The Hudsons - Fase 2, Rotterdam
3025 NR, Rotterdam

The Hudsons - Fase 2, 3025 NR, Rotterdam

€ 235.000 - € 625.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

JE HOEFT DE STAD NIET UIT! Want in Rotterdam West bouwen we The Hudsons. Vijf woonblokken met ruim 145 koopwoningen. In Fase 1 zijn de woningen uit de woonblokken 1 en 2 met groot succes en in no time verkocht. Tijd dus voor Fase 2! De 59 woningen in woonblokken 3...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 63 m² - 226 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 63 m² - 226 m²

Uitgebreide omschrijving

JE HOEFT DE STAD NIET UIT!
Want in Rotterdam West bouwen we The Hudsons. Vijf woonblokken met ruim 145 koopwoningen. In Fase 1 zijn de woningen uit de woonblokken 1 en 2 met groot succes en in no time verkocht. Tijd dus voor Fase 2!

De 59 woningen in woonblokken 3 en 4 van The Hudsons, bestaan uit verschillende woningtypen. Ga voor een comfortabel gezinsappartement of voor één van de ruime stadswoningen met terrastuin. Of is een special toch meer iets voor jou? Wat je woonwensen ook zijn, je kunt ze in deze stadswoningen prima kwijt!

Met een stadswoning in The Hudsons heb je straks een terrastuin, de mogelijkheid tot wel vijf slaapkamers en een privéplek voor je auto, motor of bakfiets. De wijk Bospolder waar dit nieuwbouwproject wordt gebouwd, ligt op nog geen 10 minuten fietsen van het stadscentrum. Het is een stukje stad waar nog van alles te ontdekken valt. Echt Rotterdams met een mondiaal karakter. Waar het bruist en leeft! Met scholen, verenigingen, supermarkten, een markt en gezellige buurtcafés. Dé wijk waar je kunt genieten van de reuring van het stadse leven, maar waar kinderen rustig en veilig kunnen opgroeien.

Wonen in West staat voor wonen in een veelzijdige buurt. Met veel groen. Gelegen aan het bijzondere Dakpark. Dichtbij het centrum en vlakbij de Maas. Met het sfeervolle Delfshaven en het inspirerende Merwe-Vierhavengebied om de hoek. The Hudsons hebben een praktische ligging, vlakbij de metro en je zit zo op de A20.

Tijd om al jouw woonwensen af te vinken? En is Rotterdam jouw stad? Meet The Hudsons en kom wonen in West. Want in West wordt je wereld groter.

TWEE NIEUWE WOONBLOKKEN
The Hudsons fase 2 bestaat uit 2 woonblokken met in totaal 59 woningen: 12 appartementen, 54 stadswoningen en 16 specials. Woonblok 3 krijgt een collectieve binnentuin met rondom privé terrastuinen. Het binnenterrein van blok 4 bestaat volledig uit privé terrastuinen. Kijk op www.thehudsons.nl voor het complete woningaanbod.

DUURZAAM WONEN IN THE HUDSONS
Wonen in The Hudsons wordt comfortabel, fijn, zorgeloos. En bij het bouwen van The Hudsons houden we ook rekening met de toekomst. En toekomstgericht bouwen, betekent duurzaam bouwen. Hoe we dat doen? Door onder andere het aanleggen van een gedeelte van de binnentuin en sedum mos op een groot aantal daken.

DAKTUINEN EN SEDUM MOS
Een gedeelte van de binnentuin van de woonblokken zal worden beplant. De beplanting zorgt ervoor dat het regenwater langer wordt vastgehouden en geleidelijk wordt afgevoerd. De aanblik van de binnentuin draagt bij aan het groene karakter van de wijk. Bij de keuze van de beplanting is rekening gehouden met de seizoenen. Zo is de binnentuin het hele jaar door groen. Naast de groene binnentuin zal een groot aantal van de daken van de woningen worden afgewerkt met mossedum ingezaaide dakafwerking. Deze duurzame dakbedekking werkt isolerend voor de woning eronder. Het mos beschermt bovendien de bedekking van het dak tegen externe factoren zoals zon, wind en kou. Met sedum bedekte daken gaan twee tot drie keer langer mee dan daken met een standaard dakbedekking!

STADSVERWARMING EN ISOLEREN GLAS
Alle woningen van The Hudsons worden aangesloten op het stadsverwarmingsnet. Dat houdt in dat er in de huizen geen gasaansluiting is. Bij stadsverwarming wordt namelijk gebruik gemaakt van de energie die vrijkomt uit bijvoorbeeld restwarmte van grote bedrijven en de haven. Stadsverwarming is een duurzaam alternatief voor het gebruik van aardgas en draagt bij aan het reduceren van CO2-uitstoot.

Om de stadswarmte ook écht duurzaam in te zetten, worden alle Appartementen en huizen in de vijf woonblokken van The Hudsons voorzien van HR++ glas. Deze glassoort is niet alleen isolerend, maar draagt ook bij aan een groter wooncomfort. Een ander voordeel van deze glassoort is dat het geluiddempend werkt. Minder last van eventueel omgevingsgeluid dus.

OPGEWEKT VOOR DE BUURT
De algemene voorzieningen van The Hudsons worden voorzien van energie, die wordt opgewekt door zonne-energie. Op een groot aantal daken worden PV-panelen geplaatst. De energie die deze panelen leveren wordt terug geleverd aan het stroomnet waarna een verrekening plaatsvindt met de Vereniging van Eigenaren.

The Hudsons zijn onderdeel van de wijk Bospolder-Tussendijken. Eén van de vijf wijken die door de gemeente Rotterdam is aangewezen voor een samenhangende duurzame gebiedsaanpak. Dat betekent veel kansen en mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en efficiënt omgaan met energie.

VOORZIENINGEN ROND THE HUDSONS
De basisschool is letterlijk om de hoek. En dat geldt ook voor de speeltuinen BoTu en Bospolderplein. Vanaf het groene Dakpark kijk je uit over de haven. Terwijl je de andere kant op juist over de skyline van Rotterdam uitkijkt. Op loopafstand vind je historisch Delfshaven, het metrostation, de bigshops, hippe restaurants – zoals Uit je eigen Stad - en de weekmarkt op het Visserijplein.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  38.650
 • Vrouwelijke inwoners

  36.790
 • Inwoners Rotterdam

  312.781
 • Inwoners Rotterdam

  321.879
 • Auto('s)

  0,5 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 120.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Bouwtypes

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie