Hoflanen fase 1, Rijswijk
Hoflanen fase 1, Rijswijk
Hoflanen fase 1, Rijswijk
Hoflanen fase 1, Rijswijk
Hoflanen fase 1, Rijswijk
2288 CZ, Rijswijk

Hoflanen fase 1, 2288 CZ, Rijswijk

€ 424.700 - € 499.700 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

WONINGEN HOFLANEN FASE 1 De verkoop is gestart op 15 december 2020. De inschrijftermijn sluit op 11 januari 2021 om 17.00 uur. Fase 1 bestaat uit 32 ruime rijwoningen variërend van 122 tot 137 m². Alle woningen worden voorzien van een royale woonkamer met open...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 122 m² - 137 m²
Perceel 132 m² - 213 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Wijkstatistieken

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 424.700 - € 499.700
Locatie
Plaats Rijswijk
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 132 m² - 213 m²
Woonoppervlakte 122 m² - 137 m²

Uitgebreide omschrijving

WONINGEN HOFLANEN FASE 1

De verkoop is gestart op 15 december 2020. De inschrijftermijn sluit op 11 januari 2021 om 17.00 uur.

Fase 1 bestaat uit 32 ruime rijwoningen variërend van 122 tot 137 m². Alle woningen worden voorzien van een royale woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een moderne badkamer en een zolderverdieping met een vaste trap. Refererend aan de naam van het project krijgen de verschillende woningtypologieën een eigen naam. De 32 woningen met ieder een eigen karakter komen terug in een drietal woontypologieën:

- Woningtype Stalmeester heeft een oppervlakte van 122 m² en de koopsommen starten vanaf € 424.700,- v.o.n.
- Wil je net iets meer ruimte dan is woningtype Hofmaarschalk écht iets voor jou. Deze woning heeft een oppervlakte van 129 m². De koopsommen beginnen bij een vrij op naam prijs van € 439.700,=.
- Tot slot komen er hoekwoningen genaamd Grootmeester met een woningoppervlakte van 137 m² en een vrij op naam prijs vanaf € 489.700,=.

Belangrijkste kenmerken:
- Ruime kavels vanaf 130 m²
- Woonoppervlakte tussen de 122 en 137 m²
- Vrij indeelbare zolder
- Complete badkamer met tegel- en sanitairpakket
- Parkeerplaats op eigen terrein
- Energiezuinige woning door bodemwarmtepomp
- Vloerverwarming en passieve koeling in de woon-/ en slaapkamers

WONEN IN HOFLANEN | PARKRIJK IN RIJSWIJKBUITEN
Plan Hoflanen ligt in het groene deelgebied Parkrijk in RijswijkBuiten. De naam Parkrijk is niet zomaar gekozen. Water en groen vormen de hoofdingrediënten van jouw nieuwe wijk. Hoflanen heeft met haar lange lanen en gezellige hofjes dezelfde parkachtige kenmerken als het naastgelegen Wilhelminapark. De ideale plek om te wandelen, fietsen en hardlopen. Of neem in de zomer een verkoelende duik in de parkvijver.

De bouw van de 87 woningen in Hoflanen is verdeeld over twee fasen. De eerste fase bestaat uit 32 ruime rijwoningen met een schuine kap. De 20 unieke beneden- en bovenwoningen gaan later in verkoop.

WONEN IN RIJSWIJKBUITEN
Gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft vind je een unieke wijk: RijswijkBuiten. Deze groene wijk met zijn prachtige waterpartijen loopt voorop als het gaat om duurzaamheid. Alle woningen zijn gasloos en voldoen aan de in toekomst geldende duurzaamheidsnormen. RijswijkBuiten is een wijk vol nieuwe energie. In het waterrijke en groene deelgebied Parkrijk vind je plan Hoflanen. Hier verrijzen 87 gevarieerde gezinswoningen. Van royale rijwoningen in knusse hofjes tot comfortabele beneden- en bovenwoningen in de groene lanen: samen vormen ze de nieuwe woonbuurt Hoflanen.Parkrijk is een kindvriendelijke wijk, met autoluwe en autovrije straten. Iedere woning beschikt over tenminste één eigen parkeerplaats. Daarnaast zal er een mobiliteitspunt in de wijk gecreëerd worden. Voor meer informatie ga naar

LIGGING EN OMGEVING
RijswijkBuiten is klaar voor de toekomst. Naast de gasloze en duurzame woningen vind je hier een robuust water- en poldersysteem, volop diversiteit in de groenstructuur en aandacht voor variatie van natuurlijke elementen.Het gezellige centrum van Rijswijk ligt op steenworpafstand en ook de historische binnenstad van Delft is om de hoek. Via de openbaar vervoer-mogelijkheden en de A13 en de A4 binnen handbereik, ben je in no time in omliggende steden als Den Haag en Rotterdam.

Alle media

Alle afbeeldingen

Hoflanen fase 1, Rijswijk
Hoflanen fase 1, Rijswijk
Hoflanen fase 1, Rijswijk
Hoflanen fase 1, Rijswijk
Hoflanen fase 1, Rijswijk

Wijkstatistieken

  • Inwoners Rijswijk

    24.324
  • Inwoners Rijswijk

    26.703

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie