1920xauto_7b8391d4-296a-46d9-a8e5-ca6f23f1a061

Activiteiten van Dynamis tijdens de PROVADA

Activiteiten van Dynamis tijdens de PROVADA

Acitiveiten van Dynamis op de Provada hal 10, standnummer 31

Op deze pagina treft u de activiteiten van Dynamis op de Provada op 5, 6 en 7 juni 2018

5 juni van 10.30 tot 11.30 uur tandemdaten op onze stand

5 juni van 14.45 tot 16.00 uur mini-symposium logistiek met aansluitend borrel op onze stand

6 juni van 10.30 tot 11.30 uur tandemdaten op onze stand

6 juni vanaf 16.30 uur de jaarlijkse Bier en Bitterballen Borrel

Onderstaand treft u meer informatie over onze activiteiten

Mini symposium Logistiek

Dynamis Logistiek organiseert op dinsdag 5 juni van 14.45 tot 16.00 uur tijdens de Provada een mini-symposium met als thema: “Future proof Logistics”. Wat betekent digitale transformatie voor de logistieke sector. Hoe belangrijk is The Last Mile in logistiek? Hoe belangrijk is duurzaamheid voor het logistieke vastgoed? Is duurzaamheid in bestaande bouw mogelijk? Benieuwd naar de mogelijke invulling van (leeggekomen) logistieke panden?

Digital Transformation

Steeds meer bedrijven richten zich op digital transformation. Dado van Peteghem vertelt aan de hand van concrete cases meer over hoe digitale transformatie in de meest uiteenlopende bedrijfstakken geïntegreerd kan worden. Wat betekent dit voor logistiek en locatie keuzes?

Duurzaamheid

Duurzaamheid in de logistiek. Het is bijna vanzelfsprekend bij nieuwbouw. Maar ook bij bestaande panden valt er flink te winnen. Kom meer te weten over de ontwikkeling van het nieuwe magazijn van Lidl op Park 15. Wat betekent duurzaamheid voor leeggekomen logistieke panden? Partijen die naar een nieuw logistiek pand verhuizen laten regelmatig logistieke panden die niet aan de allernieuwste specificaties voldoen leeg achter. De markt is geneigd om deze gebouwen kansarm te noemen. Wij zien een tweede leven voor deze panden zeker als het gaat om duurzaamheid. Wij zien kansen en vertellen u graag waarom.

Meer weten? Meld u direct aan

Tandemdaten

Kom tandemdaten bij Dynamis en wie weet zijn wij de ideale match!

Hoe kun je gebouwen beter en sneller verhuren of verkopen? Waar moet je op letten als het gaat om verduurzaming, zorghuisvesting en vastgoed in de regio? Schrijf je nu in voor een tandemdate met onze Dynamis makelaars en word wijzer.

Op dinsdag- en woensdagochtend tussen 10.30 en 11.30 vinden de tandem dates plaats met onze professionals op de vastgoedmarkt.

Met een landelijke spreiding hebben onze professionals toegang tot een groot netwerk van beleidsbepalers, gebruikers, eigenaren, ontwikkelaars en bouwbedrijven. Op dinsdagochtend en woensdagochtend delen wij kennis en kunde op het gebied van trends, marketing en juridische zaken.

Dit zijn de onderwerpen waarvoor je je kunt inschrijven:

  • Wat is het belang van verduurzaming van bestaand vastgoed?
  • Welke kansen zijn er in je regio?
  • Waar moet je op letten bij zorghuisvesting?
  • Meer weten over de diensten van Dynamis?

Maak direct een afspraak met een van onze collega’s door te zoeken in het smoelenboek. Meld je nu aan!

Wat is het belang van verduurzaming van bestaand vastgoed?

In 2050 moet de gebouwde omgeving energieneutraal zijn. Dit is een grote uitdaging, zeker gezien het feit dat tachtig procent van de gebouwen die er in 2050 zullen staan vandaag al gebouwd zijn. Het beheer van vastgoed gaat dus essentieel worden. Daarnaast moeten kantoorgebouwen groter dan 100 m2 vanaf 2023 een verplicht Energielabel C hebben. Bovendien zien wij dat er een steeds grotere vraag is voor groene gebouwen waarbij gezonde werk-, leer- of leefomgeving voorop staan. Wij gaan graag met je in gesprek tijdens een tandemdate over de mogelijkheden waarbij wij ook meedenken als het gaat om de steeds strengere wet- en regelgeving en de financieringsmogelijkheden.

Welke kansen zijn er in je regio?

Renovatie van kantoorgebouwen op goede locaties en renovatie van bedrijfspanden versus nieuwbouw. Wij gaan graag het gesprek aan om gezamenlijke te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie.

Waar moet je op letten bij zorghuisvesting?

Zorgvastgoed is een bijzondere, soms lastig te definiëren categorie binnen het maatschappelijk vastgoed. De aspecten zorg, beleving en functionaliteit vormen belangrijke onderdelen bij de waardering van deze categorie vastgoed. Weet jij waar je op moet letten en aan welke voorwaarden zorghuisvesting moet voldoen?
Wij gaan graag tijdens de tandemdate in gesprek met je over dit onderwerp.

Meer weten over de diensten van Dynamis?

Dynamis bestaat uit 13 partners met 40 vestigingen. Wij zijn een landelijke partij met regionale en lokale kennis. We weten wat er speelt in je regio. De partners van Dynamis bieden diverse diensten waaronder: aankoop/aanhuur, verkoop/verhuur, beleggingen, research, consultancy, vastgoedmanagement, financieel advies en taxeren. Wij informeren je graag over de diensten die wij aanbieden tijdens een tandem date.

Maak direct een afspraak met een van onze collega’s door te zoeken in het smoelenboek. Meld je nu aan!

Bier en Bitterballen Borrel

De Dynamis Bier & Bitterballen Borrel vindt plaats tijdens de PROVADA op woensdag 6 juni aanstaande. Wij nodigen u graag van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom op de Dynamis stand in hal 10 op stand 31. Vanwege het 25-jarig bestaan hebben wij dit jaar speciale bieren vers van de brouwer. Onderstaand treft u hierover meer informatie. Aanmelden klik hier.

Walhalla Craftbeer - Loki Golden IPA
De brouwerij: Walhalla is een Amsterdamse microbrouwerij die de lievelingsbieren van de goden brouwt. Bieren zoals wij ze op aarde ook het liefst drinken: krachtig, spannend en altijd dorstlessend. Het bier: Een toegankelijke en makkelijk doordrinkbare IPA met een subtiele zachte bitterheid. Geur van tropische vruchten en grassige en pijnboom tonen. Smaak van citrus en sinaasappel met een beetje aardse tonen. Een redelijk lange maar zachte hopbitter in de afdronk.

Brouwerij de Prael - Bitterblond
De brouwerij: In 2002 begon brouwerij de Prael. Het is een sociale onderneming waar het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt prima samengaat met het brouwen van heerlijke bieren. Het bier: Traditionele Duitse stijl blond bier. Bitterblond heeft een volle moutige smaak waarbij ook de hoppige bitters uitstekend tot hun recht komen. Een lichte citrussmaak completeert de smaak.

Brouwerij Troost - Weizen
De Brouwerij: Brouwerij Troost maakt bieren die voor iedereen aantrekkelijk zijn: van biergekken met getrainde smaakpapillen tot verstokte pilsdrinkers en iedereen daar tussenin. Het bier: Traditioneel Duits tarwebier volgens het Reinheitsgebot gebrouwen met 50% tarwemout en Duits weizengist. Een smaakvol bier met de typische smaak en geur van banaan. Lekker doordrinkbaar en verfrissend.

Vergeet niet uw eigen PROVADA entreekaart mee te nemen.

Aanmelden nieuwsbrief Sprekende Cijfers

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.