Blend Breda (in voorbereiding), Breda
Blend Breda (in voorbereiding), Breda
Blend Breda (in voorbereiding), Breda
Blend Breda (in voorbereiding), Breda
Blend Breda (in voorbereiding), Breda
4812 AA, Breda

Blend Breda (in voorbereiding), 4812 AA, Breda

Omschrijving

BLEND BREDA! Nederlandse Bouw Unie (NBU) en Maas-Jacobs slaan wederom de handen ineen! Na onder andere het denderende succes van het project Nieuw Mertsersem!, gaat de Ontwikkelingscombinatie Nederlandse Bouw Unie en Maas-Jacobs aan de slag met de ontwikkeling van...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 100 m² - 145 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Van der Sande Makelaars

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Locatie
Plaats Breda
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 100 m² - 145 m²

Uitgebreide omschrijving

BLEND BREDA!

Nederlandse Bouw Unie (NBU) en Maas-Jacobs slaan wederom de handen ineen! Na onder andere het denderende succes van het project Nieuw Mertsersem!, gaat de Ontwikkelingscombinatie Nederlandse Bouw Unie en Maas-Jacobs aan de slag met de ontwikkeling van 75 stoere herenhuizen in het project Blend Breda.

WONINGAANBOD

Samen met DAT architecten wordt er momenteel gewerkt aan de architectonische uitwerking. De opzet en verschijningsvorm van Blend Breda sluit aan op die van Nieuw Mertersem!. De herenhuizen vormen samen een hechte eenheid met veel interessante nuanceverschillen, zoals erkers, geïntegreerde bankjes voor de woningen en bijzonder metselwerk. Blend Breda voorziet in 4 woningtypen, te weten L, XL, XXL en XXXL.
De ruime stoere herenhuizen worden opgebouwd uit 3 lagen én een zolderverdieping. Om een goede verhouding tussen wonen en slapen te creëren wordt de begane grond standaard uitgebouwd. Dit resulteert in een woonoppervlakte, afhankelijk van het type, van ca. 100m² tot ca. 145m².

DUURZAAM WONEN IN HET GROEN!

Duurzaam wonen in het groen staat in de nieuwe planopzet centraal. Het ruime groene karakter van het Planciusplein wordt doorgetrokken in de Hudsonstraat en de Roggenveenstraat. Door het parkeren te clusteren in zogenaamde parkeerkoffers, die gelegen zijn tussen de nieuwe bouwblokken, worden auto’s aan het zicht onttrokken en is er royale ruimte voor groen.

De traditionele woonstraat krijgt in Blend Breda dus een geheel nieuwe invulling. Stenen eruit, groen erin! Dit biedt meer voordelen dan alleen een mooi uitzicht. Voor kinderen is er meer veilige ruimte om te spelen en de waarde van de natuur te ontdekken. Op warme dagen biedt de natuur verkoeling ten opzichte van de traditionele versteende straat. En een autoluwe groene omgeving nodigt uit om samen te komen en sociaal contact te versterken. Om maar enkele voordelen te noemen.

Bij zo’n duurzame leefomgeving hoort natuurlijk ook een duurzame woning. De herenhuizen worden helemaal van deze tijd en dus op en top duurzaam. Ze worden voorzien van een warmtepomp met aardwarmte en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Goed voor het milieu én de portemonnee!

LOCATIE

De 75 koopwoningen van Blend Breda worden gerealiseerd vlakbij de bouwlocatie van Nieuw Mertsersem!, aan de andere zijde van het levendige Dr. Struyckenplein. Perfect gelegen tussen het bruisende stadscentrum van Breda en het gezellige Princenhage én met de voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen naast de deur.

PLANNING

Samen met de architect en diverse andere adviseurs zijn wij achter de schermen hard aan het werk om onze plannen verder uit te werken. Je begrijpt, dat kost wat tijd.

We treuzelen echter niet en hebben het doel gesteld om al komende zomer te starten met de pre-sale. Tijdens de pre-sale is nog niet alle verkoopinformatie geheel beschikbaar maar kunnen wij al wel de zo goed als definitieve plattegronden en gevelimpressies met je delen.

Zodoende kun je je al een mening vormen over de woningen van uw voorkeur. Wij geven daarbij bandbreedtes aan van de verkoopprijzen, aangezien wij op dat moment parallel nog de laatste details van de woningen uitwerken.

Als early bird kun je je tijdens de pre-sale inschrijven op de woning(en) van jouw voorkeur. Deze voor-inschrijving geeft je de mogelijkheid om als één van de eersten een optie te nemen zodra de verkoop officieel is gestart voor het grote publiek.

In het najaar van 2021 zal de officiële verkoop van Blend Breda van start gaan! Grof genomen moet het daarna haalbaar zijn om in Q2 van 2022 te starten met de realisatie.

Ondertussen houden wij je natuurlijk graag op de hoogte van de door ons geboekte voortgang en zullen we gaandeweg steeds meer informatie met je kunnen delen. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling rondom Blend Breda? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite www.blendbreda.nl.

Alle media

Alle afbeeldingen

Blend Breda (in voorbereiding), Breda
Blend Breda (in voorbereiding), Breda
Blend Breda (in voorbereiding), Breda
Blend Breda (in voorbereiding), Breda
Blend Breda (in voorbereiding), Breda

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie