Cool Sjiek, Rotterdam
3014 JV, Rotterdam

Cool Sjiek, 3014 JV, Rotterdam

€ 625.000 - € 680.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Nieuwbouwproject Cool Sjiek: Vier gepersonaliseerde luxe eengezinswoningen in het centrum van Rotterdam. Een blok van vier genaamd Cool Sjiek. Initialen CS, het ligt immers om de hoek van het Centraal Station en grenst aan de Coolsestraat. Vier woningen met een...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 150 m² - 170 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 450 m³ - 510 m³
Woonoppervlakte 150 m² - 170 m²

Uitgebreide omschrijving

Nieuwbouwproject Cool Sjiek: Vier gepersonaliseerde luxe eengezinswoningen in het centrum van Rotterdam.

Een blok van vier genaamd Cool Sjiek. Initialen CS, het ligt immers om de hoek van het Centraal Station en grenst aan de Coolsestraat. Vier woningen met een eigen persoonlijkheid, die door de keuzemogelijkheden flexibel naar eigen smaak in te delen zijn. Parels die een eigen identiteit verdienen. De vier letters van het woord 'COOL' representeren de namen van de woningen. Amerikaanse staten, waar woningen met veel ruimte meer regel dan uitzondering zijn. Dit in tegenstelling tot de omliggende woningen van dit prachtige project. Met de woningen California, Oklahoma, Ohio en Louisiana bieden wij dan ook graag de gewenste diversiteit aan woningen in het centrum.

Cool Sjiek heeft een dusdanige ligging dat je makkelijk de stad in en uit komt. Met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Op slechts enkele minuten lopen ligt het Rotterdam Centraal Station van waaruit je met de tram, metro en bus door en uit de stad kunt reizen en natuurlijk de trein kunt pakken. Met de Intercity Direct is het naar bijvoorbeeld Amsterdam Centraal Station 30 minuten en luchthaven Schiphol slechts 26 minuten reizen. Met de auto zit je zo op de snelweg; de A13 en A20 liggen om de hoek. Aan voorzieningen geen gebrek. Van eerste levensbehoeften tot luxe voorzieningen, deze liggen allen op loopafstand. Voor je dagelijkse boodschappen hoef je slechts de straat uit te lopen, waarbij ook tal van restaurants en cafés om de hoek zijn gelegen. Een snelle hap, een luxe diner of alles daartussen; je hoeft er de wijk niet voor uit. Sportfaciliteiten, scholen, musea en schouwburg de Doelen; het is slechts een greep uit de mogelijkheden die voor handen liggen.

Ook aan kinderen is gedacht. 'Stichting Speelcentrum Weena' ligt om de hoek. Een ruim opgezet speelcomplex voor meerdere leeftijdsgroepen, zo is er bijvoorbeeld een tafeltennistafel geplaatst en een sportveldje naast gelegen. Wandel je liever een rondje door het park, dan ligt Wijkpark Oude Westen op loopafstand.

Rotterdam is groeiende en blijvend in ontwikkeling. Het centrum bruist aan alle kanten en er is op ieder tijdstip van de dag wel ergens reuring te vinden. Toch vindt u met Cool Sjiek ook rust. Het is namelijk gelegen in een dwarsstraat tussen de Coolsestraat en Drievriendenstraat. Twee tamelijk rustige straten, voor een centrum van een stad als Rotterdam. Geen overweldigende drukte voor uw deur, waardoor u zich rustig kunt terugtrekken in uw comfortabele thuis. Reuring en rust, mooi in balans.

CALIFORNIA
California bevindt zich geheel links op het perceel van Cool Sjiek. De woning van 150 vierkante meter is van alle gemakken voorzien; vier verdiepingen, een grote woonkeuken, een ruime woonkamer, vier slaapkamers en een "sjiek" dakterras. De keuken is, met onder andere een kookplaat met ingebouwde afzuiging, een natuursteen blad en een combi Quooker, luxe en compleet uitgevoerd. Het 25 vierkante meter dakterras, toegankelijk door de spectaculaire Glazing Vision dak toetreding, geeft prachtig uitzicht over Rotterdam. Om de woning duurzaam en toekomstbestendig te maken zijn er o.a. zonnepanelen, een warmtepomp en een douche WTW (warmteterugwinning) en overal triple glas aangebracht.

OKLAHOMA
Oklahoma straalt luxe, gemak en creativiteit uit waarbij het gebruik van natuursteen en verschillende type kozijnen de woning een uniek uiterlijk geven. De woning is van alle gemakken voorzien; vier verdiepingen, een grote woonkeuken, een ruime woonkamer met terras, vier slaapkamers en een groot dakterras. De keuken is, met onder andere een kookplaat met ingebouwde afzuiging, een natuursteen blad en een combi Quooker, luxe en compleet uitgevoerd. Vanuit de woonkamer op de 1e verdieping kan je middels openslaande deuren het terras betreden. Dit voegt vanuit verschillende hoeken licht toe in je woonkamer. Vanaf de 3e verdieping heb je toegang naar het waanzinnige dakterras met een prachtig uitzicht over Rotterdam. Om de woning duurzaam en toekomstbestendig te maken zijn er o.a. zonnepanelen, een warmtepomp en een douche WTW (warmteterugwinning) en overal triple glas aangebracht.

OHIO
Ohio straalt luxe, gemak en creativiteit uit waarbij het gebruik van natuursteen en verschillende type kozijnen de woning een uniek uiterlijk geven. De woning is van alle gemakken voorzien; vier verdiepingen, een grote woonkeuken, een ruime woonkamer met terras, vier slaapkamers en een groot dakterras. De keuken is, met onder andere een kookplaat met ingebouwde afzuiging, een natuursteen blad en een combi Quooker, luxe en compleet uitgevoerd. Vanuit de woonkamer op de 1e verdieping kan je middels openslaande deuren het terras betreden. Dit voegt vanuit verschillende hoeken licht toe in je woonkamer. Vanaf de 3e verdieping heb je toegang naar het waanzinnige dakterras met een prachtig uitzicht over Rotterdam. Om de woning duurzaam en toekomstbestendig te maken zijn er o.a. zonnepanelen, een warmtepomp en een douche WTW (warmteterugwinning) en overal triple glas aangebracht.

LOUISIANA
Louisiana bevindt zich geheel rechts op het perceel van Cool Sjiek. De woning van 150 vierkante meter is van alle gemakken voorzien; vier verdiepingen, een grote woonkeuken, een ruime woonkamer, vier slaapkamers en een "sjiek" dakterras. De keuken is, met onder andere een kookplaat met ingebouwde afzuiging, een natuursteen blad en een combi Quooker, luxe en compleet uitgevoerd. Het 25 vierkante meter dakterras, toegankelijk door de spectaculaire Glazing Vision dak toetreding, geeft prachtig uitzicht over Rotterdam. Om de woning duurzaam en toekomstbestendig te maken zijn er o.a. zonnepanelen, een warmtepomp en een douche WTW (warmteterugwinning) en overal triple glas aangebracht.

Bel voor een informatief gesprek. We geven graag de mogelijkheden door!

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  17.065
 • Vrouwelijke inwoners

  15.855
 • Inwoners Rotterdam

  312.781
 • Inwoners Rotterdam

  321.879
 • Auto('s)

  0,7 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 171.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Bouwtypes

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie