FRITZ Breda (in voorbereiding), Breda
4812 PW, Breda

FRITZ Breda (in voorbereiding), 4812 PW, Breda

Omschrijving

FRITZ BREDA In het hart van de wijk Heuvel met op loopafstand het Dr. Struyckenplein wordt Fritz Breda gerealiseerd. De 40 grondgebonden stadswoningen worden uitgewerkt in 2 woningtypen van circa 100 en 120 m2. Het plan bestaat uit 4 woonblokken met autoluwe...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 100 m² - 120 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Van der Sande Makelaars

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 40
Locatie
Plaats Breda
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 100 m² - 120 m²

Uitgebreide omschrijving

FRITZ BREDA

In het hart van de wijk Heuvel met op loopafstand het Dr. Struyckenplein wordt Fritz Breda gerealiseerd.
De 40 grondgebonden stadswoningen worden uitgewerkt in 2 woningtypen van circa 100 en 120 m2. Het plan bestaat uit 4 woonblokken met autoluwe straten. Je woont in Fritz in een parkachtige omgeving, waar elke doorkijk zicht geeft op een bijzonder kopgevel, groen of het Dr. Struyckenplein. Parkeerplaatsen zijn op korte loopafstand aan het einde van ieder woonblok gesitueerd.

LOCATIE
De woningen worden gerealiseerd in de wijk Heuvel met op loopafstand het Dr. Struyckenplein met veel voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. Sportvoorzieningen en het stadscentrum van Breda zijn binnen 10 minuten bereikbaar met de fiets. Daarnaast is de locatie goed ontsloten met op de hoek een bushalte of de snelweg op 5 autominuten.

ARCHITECTUUR
De woningen in het plan Fritz zijn ontworpen door DAT Architecten en refereren naar de karakteristieke stijl van ir. Frits Peutz. De woningen sluiten hierdoor aan op de oorspronkelijke door Peutz ontworpen buurt en doen daarmee recht aan de cultuurhistorische waarden. Daarnaast vindt Fritz aansluiting bij de opzet en architectonische stijl van naastgelegen nieuwbouwprojecten Blend en Nieuw Mertersem. In de woningen zijn de details van Peutz goed terug te zien. Ranke 3-laagse woningen met zo nu en dan een kleine verspringing van bakstenen in een zandkleurige gevel. Elke woning is voorzien van een vast bankje voor het keukenraam dat mee ontworpen is zodat er rustig in de ochtend kan worden genoten van een kopje koffie.

PLANNING
In de zomer zal gestart worden met de verkoop van Fritz Breda. De start bouw staat gepland voor 1e kwartaal 2023.

INTERESSE
Zie jij jezelf al wonen in één van deze woningen? Schrijf je in via de projectwebsite, dan word je automatisch op de hoogte gehouden als er meer informatie bekend is.

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie