De Alkmaarse School , 1813 VZ, Alkmaar

 • 141 m² - 153 m²
 • 1 bouwnummer beschikbaar
€ 564.500 - € 632.500 v.o.n.
Heeft u vragen?
Neem contact op met Sylvia
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Bouwnummer 10 weer beschikbaar gekomen! Voor meer informatie ga naar woningtype 'Het Lokaal' en kies voor bouwnummer 10. OMGEVING Alkmaar voorziet u van alle gemakken van het wonen in een stad en heeft een gunstige ligging ten opzichte van landschappelijke rijkdom...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 141 m² - 153 m²

Buurtstatistieken Oud-Overdie

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Bouwnummer 10 weer beschikbaar gekomen! Voor meer informatie ga naar woningtype 'Het Lokaal' en kies voor bouwnummer 10.

OMGEVING
Alkmaar voorziet u van alle gemakken van het wonen in een stad en heeft een gunstige ligging ten opzichte van landschappelijke rijkdom als strand, duinen, polders en pittoreske dorpjes. Alkmaar is van alle markten thuis.

HISTORISCH CENTRUM
Wilt u uitgebreid winkelen, dan bent u met 5 minuten fietsen in het centrum. Het centrum wordt gekenmerkt door grachten, hofjes, cultuurcentra en vele winkels en winkelketens.

De bijzondere winkels en boetiekjes zijn behuisd in de monumentale panden aan de smalle straatjes in de historische binnenstad. Dit deel van de stad wordt de Oude Stad genoemd. Hier kunt u al winkelend, fietsend of zittend op één van de gezellig terrassen, de Alkmaarse historie beleven. Alkmaar staat bekend als kaasstad. In de Oude Stad vindt u ook de wereldberoemde kaasmarkt, waar al honderden jaren op dezelfde manier kaas wordt verhandeld.

Alkmaar kent vele kleine en grote evenementen. Een voorbeeld hiervan is het jaarlijkse feest ‘Alkmaar Ontzet’ waar de victorie op de Spanjaarden in 1573 wordt gevierd. Dit is een week vol activiteiten, vieringen en festivals. Een bioscoopje pakken, sfeervol dineren of varen door de binnenstad: in Alkmaar is altijd wat te beleven.

ACTIEF IN ALKMAAR
Op de vele sportverenigingen en muziekscholen die Alkmaar rijk is, kunt u uw sportieve of muzikale talenten ontdekken of ontwikkelen.

Wilt u in de stad recreëren of wandelen, dan kan dat bijvoorbeeld in het stadsparken Alkmaarderhout of het naastgelegen Park Oosterhout met zijn vlindertuin. Voor meer rust, ruimte en natuur kunt u uw hart ophalen in de dorpen en polders in de directe omgeving van Alkmaar. Geniet per fiets van de bollenvelden bij polder De Schermer of huur een fluisterbootje of kano en ontdek het prachtige natuurgebied de Eilandspolder.

Het strand en de duinen van Egmond aan Zee zijn al met 15 minuten per auto te bereiken. Fijn om even lekker uit te waaien of te genieten van een zonsondergang op een mooie zomerdag.

STEDEN BINNEN HANDBEREIK
Met de auto ben u via de A9 binnen 30 minuten in het centrum van Haarlem. In het centrum van Amsterdam bent u via een directe treinverbinding vanaf Alkmaar Centraal in 35 minuten. Ideaal voor woon-werkverkeer en uitstapjes.

Heeft u vragen over dit project? Neem dan contact met ons op.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 564.500 - € 632.500 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 12

Locatie

Plaats Alkmaar
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 141 m² - 153 m²

Buurtstatistieken Oud-Overdie

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

De Alkmaarse School, Alkmaar

Hier zult u wonen

De Alkmaarse School, 1813 VZ, Alkmaar

Schaduwwijzer

Heeft u vragen?
Neem contact op met Sylvia
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

De Alkmaarse School, De Concierge, Alkmaar
De Alkmaarse School, De Concierge
1813 VZ, Alkmaar

€ 632.500 - € 632.500 v.o.n.

 • 153 m² - 153 m²
 • 6 kamers
 • 0 beschikbaar
De Alkmaarse School, De Meester, Alkmaar
De Alkmaarse School, De Meester
1813 VZ, Alkmaar

€ 592.500 - € 599.500 v.o.n.

 • 141 m² - 141 m²
 • 6 kamers
 • 0 beschikbaar
De Alkmaarse School, Het Lokaal, Alkmaar
De Alkmaarse School, Het Lokaal
1813 VZ, Alkmaar

€ 564.500 - € 577.500 v.o.n.

 • 141 m² - 141 m²
 • 6 kamers
 • 1 beschikbaar

In voorbereiding

Meld u aan als geïnteresseerde

De projectontwikkelaar is druk bezig met de voorbereidingen om de verkoop van dit project te kunnen starten. Naar verwachting is dit in januari gereed. U kunt zich via de projectwebsite aanmelden als geïnteresseerde zodat u op de hoogte gehouden kan worden. 

Verkoop gestart

Schrijf u nu in!

O 18 januari 2022 om 17.00 uur start de inschrijving voor de 12 koopwoningen. Schrijf u via de projectwebsite in voor de bouwnummers van uw voorkeur. De inschrijving sluit op maandag 24 januari om 12.00 uur.

Onder optie / verkocht o.v.b.

Alle woningen zijn toegewezen

De inschrijving is gesloten en alle bouwnummers zijn toegewezen. Was u helaas te laat met uw aanmelding, neem dan gerust contact met ons op zodat we u op de reservelijst kunnen plaatsen. Bij woningen die "verkocht onder voorbehoud" staan gemeld, is de koper druk bezig met het regelen van zijn/haar financiering. 

Verkocht

Alle bouwnummers in het project zijn verkocht

Inmiddels zijn alle koopovereenkomsten getekend en gaan de kopers naar de notaris voor de overdracht. 

Start bouw

De eerste paal gaat de grond in

Het is zover; de bouw kan gaan beginnen. Alle kopers worden uitgenodigd om het heugelijk moment van de eerste paal te vieren! 

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie