Hofje van Zaandijk, Zaandijk
1544 SB, Zaandijk

Hofje van Zaandijk, 1544 SB, Zaandijk

€ 605.000 - € 605.000 Kan ik dit betalen?

Kenmerken

Woonoppervlakte 140 m² - 140 m²
Perceel 131 m² - 131 m²
Meer kenmerken

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Locatie
Plaats Zaandijk
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 510 m³ - 510 m³
Perceeloppervlakte 131 m² - 131 m²
Woonoppervlakte 140 m² - 140 m²

Uitgebreide omschrijving

Nog 1 vrijstaande woning beschikbaar in het project Hofje van Zaandijk!

Heeft u interesse in deze woning, neemt u dan contact op met de makelaar.

In de dorpskern van Zaandijk, vlakbij de Lagedijk en de Zaan, komen 10 ruime Zaanse huizen (circa 120 tot circa 140 m2). Naast de voormalige Zaandijkerkerk worden vier vrijstaande woningen en zes halfvrijstaande woningen gerealiseerd. Een ontwikkeling van Renward en Lokhorst Bouw & Ontwikkeling.

Met een knipoog naar de stijl en kleurstelling van de Zaanse architectuur, volledig woonklaar én uitermate duurzaam; “groen en eigentijds”. De huizen in het Hofje van Zaandijk worden volledig woonklaar opgeleverd als onderdeel van de verkoopprijs.

Naar smaak van de koper
Kopers kunnen ook zelf de gewenste binnenafwerking, finish en kleuren uitzoeken in de showroom. Liever iets heel anders? Ook dat is bespreekbaar. Eventueel meerwerk kan worden meegenomen in de koopsom om zo optimaal gebruik te maken van de hypothecaire aftrek. Financieringsmogelijkheden voor deze woningen zijn gunstig, aangezien de binnenafwerking kan worden meegefinancierd en deze woning met een EPC waarde van -0,12 ook extra financieringsmogelijkheden biedt. Een en ander uiteraard op basis van beoordeling door de hypotheekverstrekker.

Zonder zorgen, kant-en-klaar bij oplevering!
De huizen zijn woonklaar bij oplevering. Alles dat u heeft uitgezocht in de showroom is in het huis aangebracht bij oplevering. De keuken en badkamer zijn geplaatst, de wanden afgewerkt en de vloer gelegd. Helemaal ‘af’: u kunt er zo gaan wonen.

Er hoeft dus niet of nauwelijks geklust te worden, u hoeft geen afspraken te maken met leveranciers of vakmensen. Dat scheelt een hoop tijd!

Energieneutraal Plus
De Zaanse huizen op het Hofje van Zaandijk zijn zeer energiezuinig. Er wordt een warmtepomp toegepast en op de daken liggen zonnepanelen. Het gevolg: een heel lage energierekening.

Het Hofje ligt in het hart van het oude Zaandijk naast de voormalige Zaandijkerkerk – op loopafstand kunt u uitwaaien aan de Zaan en de mooie molens van de Zaanse Schans zien. Een prachtig Hollands plaatje. De kenmerkende Zaanse huisjes staan overal rond het plan. Dit voelt als wonen in een dorp in een stad!

Bij het Hofje van Zaandijk is voldoende parkeerruimte beschikbaar. Parkeren is gratis.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  1.565
 • Vrouwelijke inwoners

  1.480
 • Inwoners Zaanstad

  76.014
 • Inwoners Zaanstad

  77.665
 • Auto('s)

  0,8 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 159.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie