9417

Dynamis partners

Hieronder vindt u een overzicht van de partners in Dynamis. Alle partners van Dynamis zijn NVM-lid. In totaal werken er bijna 400 mensen bij de Dynamis partners.

Boek & Offermans Makelaars

Boek & Offermans is een full-service kantoor op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en taxaties én bestaat al meer dan 40 jaar. Met 4 vestigingen in Limburg en onze jarenlange ervaring met de vastgoedmarkt maakt ons een betrouwbare adviseur. Als makelaar begeleiden wij opdrachtgevers op professionele en kwalitatief hoogwaardige wijze en ondersteunen bij alle beslissingen over (bedrijfs)onroerend goed. Boek & Offermans heeft vestigingen in Heerlen, Maastricht, Venlo en Venray.

35872

Frisia Makelaars

Frisia Makelaars is een full-service makelaar in de regio Groot Haaglanden met een vestiging in Den Haag. Frisia Makelaars is een multi-disciplinaire dienstverlener in vastgoed en heeft 40 medewerkers.

35875

HRS Makelaars

We werken niet alleen in onze regio, we wonen er ook. We houden onze oren en ogen 24/7 open en weten daardoor precies wat er in de vastgoedmarkt speelt.

35876

Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs

Al meer dan 90 jaar is Kuijs Reinder Kakes een betrouwbare full-service makelaar in de regio Noord-Holland Noord. Kuijs Reinder Kakes heeft vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Heerhugowaard, Krommenie en Zaandam. Sinds juni 2014 is Kuijs Reinder Kakes officieel partner in Dynamis.

35877

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Lamberink Makelaars & Adviseurs is een fullservice makelaarsorganisatie die met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Appingedam, Assen, Coevorden , Emmen, Groningen, Hardenberg, Rolde en Zuidlaren werkzaam is in particulier en zakelijk onroerend goed.

35878

Molenbeek Makelaars

Molenbeek Makelaars is al ruim vijftig jaar de meest toonaangevende makelaar in de provincie Utrecht en het Gooi. Molenbeek Makelaars biedt u een totaalpakket van services op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed vanuit de kantoren in Utrecht, Woudeberg en Zeist.

35879

Ooms Makelaars

Ooms, opgericht in 1927, is een full-service makelaar in de regio Rotterdam met acht vestigingen in Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Dordrecht, Hellevoetsluis, Lansingerland, Rotterdam, Schiedam en Spijkenisse. Ooms is een solide en integere dienstverlener en werkgever op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties en is te benaderen voor elk vastgoedvraagstuk.

35880

Rodenburg Makelaars

Thuis in Apeldoorn, Zwolle en Deventer

Rodenburg weet wat er leeft! Dat kunnen wij met ruim tachtig jaar ervaring met een gerust hart zeggen. Al sinds 1935 zijn we actief. Begonnen in Apeldoorn en inmiddels 3 vestigingen in de regio. Bij ons werken 31 enthousiaste medewerkers met passie voor hun vak. Onze makelaars hebben lokale kennis en zijn diep geworteld in de stad en netwerk.

35881

Snelder Zijlstra Makelaars

Ruim 35 professionele medewerkers vormen het fundament van Snelder Zijlstra, full-servicedienstverlener in de regio Twente. Snelder Zijlstra is makelaar in bedrijfsmatig en particulier onroerend goed en heeft locaties in Enschede, Almelo en Hengelo.

35882

Strijbosch Thunnissen Arnhem

Het kantoor is sinds 2005 gevestigd in Arnhem. De geschiedenis van de naam Strijbosch Thunnissen gaat echter al terug tot 1934. Sinds de oprichting is Strijbosch Thunnissen Makelaars in Arnhem uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende makelaars in de regio. Met een nieuwe, tweede vestiging is Strijbosch Thunnissen Makelaars ook strategisch gepositioneerd in Arnhem-Zuid. Het werkgebied bestrijkt de stad Arnhem en de direct omliggende gemeenten. Het team van Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem bestaat uit hoog opgeleide, ervaren makelaars, taxateurs en uitstekende ondersteuning die op alle marktgebieden thuis zijn; bedrijfsmatig vastgoed, particuliere markt, nieuwbouw, taxaties en consultancy.

35883

Strijbosch Thunnissen Nijmegen

Strijbosch Thunnissen Makelaars is al 85 jaar actief in de Nijmeegse vastgoedwereld. Sinds de oprichting in 1934 is Strijbosch Thunnissen Makelaars uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende makelaars in de regio Nijmegen en omgeving. Het professionele team bestaat uit ervaren makelaars, vastgoedadviseurs en taxateurs.

We zijn actief op de volgende werkgebieden: aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur, nieuwbouw, beleggingen, vastgoedmanagement, consultancy en taxaties van woningen, bedrijfsruimten, kantoren en winkels.

35884

Van der Sande Makelaars

Een grote regionale speler met specialisten op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw en hypotheken. Met enthousiasme en toewijding gaan wij voor het beste resultaat.

  • Ondernemend en innovatief

  • Veel kennis van de West-Brabantse markt

  • Onze klanten beoordelen onze dienstverlening met een 8+

35885

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars

  • Verschuuren & Schreppers nummer 1 in regio Zuid-oost Brabant (listing Property NL)

  • Hoog gekwalificeerde makelaars (RICS, RT)

  • Creativiteit, inventiviteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn kernbegrippen

  • Door directe betrokkenheid van de directie en de sterke lokale roots van het team staan wij zeer dicht bij onze relaties

35886

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.