Little C - Cluster Four, Rotterdam
Little C - Cluster Four, Rotterdam
Little C - Cluster Four, Rotterdam
Little C - Cluster Four, Rotterdam
Little C - Cluster Four, Rotterdam
3015 GK, Rotterdam

Little C - Cluster Four, 3015 GK, Rotterdam

€ 250.000 - € 895.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

De laatste twee gebouwen van Little C The Chunky en The Square zijn vanaf half oktober for sale. Je laatste kans om hier een loft te kopen. LITTLE C URBAN LIVING, INTIMATE FEELING Little C combineert een stoere, stadse sfeer met een ontspannen en intieme ‘Village...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 50 m² - 175 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 - € 895.000
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 144 m³ - 507 m³
Woonoppervlakte 50 m² - 175 m²

Uitgebreide omschrijving

De laatste twee gebouwen van Little C The Chunky en The Square zijn vanaf half oktober for sale. Je laatste kans om hier een loft te kopen.

LITTLE C
URBAN LIVING, INTIMATE FEELING
Little C combineert een stoere, stadse sfeer met een ontspannen en intieme ‘Village vibe’. Gebouwen als The Grand, The Bright en The Metropolitan zijn hier met elkaar verbonden door karakteristieke metalen loopbruggen, die bijdragen aan dat bijzondere Little C gevoel. En je woont of werkt ook nog eens op een plek met alles binnen handbereik, dat het stadsleven zo leuk en interessant maakt.

Woon jij straks in één van de exclusieve lofts – of appartementen – van Little C? Met maar één of twee lofts per etage heb je (bijna) je eigen verdieping. De extra hoge plafonds geven een ruimtelijk gevoel. Kijk je van je balkon uit op een levendig pleintje of heb je liever zicht op het nieuwe Waterfront Park? Zoek je een inspirerende workspace, naast of onder je loft, dan ben je hier ook aan het juiste adres. En voor de lunch kun je terecht bij de ‘Tastemakers’ van Little C! Als je in plaats daarvan liever met je voeten in het water van de Coolhaven zit, aan de rand van het nieuwe park, dan begrijpen we dat helemaal.

LOFT OR APARTMENT
YOU CHOOSE!
Kies je voor grote open ruimtes? Of liever een indeling met verschillende kamers? Kies je voor stoere opvallende materialen? Jij kiest wat jou past. Alles kan. Niets moet.

Elke woning in Little C is net iets anders dan die van de buren. In afmeting (van 50 m² tot 275 m²), indeling, hoogte of breedte. Daarnaast kun je in veel gevallen kiezen of je jouw woning als loft of als appartement opgeleverd wilt hebben. En dat maakt een groot verschil. Want, waar een loft zo min mogelijk binnenmuren heeft om een grote, vrij indeelbare ruimte te creëren, biedt een appartement juist een functionele indeling met aparte kamers voor slapen, wonen en werken.

LOFT
De loft staat bekend om z’n industriële en stoere ‘look’ met in de keuken een donker stenen blad en zwarte kraan. Maar ook met solide, zwarte stompe deuren en keuze uit bijzonder sanitair. Het schakelmateriaal en deurbeslag zijn ook in zwart uitgevoerd. De loft heeft één ruwe betonnen wand rechtstreeks uit de bekisting en plaatselijk ook ventilatiebuizen in het zicht.

APARTMENT
Een appartement wordt modern en hoogwaardig afgewerkt. Er wordt gebruik gemaakt van lichte materialen in de keuken, de badkamer en het toilet. De afwerking is sophisticated en kenmerkt zich
door gebruik van wit, aluminium en metaal.

De volgende appartementtypen zullen beschikbaar zijn in het project:

THE XSMALL
SMALL THINGS MADE GREAT
50 m²

Het gaat om de kwaliteit, niet om de kwantiteit! Met The XSmall heb je namelijk 50 m² super efficiënt ingerichte woonruimte. Een aantal van dit type heeft daarnaast een terras aan of uitzicht over een van de pleinen. Door een slimme indeling met één slaapkamer en een living, heb je overal een ruimtelijk gevoel en beschik je over alle comfort die je nodig hebt. De vanafprijs voor The XSmall is € 250.000 v.o.n.

THE LITTLE
GREAT LIVES DON'T NEED BIG HOUSES!
59 – 76 m² + 9 – 12 m² terras

Zoek je een maatje groter dan The XSmall? Dan kom je uit bij The Little. Hier heb je de keuze uit een loft of een appartement en circa 20 m² meer woonruimte tot je beschikking. Kortom, in The Little beschik je over je eigen loft met een ruim terras met uitzicht op een van de gezellige pleintjes van Little C of op de Coolhaven. Wat hetzelfde is, is de handige indeling met één slaapkamer (eventueel met walkin closet) en hoge plafonds voor een ruimtelijke sfeer. De vanafprijs voor The Little is € 279.000 v.o.n.

THE LARGE
THINK BIG!
92 – 97 m² + 9 m² terras

Wie groots denkt, wil groots leven! Met een riante living die ruimte biedt aan een XL eettafel voor heerlijke avondjes eten, drinken en gezelligheid. Maar ook met ruimte voor een comfortabele zithoek en tot wel drie slaapkamers. Het terras kijkt uit op het fraai aangelegde pleintje van Little C of op de Coolhaven. The Large vind je in verschillende gebouwen en op verschillende verdiepingen. Jouw loft beschikt over hoge plafonds, zodat al je vierkante meters ruimer voelen dan je ooit had durven dromen. De vanafprijs voor The Large is € 395.000 v.o.n.

THE HORIZONTAL
MAKES YOU FEEL A LITTLE SMALL
137 – 175 m² + 12 – 36 m² terras

Stel je voor: 137 – 175 m² woonruimte op één verdieping, hoge plafonds, een living van 83 m²… Het kan de eerste keer een overdonderende ervaring zijn. Maar hé, als je een standaard doorzonwoning zocht, kwam je hier niet kijken! The Horizontal biedt een speciale woonervaring voor iedereen die houdt van ruimte, luxe en comfort, maar wel met een stoer randje. The Horizontal kun je kiezen als loft of als appartement – in verschillende gebouwen en op verschillende verdiepingen – maar altijd met een ruim terras van 12 – 36 m² en uitzicht op de Coolhaven of een van de levendige pleinen. De vanafprijs voor The Horizontal is € 735.000 v.o.n.

THE PENTHOUSE
WANT TO GO EVEN BIGGER?
67 – 115 m² + 78 – 44 m² terras

Altijd al gedroomd van een Penthouse? In Little C heb je keuze uit 11 stuks. Niets is standaard en er is volop keuze voor iedereen. Zo is er een little Penthouse van circa 98 m² met een buitenruimte van maar liefst 18 m². Maar ook kun je kiezen voor een grotere variant met alles op één verdieping. Of kies je een Penthouse van twee verdiepingen? Want to go bigger? Dan zijn er twee Penthouses met een oppervlakte van meer dan 255 m² met één of meerdere terrassen. Met een loungehoek, een werkplek of een lange eettafel voor eindeloze etentjes; je hebt de ruimte. De vanafprijs voor The Penthouse is € 395.000 v.o.n.

Disclaimer:
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Little C' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle media

Alle afbeeldingen

Little C - Cluster Four, Rotterdam
Little C - Cluster Four, Rotterdam
Little C - Cluster Four, Rotterdam
Little C - Cluster Four, Rotterdam
Little C - Cluster Four, Rotterdam
Little C - Cluster Four, Rotterdam
Little C - Cluster Four, Rotterdam
Little C - Cluster Four, Rotterdam
Little C - Cluster Four, Rotterdam
Little C - Cluster Four, Rotterdam

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie