Linck in de Binck, 's-Gravenhage
Linck in de Binck, 's-Gravenhage
Linck in de Binck, 's-Gravenhage
Linck in de Binck, 's-Gravenhage
Linck in de Binck, 's-Gravenhage
2516, 's-Gravenhage

Linck in de Binck, 2516, 's-Gravenhage

Omschrijving

Linck in de Binck Op een van de gaafste plekken in de Binckhorst, aan de Fokkerhaven, komt Linck: een bijzonder en groen appartementengebouw met 77 woningen én op de begane grond ruimte voor horeca en kleine ondernemers. Een appartementengebouw met allemaal...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 50 m² - 150 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Verkoop start binnenkort

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 140 m³ - 420 m³
Woonoppervlakte 50 m² - 150 m²

Uitgebreide omschrijving

Linck in de Binck

Op een van de gaafste plekken in de Binckhorst, aan de Fokkerhaven, komt Linck: een bijzonder en groen appartementengebouw met 77 woningen én op de begane grond ruimte voor horeca en kleine ondernemers.

Een appartementengebouw met allemaal dezelfde woningen? Dat dus zeker niet! Er komen 4 verschillende woningtypes, met zo een eigen indeling en woninggrootte. Voor een leuke mix aan bewoners, van jong tot oud.

Linck wordt niet zomaar een woon-werkgebouw, maar eentje met een verhaal.
Stoer en robuust. En tegelijkertijd sociaal en veel ruimte voor groen. Oké, klinkt mooi allemaal maar wat houdt dat nou precies in?

Dwars door het gebouw loopt het atrium. Zie het voor je als een groene binnenwereld die vanaf de begane grond tot aan de bovenste verdieping omhoog strekt. Verder vind je door het hele gebouw heen binnentuintjes: groene ruimten waaraan de woningen liggen. Een plek om ’s ochtends met een kop koffie te genieten van het uitzicht over Den Haag of een praatje te maken met je buren.

In Linck staat verbinden centraal: via een bijzondere route – door het atrium en de binnentuinen – bereik je je woning. Je ziet elkaar, zegt gedag en kent elkaar, net zoals in een wijkje.

Een plek met een rauw randje
De Binckhorst, een bijzondere plek die je nergens anders in Den Haag vindt. De Binckhorst is aardig in beweging en er staat nog veel meer te gebeuren de aankomende jaren.
Het gebied, aan de rand van Den Haag en grenzend aan Voorburg, is straks dus in niks meer te vergelijken met de plek die het ooit was. Van industrie naar wonen, werken én leven.
Het is dé plek in Den Haag waar nu echt wat tofs gebeurt. Je hebt hier de ruimte om je stempel te drukken om een nieuw, stoer en industrieel stuk Den Haag.

Woningen
Wonen in Linck is bestemd voor veel verschillende mensen. Stadse types die het tof vinden om hun stempel te drukken op een nieuw, stoer en industrieel stuk Den Haag.

En daarom zijn er verschillende woningtypes, met verschillende oppervlaktes en indelingen. Elke woning in Linck is nét even anders dan die van de buren. In grootte, indeling of ligging in het gebouw.

Sky houses/ prijzen vanaf € 485.000 v.o.n.
Geen standaard appartement, dat is een ding wat zeker is. Twee-laags wonen op de bovenste verdieping van het gebouw met een fantastisch uitzicht over de Haagse skyline! De sky houses zijn tussen de ca. 115-150 m2 en hebben 2 of meer slaapkamers.

Nomad lofts, prijzen vanaf € 235.000 v.o.n.
Liever geen traditionele woning? Dan zit je met een nomad loft helemaal goed! Deze stoere industriële lofts zijn er in verschillende groottes en hebben veel open ruimtes. Met afmeting tussen de 50-105 m2 kan je alle kanten op.

Advanced residences, prijzen vanaf € 425.000 v.o.n.
Hier vind je loftkwaliteiten gemixt met het comfort van een ‘gewoon’ appartement, zoals bijvoorbeeld afgesloten slaapkamers. Ruime hoek woningen van 108 tot 129 m2 en 2-3 slaapkamers met vooral op de bovenste verdiepingen grote buitenruimtes.

Urban green dwellings, prijzen vanaf € 370.000 v.o.n.
Wil je iets wat nét wat anders is dan de rest? Nét wat groener? Dan kom je uit bij de urban green dwellings. What’s in a name? Deze appartementen van 85-104 m2 hebben een groen karakter en vind je aan de binnentuintjes in het gebouw.

Ben je ook zo enthousiast over Linck en benieuwd naar de verdere ontwikkeling van Linck? Laat dan je gegevens achter op de projectwebsite en wij houden je op de hoogte.

Alle media

Alle afbeeldingen

Linck in de Binck, 's-Gravenhage
Linck in de Binck, 's-Gravenhage
Linck in de Binck, 's-Gravenhage
Linck in de Binck, 's-Gravenhage
Linck in de Binck, 's-Gravenhage
Linck in de Binck, 's-Gravenhage
Linck in de Binck, 's-Gravenhage

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  1.060
 • Vrouwelijke inwoners

  180
 • Inwoners 's-Gravenhage

  259.837
 • Inwoners 's-Gravenhage

  265.045
 • Auto('s)

  0,7 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 0,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie