Hoopweg L ong, 5801 HR, Venray
Verkocht 5801 HR, Venray

Hoopweg L ong, 5801 HR, Venray

Omschrijving

Maximaal 3 riante bouwkavels vanaf circa 1.800 m² op een prachtige locatie in Venray vanaf € 177,- vrij op naam per m², exclusief B.T.W. De totaal beschikbare oppervlakte is 5.850 m². Ligging Deze riante bouwkavels zijn gelegen op een uitstekende locatie in de...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Boek en Offermans Venray

Wijkstatistieken

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres Hoopweg L ong
Plaats Venray
Land NL

Uitgebreide omschrijving

Maximaal 3 riante bouwkavels vanaf circa 1.800 m² op een prachtige locatie in Venray vanaf € 177,- vrij op naam per m², exclusief B.T.W. De totaal beschikbare oppervlakte is 5.850 m².

Ligging

Deze riante bouwkavels zijn gelegen op een uitstekende locatie in de zeer ruim opgezette bosrijke villawijk Vlakwater aan de rand van Venray. In nog geen 10 wandelminuten is het ziekenhuis bereikbaar. De bossen van het Vlakwatergebied liggen letterlijk aan het einde van de straat, waar u volop kunt genieten van de natuur. Het centrum van Venray is met de fiets en auto binnen ca. 5 minuten bereikbaar, waardoor u toch op een steenworp afstand bent van alle voorzieningen.

Bestemming

Woondoeleinden.

Op de percelen, die een frontbreedte van 24 meter hebben, dient een vrijstaande woning te worden gebouwd. In de voorschriften van “Bestemmingsplan Venray” (onherroepelijk vastgesteld 19-09-2017) staat vermeld welke nadere eisen hieraan zijn gesteld.

Op deze locatie bieden wij kavels van ca. 2100, 1950 en 1.800 m² aan
De kavels bieden een redelijk vrije invulling aan uw te bouwen droomhuis. Er zijn op deze kavels geen verplichtingen aan projectontwikkelaars waardoor u zelf de architect kunt kiezen.
- Kavel 1 (links) ca. 2.100 m² koopsom € 406.000,-, gemiddeld € 193,-
- Kavel 2 (midden) ca. 1.950 m² koopsom € 395.125,- gemiddeld € 203,-
- Kavel 3 (rechts) ca. 1.800 m² koopsom € 384.250,- gemiddeld € 214,-

Door de ligging en grootte van de kavels biedt dit project de mogelijkheid echt iets unieks te ontwikkelen. Aangezien er geen directie achterburen aan de kavels zijn gelegen, is er een maximale privacy. Verder op in deze brochure treft u de bestemmingsplankaart aan met legenda.

Prijs

De grondprijzen zijn vanaf € 193,00 per m² vrij op naam, inclusief B.T.W. doch exclusief notariskosten (exclusief BTW € 160,-).

Neem voor een bezoek aan de locatie en/of meer informatie contact op met ons kantoor in Venray.

Algemene informatie

Het gezellige winkelcentrum van Venray bruist. De eigen schouwburg is de trots van het dorp. Verder zijn er voldoende horeca gelegenheden waar u gezellig kunt toeven.
In de hoofdstraat, de Grotestraat hebben diverse grote winkelketens zich gevestigd, waaronder de Hema, Blokker, Kruidvat, Etos. Voorts is de plaatselijke winkelier actief. U vindt er diverse bakkers en een keurslager.
Venray staat bekend om de organisatie van diverse jaarlijks terugkerende evenementen zoals de kermis in augustus en de jaarlijkse Koninginnenacht.

Venray heeft de beschikking over voldoende werkgelegenheid en staat o.a. bekend om bedrijven als Flextronics, Xerox en Inalfa. Voor de natuurliefhebber heeft Venray en omgeving veel te bieden. Bosgebied heeft u binnen handbereik o.a. het Vlakwater, de Ballonzuilbossen en Boshuizen zijn mooie wandelgebieden. Verder is het Theehuis in het St. Odapark een bezoek meer dan waard.

De kavel is gelegen op ca. 2 km afstand van de oprit naar de A73 in richting Venlo c.q. Nijmegen. Venlo en Duitsland zijn zeer goed bereikbaar (via A73 en A67). Eindhoven is met de auto in ca. 40 minuten te bereiken via de Deurneseweg.

Aansprakelijkheid
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Wijkstatistieken

  • Inwoners Venray

    22.134
  • Inwoners Venray

    21.431

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie