het Beste van Twee Werelden , 2905 LB, Capelle aan den IJssel

  • 191 m² - 208 m²
  • 1 bouwnummer beschikbaar
€ 1.345.000 - € 1.499.000 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

LAATSTE WONING! De bouw is in volle gang. De woningen zullen naar verwachting in het derde kwartaal van 2024 worden opgeleverd. Deze mooie semi vrijstaande woning (type C) ligt centraal op de locatie, direct aan het brede water met zicht op de bosschages die langs...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 191 m² - 208 m²

Buurtstatistieken Klaverweide

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

LAATSTE WONING! De bouw is in volle gang. De woningen zullen naar verwachting in het derde kwartaal van 2024 worden opgeleverd.

Deze mooie semi vrijstaande woning (type C) ligt centraal op de locatie, direct aan het brede water met zicht op de bosschages die langs de golfbaan staan.
Vanuit de woning en de tuin is er sprake van een vrij zicht over het brede water langs de golfbaan en de achtertuinen van de woningen aan de ’s-Gravenweg. Voor het laatste type zijn vanuit de bouw reeds diverse opties gekozen waaronder 2 dakkapellen. De huidige meerwerkprijs van type C is € 15.490,-. De huidige aanneemsom van type C zal met BDB index vanaf maart 2022 verhoogd worden.

Algemeen:
Uniek project op een zeer unieke plek!

Stelt u zich eens voor....wonen op een toplocatie aan de fameuze 's-Gravenweg in een vrijstaande villa op eigen grond. Het betreft de locatie waar de voormalige Johannahoeve gevestigd was. Hier worden zes vrijstaande woningen gebouwd. 
De vorm en de sfeer van een statig boerenerf wordt benadrukt door de ruime opzet en de architectuur die de oorspronkelijke opzet van een boerderij met koetshuizen en bijgebouwen gebruikt als referentie. Er is veel ruimte tussen de naast elkaar gelegen woningen voor het parkeren van de auto’s buiten beeld. Een gezamenlijk erf ligt aan de voorzijde van de woningen, terwijl de achterzijde ruime tuinen biedt.

Elke woning heeft zijn eigen dak- en funderingsconstructie die twee aan twee naast elkaar worden geplaatst om een mooi ensemble te creëren. Gescheiden, maar in beeld gekoppeld.

Door het gemeenschappelijke erf en de beperkte bebouwing blijft er op de locatie veel ruimte over rondom de woningen. Dit levert voor zowel de uitstraling naar de omgeving als voor de woningen zelf een hoogwaardige ruimtelijke kwaliteit op. Deze sluit goed aan op de beoogde sfeer en uitstraling langs de ’s-Gravenweg. Van de bestaande bomen en beplantingen wordt zoveel mogelijk behouden. Er zal daarnaast veel nieuwe beplanting langs de oevers (knotwilgen) en voor de woningen op de erven (lei-lindes en fruitbomen) worden aangelegd.

De architectuur van de woningen is landelijk en luxe met een hoogwaardige uitstraling: het refereert aan de oorspronkelijke kapvormen, gebouwvormen, nokhoogtes, dakhellingen en bouwhoogtes. Er wordt gewerkt met natuurlijke materialen in de gevels en de daken. Het plan streeft naar een hoge mate van duurzaamheid, onderhoudsvrije materialen en energiezuinigheid.

Er zijn verschillende opties uitgewerkt voor de villa's. De woningen worden op dit moment als maximale variant van circa 191m2 tot en met 208m2 aangeboden en kunnen intern verder naar wens worden uitgevoerd en afgewerkt. Het verkleinen van de villa's is tevens één van de mogelijkheden alsmede het realiseren van een kantoor aan huis (met eigen entree), kangoeroewoning, levensloopbestendige woning, etc. Het behoort allen tot de mogelijkheden.

Met deze nieuwe ontwikkeling en woningen wordt het beeld van de oude hoeve en de terreinen eromheen min of meer in ere hersteld. Vanaf de ‘s-Gravenweg is het beeld vertrouwd. Het refereert aan herinneringen en de historie van de oude Johannahoeve, terwijl de woonbeleving voor toekomstige bewoners eigentijds is en specifiek gericht op de persoonlijke wensen, prachtige omgeving en de kwaliteiten van de plek.

De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.345.000 - € 1.499.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 6
Start bouw 01-04-2023 0:00

Locatie

Plaats Capelle aan den IJssel
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Inhoud 750 m³ - 675 m³
Perceeloppervlakte 739 m² - 1406 m²
Woonoppervlakte 191 m² - 208 m²
Inhoud 675 m² - 750 m²

Buurtstatistieken Klaverweide

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

het Beste van Twee Werelden, Capelle aan den IJssel

Hier zult u wonen

het Beste van Twee Werelden, 2905 LB, Capelle aan den IJssel

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

het Beste van Twee Werelden, Vrijstaande villa, Capelle aan den IJssel
het Beste van Twee Werelden, Vrijstaande villa
2905 LB, Capelle aan den IJssel

€ 1.345.000 - € 1.345.000 v.o.n.

  • 191 m² - 191 m²
  • 4 kamers
  • 0 beschikbaar
het Beste van Twee Werelden, Vrijstaande villa, Capelle aan den IJssel
het Beste van Twee Werelden, Vrijstaande villa
2905 LB, Capelle aan den IJssel

€ 1.389.000 - € 1.499.000 v.o.n.

  • 208 m² - 208 m²
  • 4 kamers
  • 1 beschikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie