Villapark Eikelenburgh, Rijswijk
Villapark Eikelenburgh, Rijswijk
2286 NK, Rijswijk

Villapark Eikelenburgh, 2286 NK, Rijswijk

Omschrijving

Villapark Eikelenburgh is bijna voltooid! Heeft u ook gezien dat Villapark Eikelenburgh al vergevorderd is? De woningen van fase 8 zijn inmiddels verkocht en opgeleverd. In het derde kwartaal van 2021 volgt meer informatie over de invulling van fase 9, de laatste...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Verkoop fase 9 in voorbereiding

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Locatie
Plaats Rijswijk

Uitgebreide omschrijving

Villapark Eikelenburgh is bijna voltooid!

Heeft u ook gezien dat Villapark Eikelenburgh al vergevorderd is? De woningen van fase 8 zijn inmiddels verkocht en opgeleverd. In het derde kwartaal van 2021 volgt meer informatie over de invulling van fase 9, de laatste fase van deze prachtige villawijk!
***
Rijswijk stond vroeger bekend om z’n buitenplaatsen. Met Villapark Eikelenburgh keert die tijd weer terug. Wonen aan de rand van de stad, omgeven door groen in een rustige omgeving: dat kan gewoon nog in de Randstad. Hier, aan de Winston Churchilllaan, woont u ideaal. Villapark Eikelenburgh is royaal van opzet. De natuur heeft er de ruimte. Kinderen trouwens ook. Zij kunnen heerlijk spelen op verschillende speelplekken of lekker op de brede stoep voor de deur.

Alle woningen zijn ontworpen in de jaren dertigstijl. Het is de stijl die u herkent van de erkers, de brede dakoverstekken en de strakke lijnen. Alle woningen hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau en voldoen aan de strengste energie prestatienormen door toepassing van o.a. zonnepanelen en een gebalanceerd ventilatiesysteem. En in fase 8 kunt u stoken en koken zonder gas!

Wilt u ook een prachtige nieuwbouwwoning kopen in de mooiste wijk van Rijswijk? Schrijf u via de projectwebsite in als geïnteresseerde zodat u op de hoogte gehouden kunt worden van de voortgang van fase 9. Naar verwachting is meer informatie beschikbaar in het 4e kwartaal van 2021.

Alle media

Alle afbeeldingen

Villapark Eikelenburgh, Rijswijk
Villapark Eikelenburgh, Rijswijk

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  835
 • Vrouwelijke inwoners

  860
 • Inwoners Rijswijk

  24.324
 • Inwoners Rijswijk

  26.703
 • Auto('s)

  0,0 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 256.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie