Stationsstraat 18 , 6131 AZ, Sittard

  • 909 m²
huurprijs op aanvraag
David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

TOPLOCATIE | STATIONSKWARTIER Diverse units beschikbaar ALGEMEEN Direct tegenover het NS station Sittard CS bevindt zich het Stationskwartier. Dit deel van het centrum is in 2018 gerealiseerd omhet gebied te revitaliseren en een nieuwe impuls te geven. Sindsdien...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 585 m²

Downloads

TOPLOCATIE | STATIONSKWARTIER

Diverse units beschikbaar

ALGEMEEN
Direct tegenover het NS station Sittard CS bevindt zich het Stationskwartier. Dit deel van het centrum is in 2018 gerealiseerd omhet gebied te revitaliseren en een nieuwe impuls te geven. Sindsdien hebben meerdere gerenommeerde bedrijven zich gevestigd op deze locatie waarbij u als aanstaande huurder aan kunt sluiten. Deze locatie staat voor een ideale mix tussen wonen en detailhandel en doet dienst als ware poortfunctie richting de binnenstad van Sittard. Vanuit het station hebben de twee objecten een aantrekkende werking op het winkelend publiek richting de Sittardse markt. Zodoende vormt dit een garantie voor constante passantenstromen. Zeker in combinatie met de ‘LIGNE’, waar onder meer de Hogeschool Zuyd alsmede Fontys Hogescholen gehuisvest zijn, vormt het Stationskwartier bruisend stukje Sittard.

STATIONSTRAAT 18A SITTARD
Aan de Stationsstraat wordt deze commerciële unit te huur aangeboden. Het beschikbare vloerveld is ruim van opzet, kent veel toetreding van daglicht vanwege het vele glas verwerkt in de gevel, is optimaal door huurder zelf naar wens en behoefte in te richten en kan eventueel nog in delen worden opgesplitst. Het totaal beschikbare metrage van ca. 389 m² op de begane grond. Deze unit kent een Casco-opleveringsniveau. Dit impliceert dat huurder haar eigen inbouwpakket kan toepassen, zonder geremd te worden door bepaalde faciliteiten die verhuurder reeds heeft aangebracht.

!!! Verhuurder biedt aanvullend op het casco-opleveringsniveau een bijdrage in de afbouw. In overleg met de aanstaande huurder zal bepaald worden tot welk niveau de ruimte verhuurklaar gemaakt kan worden. !!!

Het casco-opleveringsniveau houdt in deze het volgende in:
- de vloeren van de winkelruimte worden glad opgeleverd;
- binnenwanden worden uitgevoerd in schoonmetselwerk en afgevoegd;
- alle nutsvoorzieningen worden tot aan de meterkast aangebracht;

STATIONSTRAAT 45 SITTARD
Aan de overzijde van dezelfde Stationsstraat wordt deze vergelijkbare commerciële unit aangeboden. Het geheel is ca. 196 m² groot op de begane grond. Deze unit is eveneens voorzien van een moderne gevel met veel glas voor veel lichtinval. Door verhuurder zijn er reeds voorzieningen getroffen om dit totale metrage op te delen in drie units met verschillende oppervlakte.

Net als Stationsstraat 18A kent deze unit een Casco-opleveringsniveau, met dito eigenschappen.

LIGGING
Het Stationskwartier is strategisch gepositioneerd tussen het trein en bus station van Sittard en de hogescholen in nieuwbouwontwikkeling ‘LIGNE’. Door de hogescholen zijn er continue grote aantallen studenten aanwezig zijn in het gebied. Het Stationskwartier doet daarmee dienst als een uniek studentenkwartier, geheel voorzien van eigen identiteit, uitstraling en dynamiek. Het Stationskwartier is een plek waar mensen niet alleen doorheen lopen op weg naar de stad (zoals nu het geval is), maar dat bezoekers speciaal voor naar Sittard komen.

BEREIKBAARHEID
Het stationskwartier kenmerkt zich door een uitstekende en goed bereikbare ligging met de N276/N294 op korte afstand (ca. 2 km) van de A2 Eindhoven-Maastricht (ca. 6 km). Met openbaar vervoer is de locatie tevens goed bereikbaar met het NS Sittard Cs aan de overzijde van de straat en meerdere bushaltes in de directe omgeving.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Stationsomgeving Sittard’, vastgesteld op 26 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum-4'. U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

PARKEREN
Openbaar parkeren (betaald) is voorzien aan de doorgaande weg Stationsplein. Voor is er parkeermogelijkheid (betaald) op nabijgelegen parkeerplaats Steenweg ofwel Brugstraat.

HUURPRIJS
Prijs op aanvraag. Neem contact op voor meer informatie.

HUURPRIJSAANPASING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar. Alternatieve afspraken in overleg.

VERLENGINGSTERMIJN
Aansluitende periode van telkens 5 (vijf) jaar.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

BETALINGEN
Huur per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), model september 2012.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige, casco, staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs huurprijs op aanvraag
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Nevenfuncties
  • Kantoorruimte
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Stationsstraat 18
Plaats Sittard
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 909 m²

Kantoor

Oppervlakte 585 m²
Oppervlakte in units vanaf 196 m²

Winkelruimte

Oppervlakte 585 m²
Oppervlakte in units vanaf 196 m²
Oppervlakte verkoop vloer 585 m²
Horeca toegestaan ja

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Stationsstraat 18, 6131 AZ, Sittard

Locatie

Stationsstraat 18, 6131 AZ, Sittard

Schaduwwijzer

David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.