De Regent II, 's-Gravenhage
De Regent II, 's-Gravenhage
De Regent II, 's-Gravenhage
De Regent II, 's-Gravenhage
De Regent II, 's-Gravenhage
2518 BP, 's-Gravenhage

De Regent II, 2518 BP, 's-Gravenhage

€ 424.750 - € 639.750 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

VERKOOP IS IN VOLLE GANG! Je kunt nog inschrijven voor de reservelijst! Het centrum van Den Haag is uit historisch oogpunt dat deel van de stad dat binnen de oorspronkelijke grachtengordel van Den Haag ligt. Tussen twee van die grachten, de van Boecopkade en de...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 106 m² - 165 m²
Perceel 106 m² - 165 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Laatste woningen in verkoop

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 424.750 - € 639.750
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 276 m³ - 429 m³
Perceeloppervlakte 106 m² - 165 m²
Woonoppervlakte 106 m² - 165 m²

Uitgebreide omschrijving

VERKOOP IS IN VOLLE GANG! Je kunt nog inschrijven voor de reservelijst!

Het centrum van Den Haag is uit historisch oogpunt dat deel van de stad dat binnen de oorspronkelijke grachtengordel van Den Haag ligt. Tussen twee van die grachten, de van Boecopkade en de Noordwest Buitensingel worden de Regent I en de Regent II gerealiseerd.

Op de plek van de voormalige kerk, waarin ook eens de Regentenkamer was gevestigd, en de verouderde portiekflats, wordt plaats gemaakt voor nieuwbouw. Hier verrijst niet alleen de Regent I maar nu ook de Regent II, het grotere zusje. De Regent II bestaat uit 15 koop-eengezinswoningen en 98 huurappartementen. In deze kindvriendelijke en autoluwe wijk, wordt de uitstraling bepaald door bloembakken, pleintjes en bomen.

Woningaanbod
Er komen 4 veranda woningen en 11 terraswoningen, zowel 3- als 4-laags. Elk even bijzonder met diverse woningplattegronden Het gehele woonblok wordt opgetrokken uit baksteen. De verticale ramen, de aluminium kozijnen, de erkers, en de prachtige traditionele detaillering zullen het woonblok een typische Haagse uitstraling geven. Onze gebouwen zijn niet modieus licht architect Jeroen Geurts die keuze toe, maar worden gekenmerkt door een zekere vanzelfsprekendheid. Alsof ze er altijd al stonden.

Veranda woningen 4-laags
Zonnige woningbrede veranda op het zuiden, enorm veel woonoppervlakte!

Van de 4-laagse veranda woning hebben we er, net als in de Regent I, ook in de Regent II maar 1.

Alles is bijzonder aan deze woning; de breedte, de indeling, de ligging, de vier lagen en de buitenruimte. De woningbrede veranda aan de voorkant van het huis biedt een heerlijke, beschutte plek om buiten te zijn. Hier kun je genieten van de gezelligheid die zich op het speel- en ontmoetingspleintje voor de deur afspeelt. Hier rijden geen auto's. Kinderen kunnen er veilig buitenspelen.

De indeling is origineel: op de begane grond vind je de woonkeuken van je dromen, die in directe verbinding staat met het pleintje voor de deur. Na het eten rennen de kinderen zó naar buiten om nog even te spelen. Of je gebruikt deze ruimte liever als kantoor of thuiswerkplek. De royale woonkamer met veranda op het bevindt zich op de eerste verdieping. Je hoeft de deuren maar open te doen en je geniet op de veranda een groot deel van de dag van de zon. Twee slaapvertrekken en een luxe badkamer bevinden zich op de tweede. Deze indeling is flexibel. Gebruik je de begane grond liever als werkkamer, wil je de keuken bij de woonkamer trekken of een extra slaapkamer maken op de woonverdieping? Het kan allemaal. De bovenste verdieping geeft net die extra ruimte, waar je bij de slaapkamer ook nog een extra badkamer kunt realiseren.

Veranda woningen 3-laags
Speels woonoppervlak, zonnige woningbrede veranda!

Alles is bijzonder aan deze woning. De breedte. De indeling. De ligging. En de buitenruimte. De woningbrede veranda aan de voorkant van het huis biedt een heerlijke, beschutte plek om buiten te zijn. Hier kun je genieten van de gezelligheid die zich op het speel- en ontmoetingspleintje voor de deur afspeelt. Hier rijden geen auto's. Kinderen kunnen er dus op een veilige manier leren fietsen.

Dat de Verandawoningen in de breedte zijn gebouwd, maakt ze anders dan anders. Ook de indeling is origineel: op de begane grond vind je de woonkeuken van jouw dromen, die in directe verbinding staat met het pleintje voor de deur. Na het eten rennen de kinderen zó naar buiten om nog even te spelen. In totaal zijn er drie 3-laagse verandawoningen. Bouwnummer negen is gelegen naast de poort. De woning heeft een afwijkende plattegrond, maar lijkt op de eerste en tweede verdieping op bouwnummer zeven.

De royale woonkamer met veranda bevindt zich op de eerste verdieping. Twee slaapvertrekken en een luxe badkamer op de tweede. Deze indeling is flexibel. Gebruik je de begane grond liever als werkkamer, wil je de keuken bij de woonkamer trekken of een extra slaapkamer maken op de woonverdieping? Het kan allemaal. Heb je meer ruimte nodig? Dan is er de optie een extra verdieping toe te voegen aan de woning.

Dat de woning aan een autovrij pleintje ligt, maakt het een droomhuis voor gezinnen. Terwijl de kinderen vrolijk spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes, geniet je op jouw veranda van jouw koffie en krant, terwijl je een oogje in het zeil houdt op wat beneden gebeurt. Een echtpaar of samenwonend stel heeft aan de verandawoning een woning die alle ruimte biedt aan alle hobby's van beiden.

Terraswoningen 4-laags
Riante woning, terras op het westen, diverse plafondhoogten!

De Terraswoningen met vier woonlagen liggen aan de Noord-West Buitensingel en bieden uitzicht op het Zeeheldenkwartier. De bijbehorende terrassen liggen op het westen, waardoor je in de namiddag van de zon kunt genieten. Precies wanneer je uit jouw werk komt en neerstrijkt met een koud drankje, kun je vanuit de woonkamer zó het terras op lopen. Dat is toch de woondroom van vele stadsbewoners? Behalve de plek voor een fijn zitje met parasol, is er op het lager gelegen riante terras volop ruimte voor een zandbak en een badje in de zomer. In combinatie met de ruime woonoppervlakte binnen, is ook deze 4-laagse Terraswoning ideaal voor gezinnen.

In totaal zijn er zes van deze 4-laagse Terraswoningen. De begane grond van deze zes terraswoningen hebben allemaal een extra hoge plafondhoogte, die ook nog eens onderling verschilt. Alle terraswoningen zijn grondgebonden, met een grote woonkeuken en berging op de begane grond, waarin alle gezinsleden hun fietsen kunnen stallen. Op de verdieping(en) daarboven bevinden zich de 3 slaapvertrekken en een luxe badkamer. Met de indeling kan geschoven worden: misschien gebruik je de begane grond liever als werkkamer of wil je de keuken bij de woonkamer trekken. Ook het samenvoegen van slaapkamers, waardoor zeeën van ruimten ontstaan, is mogelijk. De 4e woonlaag kan worden ingedeeld naar keuze. Kies je voor een slaapkamer dan loop je zo naar buiten het dakterras op, aan de rustige binnenplaats.

Terraswoningen 3-laags
Wonen aan de rustige binnenstraat en ruimte voor het hele gezin Vanuit de woonkamer zó het terras op lopen. Dat is de woondroom van vele stadsbewoners. De Terraswoningen in De Regent II maken het waar. In combinatie met de ruime woonoppervlakte binnen, is de Terraswoning ideaal voor gezinnen.

In totaal zijn er vijf van deze 3-laagse terraswoningen. De 3-laagse Terraswoningen liggen allemaal aan de zijde van de binnenstraat. Alle terraswoningen zijn grondgebonden, met een grote woonkeuken en berging op de begane grond, waarin alle gezinsleden hun fietsen kunnen stallen. Het bijzondere van de 3-laagse terras woningen is de buitengewoon royale woonkamer, die doorloopt in het terras naar buiten. Doordat het terras op het oosten ligt, is koffiedrinken in de ochtend of middagzon hier een waar genot.

Op de verdieping(en) daarboven bevinden zich de 3 slaapvertrekken en een luxe badkamer. Met de indeling kan geschoven worden: misschien gebruik je de begane grond liever als werkkamer of wil je de keuken bij de woonkamer trekken. Ook het samenvoegen van slaapkamers, waardoor zeeën van ruimten ontstaan, is mogelijk. Het is ook mogelijk om in de optiesfeer een vierde woonlaag toe te voegen aan deze 3-laagse terraswoning.

Parkeren
Als bewoner heb je jouw eigen parkeerplek in de afgesloten parkeergarage waar alleen de bewoners van de woningen van de Regent II kunnen komen.

Imposante gebouwen als de Energiecentrale
Het Energiekwartier; Een stoere stadswijk binnenin de stad met alle voorzieningen binnen handbereik. Van sportvelden en sportscholen tot goede kinderdagverblijven, basisscholen en voortgezet onderwijs. De wijk dankt haar naam aan de robuuste energiecentrale. Het is een wijk om je op te laden, om te ontspannen voor iedereen.

Door grootschalige renovaties, nieuwe woningen en een aantrekkelijke mix van bewoners heeft het Energiekwartier zich ontpopt tot een bruisende locatie. Het Energiekwartier is echt een wijk voor jong en ouder. In het Zamen bevinden zich seniorenwoningen en zorgvoorzieningen. In de woonwerkwoningen aan de Bautersemstraat hebben veel creatieve ondernemers een plekje gevonden. Met sfeervolle horeca en leuke creatieve winkels in de buurt. Te midden van alles wat wonen in de stad zo aantrekkelijk maakt. Van theater, dans en Jazz voor iedereen. Maar wel zonder verlies van z'n rauwe randjes. En juist dat maakt het Energiekwartier nu voor velen de gedroomde woonplek. Super centraal gelegen en toch alle ruimte voor jou en jouw gezin. En wil je uitwaaien op het strand? Binnen 15 minuten fietsen sta je al met je voeten in het Scheveningse zand.

Oorspronkelijke grachtengordel
Het centrum van Den Haag is uit historische oogpunt dat deel van de stad dat binnen de oorspronkelijke grachtengordel van Den Haag ligt. Aan de grachtengordel komt de Regent II te liggen. Kortom een prachtplek om ook wonen en werken te combineren. Een geschikte uitvalsbasis voor gezinnen waar thuiswerken steeds belangrijker wordt en slechts op enkele minuten van het centrum van Den Haag.

SlimWonen - Wat maakt SlimWonen nu zo bijzonder?
Alle koopwoningen in De Regent II worden voorzien van een SlimWonen-systeem, voor maximaal wooncomfort. Via dit systeem kun je jouw woning op een heel simpele manier 'besturen'. Ook via jouw smartphone, als je niet thuis bent.

Het hele systeem is (op afstand) te bedienen via een app op jouw smartphone of vanaf een computer. Het is uiteraard aan jou welke functies je gebruikt en wanneer. Met het SlimWonen-systeem geniet je van een intelligent huis en ben je klaar voor de toekomst!

Alle media

Alle afbeeldingen

De Regent II, 's-Gravenhage
De Regent II, 's-Gravenhage
De Regent II, 's-Gravenhage
De Regent II, 's-Gravenhage
De Regent II, 's-Gravenhage
De Regent II, 's-Gravenhage
De Regent II, 's-Gravenhage
De Regent II, 's-Gravenhage
De Regent II, 's-Gravenhage
De Regent II, 's-Gravenhage

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  5.695
 • Vrouwelijke inwoners

  5.800
 • Inwoners 's-Gravenhage

  259.837
 • Inwoners 's-Gravenhage

  265.045
 • Auto('s)

  0,4 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 214.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie