landelijk netwerk.

Verhuur bedrijfsonroerendgoed

U heeft een bedrijfsruimte, een winkelpand of beleggingsvastgoed dat u graag commercieel wilt verhuren. Onze partners hebben jarenlange ervaring in de commerciële vastgoedverhuur.

Onze partners adviseren u als het gaat om de huur die u kunt vragen en de regelgeving waar u aan moet voldoen. Ze kennen de directe omgeving van uw pand, weten welke bedrijfsruimten in de regio nog meer leegstaan en wat slim is om te doen. Samen hebben onze partners een uitgebreid, landelijk netwerk, waardoor ze goed zicht hebben op welke bedrijven geïnteresseerd zijn in uw bedrijfsruimte.

Verkoop bedrijfsonroerendgoed

Ook voor de verkoop van uw bedrijfsonroerendgoed zijn onze partners u graag van dienst. Ze adviseren u na gedege onderzoek over de juiste vraagprijs, de promotie van uw pand en de te volgen verkoopstrategie. Door hun uitgebreide netwerk met de andere partners van Dynamis kennen ze ook de aankopende markt goed. Of het nu gaat om bedrijfsruimte, kantoorruimte, winkelruimte of beleggingspanden: ze begeleiden u graag deskundig bij de verkoop.

Waarom uw bedrijfspand verkopen of verhuren via de partner van Dynamis?

  • Local heroes verspreid door heel Nederland
  • Gedegen kennis van de vastgoedmarkt
  • Dankzij 40 partners het grootste vastgoednetwerk van Nederland

Lokaal en landelijk netwerk

Door onze grote lokale en landelijke portefeuille komen wij en onze partners iedere dag met nieuwe en gevestigde partijen in aanraking. Het netwerk van onze partners is divers en bestaat zowel uit regionale, landelijke en internationale bedrijven, als overheden, stichtingen, woningbouwcorporaties en particuliere ontwikkelaars.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.