Erf aan de Weide fase 5, Arnhem
6846, Arnhem

Erf aan de Weide fase 5, 6846, Arnhem

€ 300.000 - € 550.000

Omschrijving

Erf aan de Weide ligt middenin Schuytgraaf. De nieuwste wijk van Arnhem is volop in ontwikkeling en is een geweldige plek om te wonen, te leven en te ontdekken. Alle voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand, de natuur begint in je achtertuin en wil je verder weg,...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Locatie
Plaats Arnhem

Uitgebreide omschrijving

Erf aan de Weide ligt middenin Schuytgraaf. De nieuwste wijk van Arnhem is volop in ontwikkeling en is een geweldige plek om te wonen, te leven en te ontdekken. Alle voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand, de natuur begint in je achtertuin en wil je verder weg, dan ligt de wereld aan je voeten vanaf station Arnhem Zuid.

Erf aan de Weide fase 5 is het laatste deelbuurtje in de nieuwe wijk Buurt aan de Weide. Een wijk met verschillende kleine buurtjes die allemaal een dorps karakter hebben met veel variatie in woningtypen en architectuur. Dat zie je ook terug in Erf aan de Weide fase 5, waar 28 bijzondere woningen worden gerealiseerd. In Erf aan de Weide voel je je meteen thuis.

Groen en dorps
Grazend koeien en oude knotwilgen. Een sfeervolle brink en dorpse straatjes waar geen huis hetzelfde is: dat is Erf aan de Weide. Een verrassend ander stukje Schuytgraaf. De ligging in het hart van de wijk is al geweldig, vlakbij tal van voorzieningen en uitvalswegen. Maar het zijn vooral de openbare ruimte, het vele groen, de stoeploze straatjes en de gevarieerde architectuur die het buurtje bijzonder maken.

Afwisseling staat centraal
Je kunt straks wonen aan een grazige weide of aan het Eikenlaantje. Aan de boomgaardof aan een dorpspleintje. In een woning die helemaal anders is dan die van je buren. Wat net als in een drop is afwisseling in Buurt aan de Weide een belangrijk thema. En die variatie vind je ook in Erf aan de Weide. In fase 5 kun je kiezen uit 28 prachtige woningen. Wordt het een hoekwoning, een tweekapper of een woning in de wel heel bijzondere Kop-hals-rompboerderij aan de Weide? Kiezen wordt lastig.

In fase 5 van Erf aan de Weide komen 28 woningen, variërend van rij- en hoekwoningen tot tweekappers en een wel heel bijzondere Kop-hals-rompboerderij aan de Weide met vier woningen en daaraan geschakeld een royale vrijstaande woning.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  4.915
 • Vrouwelijke inwoners

  4.900
 • Inwoners Arnhem

  77.707
 • Inwoners Arnhem

  77.992
 • Auto('s)

  1,1 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 233.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Bouwtypes

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie