Park070 Voorburg, Voorburg
Park070 Voorburg, Voorburg
Park070 Voorburg, Voorburg
Park070 Voorburg, Voorburg
Park070 Voorburg, Voorburg
2273 KZ, Voorburg

Park070 Voorburg, 2273 KZ, Voorburg

€ 335.000 - € 1.335.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

UNIEK WONEN IN PARK070 TE VOORBURG Stedelijk groen, samen met anderen, autovrije binnentuinen en opvallend modern. Dat is wonen in het bijzondere nieuwbouwplan Park070 op de voormalige locatie van het Bureau van de Statistiek in het gewilde Voorburg. Met aan de ene...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 94 m² - 258 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 335.000 - € 1.335.000
Locatie
Plaats Voorburg
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 282 m³ - 774 m³
Woonoppervlakte 94 m² - 258 m²

Uitgebreide omschrijving

UNIEK WONEN IN PARK070 TE VOORBURG

Stedelijk groen, samen met anderen, autovrije binnentuinen en opvallend modern. Dat is wonen in het bijzondere nieuwbouwplan Park070 op de voormalige locatie van het Bureau van de Statistiek in het gewilde Voorburg. Met aan de ene kant het groen van Park 't Loo en aan de andere kant de binnenstad van Den Haag woon je op de grens van twee werelden. In jouw eigen ideale familiehuis of jullie droomappartement. Maar samen met al je buren woon je ook in een bijzonder en onderscheidend wooncomplex.

Duurzaamheid is een belangrijk thema in Park070. En terecht: grondstoffen worden steeds schaarser, de uitstoot van CO2 moet worden teruggedrongen en de gaskraan gaat langzaam dicht. Logisch om bij het ontwikkelen van een nieuwe wijk hier zo veel mogelijk rekening mee te houden. Dit doen wij op het gebied van de volgende thema’s: Circulair, Energietransitie, Klimaatadaptatie en Gezond wonen en leven.

Wie straks in Park070 woont, leeft zeker niet in een afgelegen nieuwbouwwijk. Het plan ligt in de bestaande wijk Bovenveen in Voorburg, waar voorzieningen al vele jaren geleden zich hebben gevestigd. Zo loop of fiets je vanaf Park070 in een paar minuten gemakkelijk naar het winkelcentrum, de basisschool, de sportschool en het station.

Op loopafstand van Park070 zijn niet alleen diverse supermarkten, ook het Voorburgse winkelcentrum Julianabaan is in de buurt. Hier vind je je favoriete sportschool, kapper en diverse modewinkels. Of ga eens naar het Huygenskwartier Voorburg. Met bijvoorbeeld leuke kledingwinkels in de Herenstraat en diverse speciaalzaken biedt het volop mogelijkheden om te genieten. Neem tussendoor op een terrasje een goede cappuccino en haal verse bloemen voor in huis.

Park070 ligt direct aan stadspark ’t Loo in Voorburg, precies tussen het centrum van Den Haag en Leidschendam-Voorburg in. Dat betekent dat er veel groen in de omgeving is, maar ook dat je binnen een kwartier naar het Binnenhof fietst en in nog een kwartiertje extra op het Scheveningse strand staat. Metrostation Voorburg ’t Loo en de treinstations Mariahoeve en Laan van NOI liggen op loopafstand en met de auto ben je zo op de A12, A4 of diverse hoofdwegen.

Bekijk ook eens de projectwebsite www.park070.nl waarop alle informatie over dit fraaie plan en woningen te zien is inclusief o.a. een Virtual Reality Tour, diverse downloads en de woningzoeker mbt de beschikbaarheid per woning.

U heeft de keuze uit een grote diversiteit aan type woningen:

Nieuw Woningtype!
Herenhuizen aan het Park
Wij introduceren u graag dit nieuwe woningtype dat in 4 varianten wordt aangeboden en onlangs aan dit unieke project is toegevoegd;

3-laagse rug-aan-rug woning :
Bij dit woningtype heb je de keuze uit 2 verschillende uitzichten. Woon je graag aan het park of aan het groene binnenhof? Aan jou de keuze. De woningen hebben 3 woonlagen volledig georiënteerd aan 1 zijde van het plan, ofwel aan het park of aan het groene binnenhof. De begane grond van de woningen aan de hofzijde is vergroot. Ook de tuin is ruim te noemen met een diepte van bijna 10 meter. Woon je aan het park, dan heb je een terras op het zuidwesten en vanuit je slaapkamer zicht op de skyline van Den Haag.

4-laagse rug-aan-rug woning:
Net iets meer ruimte nodig? Dan is de rug-aan-rugwoning met 4 woonlagen wat voor jou. Dit woningtype is volledig georiënteerd op het park. De riante woonkeuken is op de begane grond, op de eerste verdieping is de woonkamer. Deze twee ruimtes worden met elkaar verbonden door middel van een vide.

3-laagse vervlochten woning:
Ga je voor iets bijzonders, met uitzicht op zowel het park als het binnenhof? Kies dan voor de 3 laagse vervlochten woning. In deze woning heb je de begane grond en 1e verdieping aan de parkzijde en de 2e verdieping aan de hofzijde, of precies andersom. De woningen met de begane grond aan de hofzijde hebben een verruimde woonkamer met uitzicht op de tuin van ca. 7,9 meter diep. De woningen met de begane grond aan de parkzijde hebben een terras aan het park.

4-laagse vervlochten woning:
Bij dit woningtype heb je 2 woonlagen aan de parkzijde en 2 aan de hofzijde. Ideaal als je niet kunt kiezen! Ga jij voor het type met een ruime tuin aan de hofzijde of kies je liever voor een terras aan de parkzijde? Dit woningtype is ruim met een woonoppervlakte vanaf circa 162 m².

Stadswoning split level 3-laags
Ideale huizen voor gezinnen: verrassend groot en met veel buitenruimte. Je achtertuin grenst aan het binnenhof: een mooi aangelegd parkje waar de kinderen lekker kunnen rondrennen en fietsen. Wist je dat je voor jullie eigen achtertuin kunt kiezen uit een aantal ontwerpen van een tuinarchitect?

Hofwoning
Hier woon je op je gemak! Heerlijk in de luwte van de stad: de ene dag trek je erop uit, de andere dag doe je uren over de krant in je eigen binnenhof. Je woont lekker compact en je hoeft de trap niet op; wonen, slapen en douchen kan optioneel allemaal gelijkvloers. Toch is er een fijne verdieping met twee slaapkamers, een badkamer en een dakterras of balkon. Komt hier je eigen slaapkamer en een logeerkamer, een atelier of werkkamer?

Stadswoning split level 4-laags
Ideale huizen voor gezinnen: verrassend groot en met veel buitenruimte. Je achtertuin grenst aan het binnenhof: een mooi aangelegd parkje waar de kinderen lekker kunnen rondrennen en fietsen. Wist je dat je voor jullie eigen achtertuin kunt kiezen uit een aantal ontwerpen van een tuinarchitect?

Singelwoning met parktuin
Bij deze huizen is de woonkamer georiënteerd op de singel. Maar de tweede verdieping heeft een verrassing in petto: deze kijkt juist uit op het binnenhof Deze huizen zijn vernuftig met de Singelwoningen met hoftuin verstrengeld. Qua indeling zijn ze heel verschillend. Kies je voor een woonkamer met openslaande deuren naar de tuin? Toch liever een riante slaapkamer met badkamer op de begane grond? Het kan allemaal.

Stadswoning 3-laags
Leuke huizen met een voortuin aan de straatzijde en zonnige achtertuin aan de hofzijde. Voor kinderen een plek om naar hartenlust en veilig buiten te spelen. Je hebt hier goed contact met je buren en toch alle privacy die je wenst. Je woont dicht bij de stad en geniet toch van het vele groen om je heen. Door de diepte van de huizen kun je de woonkamer indelen zoals je zelf wilt.

Hofappartement
Je parkeert je auto of fiets in de garage en komt via jullie eigen lifthal uit in het appartementencomplex. Schoenen uit, tas in de hoek, eerst even relaxen. Je woonkamer is opvallend groot en licht, met hoge ramen, een grote eettafel en een paar gezellige zithoekjes. Vanuit je luie stoel bij het raam heb je mooi zicht op de bomen in het binnenhof. In de zomer zet je de schuifpui naar je terras open, pakt wat zon mee en geniet van de stilte zo dichtbij de stad.

Stadswoning 4-laags
Bijna 200 vierkante meter woonoppervlak: daar kun je wel wat mee! Wil je knus wonen op de begane grond, met ’s zomers de deuren naar de tuin open? Of woon je liever verdeeld over twee verdiepingen? Met je gasten een avond lang tafelen in de grote woonkeuken, terwijl de kinderen zich in de zitkamer boven vermaken. Het kan makkelijk, want de tweede en derde verdieping zijn er ook nog, en bieden genoeg ruimte om te slapen en werken.

Penthouse
Dit penthouse is de crème de la crème van het gebouw. Vanaf 131 vierkante meter, met een indeling die eventueel naar eigen behoefte aan te passen is. Wat dacht je van vier slaapkamers, twee badkamers en natuurlijk je eigen walk-in-closet. Een heerlijke keuken met kookeiland waar je met plezier een eenvoudige of uitgebreide maaltijd bereidt, terwijl de familie bijkletst aan de grote eettafel. Overal in huis brengen de grote ramen veel licht naar binnen. Je kijkt uit op de bomen in het binnenhof of het park en de stad in de verte.

Parkwoning met hoftuin
Terwijl je staat te koken, hou je een oogje op de kinderen die lekker buiten spelen. Ideaal, dit huis met achtertuin die uitkijkt op het binnenhof. Je woont dicht bij de stad en er is toch volop ruimte en groen om je heen. Via de openslaande deuren in je woonkeuken loop je zo de tuin in. En wat dacht je van een lekker grote woonkamer en vier flinke slaapkamers?

Poortwoning
In de speciaalzaak in de buurt heb je je inkopen gedaan, thuis kook je een heerlijke maaltijd voor familie en vrienden. Je huis heeft één of zelfs twee grote woongedeeltes; plek voor elke gelegenheid! Hoeveel slaap-/werkkamers heb je nodig: drie of vier? De poortwoningen verschillen van elkaar. Er is volop keus in de ligging: met zicht op straat, singel of binnenhof.

Singelwoning met hoftuin
Bij deze huizen is de woonkamer georiënteerd op het binnenhof. Maar de tweede verdieping heeft een verrassing in petto: deze kijkt juist uit op de singel! Deze huizen zijn vernuftig met de Singelwoningen met parktuin verstrengeld. Qua indeling zijn ze heel verschillend. Kies je voor een woonkamer met openslaande deuren naar de tuin? Toch liever een riante slaapkamer met badkamer op de begane grond? Het kan allemaal.

Alle media

Alle afbeeldingen

Park070 Voorburg, Voorburg
Park070 Voorburg, Voorburg
Park070 Voorburg, Voorburg
Park070 Voorburg, Voorburg
Park070 Voorburg, Voorburg
Park070 Voorburg, Voorburg
Park070 Voorburg, Voorburg
Park070 Voorburg, Voorburg
Park070 Voorburg, Voorburg
Park070 Voorburg, Voorburg
Park070 Voorburg, Voorburg
Park070 Voorburg, Voorburg
Park070 Voorburg, Voorburg

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  3.375
 • Vrouwelijke inwoners

  3.510
 • Inwoners Leidschendam-Voorburg

  35.818
 • Inwoners Leidschendam-Voorburg

  38.786
 • Auto('s)

  0,7 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 162.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie