Polderzicht, Poortugaal
Polderzicht, Poortugaal
Polderzicht, Poortugaal
3171 XA, Poortugaal

Polderzicht, 3171 XA, Poortugaal

€ 479.000 - € 529.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Is een eigen huis iets waar u altijd al van gedroomd heeft? En is een landelijke, groene omgeving vlakbij de stad precies wat u zoekt? Dan is een kavel aan de Albrandswaardseweg misschien wel precies waar u naar op zoek bent. Wonen in de Polder Albrandswaard betekent...

Lees meer

Kenmerken

Perceel 992 m² - 1258 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 479.000 - € 529.000
Locatie
Plaats Poortugaal
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 992 m² - 1258 m²

Uitgebreide omschrijving

Is een eigen huis iets waar u altijd al van gedroomd heeft? En is een landelijke, groene omgeving vlakbij de stad precies wat u zoekt? Dan is een kavel aan de Albrandswaardseweg misschien wel precies waar u naar op zoek bent. Wonen in de Polder Albrandswaard betekent wonen in de mooiste polder in de wijde omtrek. landelijk wonen in een groene omgeving. In totaal zijn hier vijf kavels te koop.

Over de omgeving:
Een kavel in een landelijke, groene omgeving vlakbij de stad. De polder Albrandswaard is een veel gekoesterd stukje agrarisch groen tussen Rhoon en Poortugaal; wonen in deze polder in Poortugaal is wonen in de mooiste polder in de wijde omtrek.

Het agrarische karakter van deze polder, met weidse uitzichten, dijken en watergangen is altijd goed bewaard gebleven en dit gaat in de toekomst ook niet veranderen. De open ruimte en het daarmee gepaard gaande weidse uitzicht is de meest gewaardeerde kwaliteit van de polder.

Albrandswaard is nog een van de weinige gemeenten middenin stedelijk gebied waar nog te genieten valt van prachtige, groene vergezichten. Je woont hier dichtbij de voorzieningen van de stad, maar evengoed midden in de natuur. Juist door de omliggende polders blijven de dorpen ook echt dorpen.

Poortugaal ligt in de Zuid-Hollandse gemeente Albrandswaard, centraal tussen de Oude Maas en de A15. De steden als Rotterdam, Delft en Den Haag zijn snel bereikbaar. Poortugaal heeft een eigen metrostation, waardoor je zo in het centrum van Rotterdam bent.

De gemeente Albrandswaard biedt vrije kavels te koop aan in dit natuurrijke gebied, met historische polders, grienden en monumentale boerderijen. Langs de Oude Maas voeren prachtige routes.

Wonen in de polder:
Wonen in de Polder Albrandswaard betekent wonen in de mooiste polder in de wijde omtrek. Het agrarische karakter van deze polder is altijd goed bewaard gebleven en zal ook in de toekomst niet veranderen. De polder wordt ook wel eens de voortuin van Poortugaal genoemd en doet zijn naam eer aan. Of het nu de weidse uitzichten, de dijken of de watergangen zijn, de kwaliteit van het landschap is overal terug te vinden. Hier in de polder vindt u nog vers fruit dat groeit langs de weg. Hier kunt u nog genieten van de bloesem in het voorjaar en kan dier en natuur zijn eigen weg gaan. En tóch bent u altijd vlakbij de stad!

Indien u interesse heeft in een kavel en akkoord gaat met de verkoopvoorwaarden, kunt u een optie nemen op de kavel (optievergoeding bedraagt € 500,-). U kunt contact met ons opnemen via 0180 - 626500.

Alle media

Alle afbeeldingen

Polderzicht, Poortugaal
Polderzicht, Poortugaal
Polderzicht, Poortugaal

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  3.585
 • Vrouwelijke inwoners

  3.435
 • Inwoners Albrandswaard

  12.450
 • Inwoners Albrandswaard

  12.655
 • Auto('s)

  1,2 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 232.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download
Brochure Download
Brochure Download
Brochure Download
Brochure Download
Brochure Download

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie