De Loef II, Loevesteinlaan huur, 's-Gravenhage
2533 AM, 's-Gravenhage

De Loef II, Loevesteinlaan huur, 2533 AM, 's-Gravenhage

€ 860 - € 1.290

Omschrijving

Heerlijk wonen aan het Zuiderpark Eigenlijk is alles in de buurt van De Loef. Avondje stappen? Winkelen in de binnenstad? Op de fiets rij je in 15 minuten naar de Bijenkorf. Moet je de stad uit? Met de auto zit je zo op de snelweg. Liever met het OV? Trams en bussen...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 82 m² - 104 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 860 - € 1.290
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 213 m³ - 270 m³
Woonoppervlakte 82 m² - 104 m²

Uitgebreide omschrijving

Heerlijk wonen aan het Zuiderpark
Eigenlijk is alles in de buurt van De Loef. Avondje stappen? Winkelen in de binnenstad? Op de fiets rij je in 15 minuten naar de Bijenkorf. Moet je de stad uit? Met de auto zit je zo op de snelweg. Liever met het OV? Trams en bussen in overvloed, alle kanten op, dus ook naar Den Haag CS en Hollands Spoor. En in 5 minuten fiets je naar NS-station Moerwijk. Klapper op de zomerse vuurpijl: je woont straks vlakbij 11 kilometer strand, van knus Kijkduin tot levendig Scheveningen en het hippe Zuiderstrand daartussen.

In de directe omgeving van De Loef vind je allerlei leuke winkeltjes. Een hippe scooterwinkel? Check! Snuffelen naar vintage bij de Kringloop? Kan! Een buurtsuper? Is er. Liever voor het gemak alles onder één dak? Dan loop je naar het Winkelcentrum Leyweg, even verderop – het grootste winkelgebied buiten de Haagse binnenstad, met meer dan 100 winkels, diverse horecagelegenheden en iedere dinsdag een gezellige markt.

Wat een luxe!
Jouw appartement in De Loef wordt gloednieuw opgeleverd, met een hoog afwerkingsniveau. De wanden zijn kant en klaar behangen en zelfs alvast wit gesausd voor je. Wat je op de vloer wilt is natuurlijk smaakgebonden, dus daar kunnen we je niet bij helpen. Hoewel… Op de hoogste – negende – verdieping van de beide appartementengebouwen bevinden zich in totaal 12 penthouse-appartementen (ca. 83-87 m2). Niet alleen is het uitzicht hier subliem, ook het serviceniveau gaat nog net iets verder. Want hier helpen wij je ook graag bij de vloerafwerking, de raambekleding en de verlichting. We kunnen je zelfs een verhuisservice aanbieden.
Ook bijzonder zijn de acht maisonnettes op de begane grond en eerste etage. Qua grootte variëren ze van zo’n 83 tot maar liefst 104 m2. De open studioruimte op de begane grond is de perfecte werkplek, studeer- of hobbykamer.
De overige appartementen? Die zijn al net zo gevarieerd. Dat biedt flexibiliteit, want er is wat te kiezen. Wil je je balkon op de ochtendzon of de avondzon? Twee of drie slaapkamers? Een lichte, luxe keuken met inbouwapparatuur (koel/vriescombinatie, combi-oven, vaatwasser, afzuigkap) hebben ze allemaal. Een smaakvol afgewerkte badkamer – met inloopdouche – ook. En je krijgt de beschikking over een berging op de begane grond. Parkeren? No problem. Op het afgesloten parkeerterrein houden we desgewenst een plekje voor je vrij.

Wij geven je graag meer informatie over alle mogelijkheden, je kunt ook kijken op de projectwebsite voor de beschikbaarheid.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijkse inwoners

  50%
 • Vrouwelijkse inwoners

  50%
 • Inwoners 's-Gravenhage

  259.837
 • Inwoners 's-Gravenhage

  265.045
 • Auto('s)

  0,6 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 108.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie