Hoevelaar | Oeverbos | 8 Koopgarant appartementen, Woudenberg
Hoevelaar | Oeverbos | 8 Koopgarant appartementen, Woudenberg
Verkoop gestart 3931 GN, Woudenberg

Hoevelaar | Oeverbos | 8 Koopgarant appartementen, 3931 GN, Woudenberg

€ 240.000 - € 240.000

Omschrijving

Oeverbos is een fase in het nieuwbouwproject Hoevelaar, waar van oudsher boerderij Hoevelaar stond en inmiddels al vele nieuwe bewoners hun intrek hebben genomen. Op dit moment zijn 8 Koopgarant appartementen in de verkoop gekomen met korting. Deze appartementen zijn...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 70 m² - 91 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 240.000 - € 240.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 8
Locatie
Plaats Woudenberg
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 297 m³ - 210 m³
Woonoppervlakte 70 m² - 91 m²
Inhoud 210 m² - 297 m²
Website

Uitgebreide omschrijving

Oeverbos is een fase in het nieuwbouwproject Hoevelaar, waar van oudsher boerderij Hoevelaar stond en inmiddels al vele nieuwe bewoners hun intrek hebben genomen. Op dit moment zijn 8 Koopgarant appartementen in de verkoop gekomen met korting. Deze appartementen zijn gelegen in een fraai appartementen complex met 21 appartementen. Het complex is voorzien van een liftinstallatie en 19 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Om in aanmerking te komen voor een woning heeft de gemeente Woudenberg de volgende criteria vastgesteld:
“De doelgroep voor sociale/goedkope koopwoningen zijn huishoudens die op het moment van de start van de verkoopprocedure voor de desbetreffende woning een ingezetene zijn van de gemeente Woudenberg, een gezamenlijk inkomen hebben van maximaal € 60.000,- bruto en starter of huurder op de woningmarkt zijn. Het college van burgemeester en wethouders kan dit norminkomen jaarlijks aanpassen.

Ingezetene: natuurlijk persoon die deel uitmakende van het huishouden die de afgelopen 2 jaar woonachtig is geweest in de gemeente Woudenberg of de laatste 15 jaar 8 jaar achtereenvolgend in de gemeente Woudenberg heeft gewoond en hiervoor een bewijs uit de gemeentelijke Basisadministratie kan aanleveren.

Starter: een ingezetene waar alle leden van het huishouden die alleen dan wel gezamenlijk met elkaar of een ander nooit eerder een zelfstandige koopwoning in eigendom hebben gehad en hiervoor een bewijs kunnen aanleveren (bijvoorbeeld een bewijs uit het Kadaster).

Huurder: een ingezetene, niet zijnde een onderhuurder, die een sociale huurwoning of middenhuur woning in de gemeente Woudenberg achterlaat.

Bij belangstelling dien je het interesseformulier uiterlijk vrijdag 13 januari 2023 vóór 12:00 uur in te leveren/mailen bij één van de verkopende makelaars.

Architect aan het woord:

Het appartementencomplex bevindt zich op de plek waar de weg die door de wijk Hoevelaar slingert kruist met de Wetering: een informeel karrespoor in het groen naast een sloot met natuurvriendelijke oever. Het gebouw staat tegen het water en kijkt uit over de landerijen.

Het ontwerp maakt optimaal gebruik van haar hoekligging. Het heeft een alzijdige opzet en het parkeren bevindt zich, aan het oog onttrokken, deels onder en deels achter het gebouw. De eenentwintig appartementen bevinden zich in een carre-vorm om een gemeenschappelijk atrium met daarin de hoofdtrap, lift en vides. Het gebouw markeert door de bouwhoogte en footprint de plek binnen Hoevelaar Oeverbos. Tegelijkertijd blijft het door haar kleinschalige geleding -het is aan elk van de openbare zijdes samengesteld uit drie volumes- in harmonie met haar omgeving.

De uitstraling van het gebouw is een samenstelling van traditionele architectuur en landelijke elementen. Er is een klassieke opbouw van basement, middendeel en beëindiging met sierlijke goot en de imposante kap met daarop enkele kapellen. De raamkozijnen hebben een verticale opbouw, in de gevels is gebruik gemaakt van metselwerk verbijzonderingen zoals rollagen en staand metselwerk. De gekozen baksteen, oranje-geel met bezande en generfde structuur, zorgt voor een landelijke twist. De warm-gijze gepotdekselde planken in de gevel op drie plekken waarmee het gebouw 'uitkijkt' over haar omgeving dragen daaraan bij.

Veel aandacht is uitgegaan naar de kwaliteit en de wijze waarop het gebouw aansluit op het maaiveld. Aan de straatzijde wordt gewoond, de bergingen bevinden zich rondom de informele ingang aan de achterzijde. Verder hebben de volumes met de dwarskappen een gevel in witte kleur. De overdekte hoofdentree, aangezet met een achttal witte zuilen met daarop een omlijsting, zorgt voor een uitnodigende, statige binnenkomst. Het terrein met de auto's van de bewoners is middels de metselwerk tuinmuren vormgegeven als een fraai parkeerhof en vormt zo een integraal onderdeel van het complex.

Het team van Schippers Architecten BNA wenst u veel woonplezier!

Alle media

Alle afbeeldingen

Hoevelaar | Oeverbos | 8 Koopgarant appartementen, Woudenberg
Hoevelaar | Oeverbos | 8 Koopgarant appartementen, Woudenberg

Documenten

Brochure Download
Prijslijst Download
Interresseformulier Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie